Day retreat - aan huis

A Day of Healing

A day of healing is een unieke beleving waarin ik jou meeneem in de ongeziene wereld. In die van jouw dier(en) en in die van jou. Een hele dag die alleen maar in het teken van jullie staat. “Kon ik ook maar wat jij kan” hoor ik zo vaak, nou, deze dag leer ik het jou en start je vanaf daar je eigen spirituele reis.

Thuis in jullie eigen veilige omgeving creëren we een safe space. Een veilige plek waarin jij en je dier(en) mogen helen. Vanuit daar kijken we naar jullie pijnstukken en naar patronen die jullie niet meer dienen. Ik neem allerlei attributen mee om er een magische beleving van te maken. We toveren je huiskamer om in een healing space.

We gaan werken aan het vinden van balans in jullie leven. Door te kijken waar jullie; energetisch, spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal behoefte aan hebben.

Mijn werkwijze

Ik stem me af op jouw dier en ga in gesprek met hem. Je mag alles vragen wat je wil en we kijken naar de spiegeling van jouw dier op jou en andersom. Ook stem ik me af op jou, kijken we waar jij behoefte aan hebt om in je eigen authentieke kracht te stappen.

Ik werk met jouw hond om hem zo compleet mogelijk te ondersteunen op alle gebieden. Dit doe ik o.a met aromatherapie. Ik maak gebruik van speciale technieken waarin je hond de regie heeft en een stem krijgt. Je dier zal gehoord worden. Door de diepe verbinding die we maken met je dier zal jouw dier ook voor jou gaan kiezen en zo blootleggen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Je dier spiegelt namelijk ook jouw behoeftes.

Ook zal ik Bach bloesem op maat uitmeten voor jouw dier en daarna voor jou. Met jou ga ik ook aan de slag in het uitzoeken van de beste aromatherapie voor jou. Zodat jij voor jezelf en je hond straks aromatherapie in kan blijven zetten. We maken passende en helende affirmaties die jullie gaan helpen de beste versie van jezelf te mogen zijn.

Mijn focus

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Voor wie:

Voor vrouwen die willen leven vanuit hun eigen authentieke kracht. Hun pijnstukken aan durven kijken zodat er echt ruimte gecreëerd kan worden voor groei. Licht wordt niet geboren uit licht, maar uit het donker. Dat donker is jouw schaduwkant en als je deze durft te omarmen zal jouw innerlijke licht vrij kunnen gaan schijnen.

Jouw triggers in dit leven zeggen iets over jouw pijnstukken. Hoe jij de wereld om je heen waarneemt komt vanuit jouw eigen perspectief. Zo kan het zijn dat jij bepaalde copingsmeganisme hebt ontwikkeld om jezelf veilig te houden. Ons innerlijke kind komt hierbij kijken, en ook de moederwond. Hoe jij op je dier reageert geeft mij inzichten over jouw binnenwereld. Het is daarom heel interessant om de relatie met je hond eens vanuit dat perspectief te bekijken.

Wil jij starten met je eigen spirituele reis, zij aan zij met je dier, dan kan ik je hierbij helpen. Ik zal je begeleiden om je eerste stap in die richting te zetten. Dieren zijn onze grootste leermeesters, onze teachers hier op aarde. Door je dier beter te begrijpen ga je jouwzelf beter begrijpen. Door een hartverbinding aan te gaan met je dier gaat er een wereld voor je open. Je zal meer kunnen leven vanuit intuïtie. Dieren laten ons keer op keer weer zien welke richting we op mogen gaan en hoe we trouw kunnen blijven aan onszelf.

Iedereen kan het leren om telepathisch te communiceren met zijn dier. Dus jij ook! Ik neem je stap voor stap mee aan de hand en je zult jezelf doen verbazen hoe makkelijk het eigenlijk kan gaan. Als je maar durft te vertrouwen en bij dat stukje zelfvertrouwen kom ik weer kijken. Ik moedig je aan om dit avonduur te starten. Het vlammetje in jouw ziel weer laten branden en jou te herinneren aan de fantastische vrouw die je bent. 

 

Gaan wij samen aan de slag?

Locatie: aan huis bij jou of een locatie naar jouw keuze. Bijvoorbeeld een huisje dat je huurt.

Tijd: aanvang om 10:00 tot en met ongeveer  17:00

Lunch, versnaperingen, bijzondere thee en geheeld water wordt verzorgd door mij.

Je krijgt bij deze dagbesteding Bach bloesem op maat voor jullie beide en één edelsteen olieroller, ook op maat. 

Jouw investering voor een dag vol healing en inzichten is:

€ 999,-

* De prijs is inclusief BTW 
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht. * Mijn werkgebied voor dit consult rijkt tot twee uur van mijn thuisadres. * Reiskosten worden vanaf 10km is rekening gebracht en bedragen 0,29 cent per km.