Boodschappen voor de aarde

Voor hen die open staan of willen staan voor de magie van het leven. Even iets anders als alleen een verhaal over honden. Doe er je voordeel mee… of niet. Bij wie het resoneert is de juiste ontvanger.
 
Och ja, dat menselijke woordje: ratio. Te lang en diep nadenken over dingen die eigenlijk heel natuurlijk zijn. Dingen die, als je jouw hersenen daarover laat malen en je weg stapt bij je gevoel, ineens geen logica meer hebben. Het kan niet, of je gooit er een berekening over want ja er moet een ‘logische’ reden voor zijn. Iets dat wij met onze mensenhersens kunnen begrijpen. Wetenschap, ja ja ja, daar gaan we met zijn allen superlekker op. Meten is weten lijkt de lijfspreuk van de mensheid. De mensheid die niet meer durft te vertrouwen op zijn gevoel. Dat aangeboren oerinstinct dat zonder woorden voelt wat de bedoeling is. Denk maar eens aan een moeder die precies weet wat haar baby nodig heeft. Of aan de persoon aan wie je moest denken en dan ineens gaat de telefoon en zij is het aan wie je net dacht. Voelen zonder na te hoeven denken, een weten dat zo diep van binnen zit dat je voelt dat het gewoon klopt…. Maar dan ga je twijfelen want ja, dat hoofd! Een heel groot hoofd vol met hersenen dat zich gaat bemoeien met de innerlijke wijsheid.

Voelen, iets dat ik me als klein meisje al eigen heb gemaakt. Observeren en ervaren is mijn natuur. Je voelt dat het gaat regenen, je voelt de energie in een ruimte als je naar binnenloopt. Ik heb de wereld altijd bekeken vanuit mijn gevoelswereld. Zo vertrouwde ik op het weten dat er gewoon in mij was. Je wereld krijg zoveel meer kleur als je weer teruggaat naar voelen. Je ontvangt constant kleine cadeautjes. Een teken van het universum/goddelijke/lichtwezens/god of hoe jij het ook wil noemen. Als je durft te vertrouwen en je te openen dan gebeuren er prachtige wonderen om je heen. Dat veertje op je pad brengt een boodschap, de herten die je in de verte ziet hebben je wat te zeggen en cijfers die je ziet en je opvallen zijn een teken voor jou. Stel je hart open en je zult gaan voelen. Mensen en dieren komen op je pad en alles valt precies op zijn plaats om op dat ene moment jou die boodschap te brengen, speciaal voor jou of voor jou om te delen met anderen. Die muziek die ineens klinkt als je aan je opa denkt die overleden is en dat woordje wat je opvangt in een gesprek tussen twee voor jouw onbekende mensen… Ze waren voor jouw oren bedoelt. Toeval bestaat niet lieve ziel.

Laatst kwam er een belangrijke boodschap op mijn pad. Deze keer was het een heel belangrijke boodschap die gedeeld moest worden met andere mensen en er zat een hele intro bij van synchroniciteit en dat pakte zich als volgt uit.

Op een donderdag middag zat ik in de auto naar de sportschool en ik moest stoppen voor de stoplichten. Voor mij stond een grote Amerikaanse wagen die me opviel, er zat een man in met een hanenkam en ik zag een kinderzitje. Het hele plaatje zag er apart uit en het fascineerde me. Wie zou dat zijn als persoon, als papa. Al snel was ik weer in het hier en nu want het was groen en dat betekende gassen maar.

Drie dagen laten op zaterdag ben ik voor het eerst in een zeer lange tijd naar een bepaalde plek gegaan waar ik al heel lang niet meer had gewandeld. Ik maakt mijn ronde langs de velden en passeerde een groot graanveld en keek er even overheen. Toen liep ik weer door en vervolgde mijn ronde die ik altijd maakte toen ik daar voorheen wandelde. Ik had geluk want het zou vies weer zijn maar de zon scheen heerlijk. Die middag ging ik met een vriendin lunchen in een prachtige kasteeltuin. Die tuin voelt als een krachtplek, die plekken vind ik altijd, grapte ik tegen mijn vriendin. Waarop zij heel serieus antwoordde dat ze dacht dat die plekken mij vinden omdat ik altijd op de meeste bijzondere krachtige plekken uitkom. Plekken die iets oers met zich meebrengen. Ik knikte en gaf toe dat ik inderdaad ook dacht dat ik ernaartoe getrokken word. Daar ben ik erg mee in mijn nopjes moet ik zeggen want ik vind het heerlijk. Het brengt zoveel magie in je leven en je verwondert je steeds weer opnieuw over de pracht en kracht van de natuur. Toen ik naar huis ging barstte het weer los. Regen zo hard dat ik me letterlijk afvroeg wat de boodschap hiervan zou zijn. Het voelde zo krachtig en sterk, voor mijn gevoel zat daar iets achter en heb er een tijdje over lopen mijmeren.

