Online cursus - Alchemie van de ziel

Reclaim your magic and become your own healer.

de online cursus voor the women of the new earth.

 
Thuis komen in je lichaam, aarden en je lichaam weer stevig verbinden met de magie van mammaaarde. Dat is wat jij leert in deze online cursus. Leer bad-rituelen maken en kaarsen magie toepassen. Leer hoe jij de giften van mammaaarde in kan zetten om jouw meest magische leven te creëren.
 
Heel de dag door ben jij aan het manifesteren zonder dat je het door hebt. Als je bewust aan de slag gaat met essentiële oliën, kruiden, water, frequenties en magie dan heb je goud in handen.
 
Je leert jezelf verzorgen op alle holistische lagen en je brein en zenuwstelsel reguleren. Meer joy, energie, rust, abundance, zelfvertrouwen en (zelf)liefde aantrekken.

Wil jij:

Wordt dan je eigen innerlijke alchemist. Jij hebt de kracht om jouw meest magische leven te creëren. Je hebt eindeloze potentie, en begrijpen hoe je dit kan ontplooien is een cadeau aan je ziel. Herinner je jouw natuur weer.
 
Ik deel met jouw mijn meeste waardevolle recepten om je eigen rituelen te creëren, body oils, body butters en balsems te maken. Ritueel baden en werken met kruiden en frequenties. Je leert niet alleen kaarsen magie maar ook hoe je zelf krachtige intentie kaarsen kan maken. Dit alles en nog veel meer.
 
Deze kennis en rituelen worden door de eeuwen heen al ingezet door priestessen, sjamanen, heksen en healers. En als een ware godin kun jij je nú onderdompelen in deze magische en betoverde wereld.
 
Ben jij klaar om jouw eerste stappen te zetten en jouw magie weer te herinneren?
 

Blessed be, Nadieh

€ 111

Reviews

Geweldig!! Ben maar gelijk begonnen en kon bijna niet stoppen.
Jeee ik heb m net aangeschaft! Wat veel informatie heb je erin verwerkt. Kijk er naar uit om alles te gaan bekijken en toe te passen!
Oh die nieuwe online cursus van jou, geweldig! Met smart op zitten wachten. Ik heb al veel oliën en edelstenen. Benieuwd naar kruiden enzo.. Ik vind dit ook zo fijn om te doen, om al mijn liefde en licht er in te stoppen. Pas nog heel veel glazen flesjes en potjes gekocht. Moest alleen bij ritueel, ceremonie of mengsel alles uit en opzoeken.. zo fijn dat dit nu gebundeld is door jou. En dan leer ik het van de beste! Zo dankbaar hiervoor!
Jaaaaaa daar is hij dan!! Met de kaarsen magie. Ik heb hem meteen gekocht. Zo benieuwd en lang naar uitgekeken.