Vier dagen later op zaterdag wil ik de honden weer uitlaten en besluit maar weer naar dezelfde plek te gaan. Dat beviel wel weer na een lange tijd en ik vertrok met de honden om dezelfde ronde te lopen. Tijdens de ronde stop ik
en begin weer terug te lopen, ik bedacht me nog waarom wijk in nou af? Maar besloot mijn gevoel te volgen. Nu liep ik aan de andere kant langs de velden en mijn oog viel direct op het graanveld, het zag er raar uit en voor ik het wist was ik zo door een veld ervoor heen gelopen en stond ik midden in een soort van graancirkel. Deze bijzondere plek trok mij direct aan en ik werd er als het ware ingezogen. De vormen waren zo apart en het was reusachtig. Een stuk van het veld was helemaal perfect en stond nog onaangetast recht, maar het stuk waar ik stond was vol vreemde vormen. Sommige sloten aan en weer andere waren lossen ronde vormen. Het was een gekke gewaarwording en ik heb alles eens goed bekeken. De honden waren in hun nopjes want ze hebben heerlijk gerend over de vlakte. De vormen waren ontstaan omdat het graan op verschillende plekken platlag, het was dus niet gebroken maar lag plat. Als mensje voel je je dan heel erg klein als je ziet wat er in de natuur voor kracht schuilt. Een vriendin van mij die het een en ander afweet van graancirkels vertelde ik wat ik aantrof. Ze woont in Maastricht maar toevallig, het was 9:00 in de ochtend, was ze net in Weert aangekomen. Nou, wat een toeval hè haha. Ze kwam meteen kijken en heeft de boel onder de loep genomen. Ze wees me op patronen en hoe het door elkaar heen gevlochten was. Een prachtig en krachtig verschijnsel en we voelden beide dat er een boodschap in zat. Een kennis van haar kon wel foto’s komen maken met een drone van bovenaf. Die kennis was een man met een Amerikaanse wagen, kinderzitje erin en had een hanenkam. Wat een toeval, deze man viel mij een aantal dagen geleden nog zo op. Hij maakte van bovenaf foto’s en stuurde deze toe.Een kennis van mij, Christel van den Heuvel, heeft een bijzondere gave om heel duidelijk contact te maken met het universum/goddelijke/lichtwezens/god, hoe jij het zelf graag wil noemen. Zij heeft mij al vaak kunnen helpen met regressietherapie, systemisch werk en tot de kern van mijn wezen te komen. Direct moest ik aan haar denken en wist instinctief dat zij de sleutel kon kraken. Ik nam contact met haar op en stuurde de foto’s door en vroeg wat ze voelde. Net als mij en Dani, de vriendin die was gekomen, kreeg zij ook kippenvel over heel haar lijf en voelde meteen dat ze hier iets mee mocht doen. Daar bedoel ik mee dat ze ook aanvoelde dat ze hier vragen over mocht stellen aan het goddelijke.

Christel ging vervolgens in meditatie en ging in gesprek met het goddelijke, zij noemt dit god, ik noem het lichtwezens en anderen noemen het weer anders. Maar je begrijpt wat ik bedoel. Daaruit kwam een mooie en bijzondere boodschap. Iets dat ik al verwachtte want ik voelde meteen dat ik naar die plek geleid werd omdat het iets te zeggen had. De boodschap is voor iedereen die het horen wil en deze boodschap delen we dus ook openbaar. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen die er mee resoneren en VOELEN dat dit voor hun bestemd is dit dan ook direct weten. Een weten dat vanuit diep van binnen komt. Aan hun, deze mooie zielen, deze lichtwerkers is deze boodschap gericht.

De boodschap:


Zie je de grootte van deze ‘cirkel’? Het is eigenlijk geen cirkel. Het is een code. Een code waar wij mee communiceren. Momenteel gebeuren er vele dingen en sommige dingen kunnen het daglicht niet verdragen. Wij zijn er om het draaglijker te maken. We helen plekken waar vreselijke dingen gebeurd zijn. We staan bij waar nodig. Maar bovenal zijn we er voor de mensheid. Wij weten hoe zwaar het daar is.

We hebben al vele levens geleefd. Maar nu willen we de aarde redden en vrijmaken van al het kwaad. Wij weten dat de mensheid diep van binnen pure liefde en licht is, alleen zijn ze het door de tijd heen, de eeuwen heen, grotendeels vergeten.

Toch staat er een groep op die dit vuurtje weer aanwakkert, die weer laat zien waar het werkelijk om draait in de wereld. En wij staan ze bij, wij geven ze kracht en wij verzorgen hun wonden in de nacht als ze slapen. Wij helen hun trauma’s mee, zetten DNA weer op de juiste plek en herinneren hen waar ze werkelijk vandaan kwamen. Want weet je, het is nog niet zo gek lang geleden dat wij ook daar waren en deze taak kregen hier op aarde. Je zult ons herkennen aan het ware licht dat we uitstralen en uitdragen. Steeds meer zullen we ons laten zien in jullie dromen in de nacht, wanneer we jullie in slaap sussen en weer herstellen en helen van binnenuit, dat is onze taak. De mensheid mee shiften naar hogere dimensies, maar weet dat we altijd zullen schikken. Wij willen jullie niet van de plek afstoten. Wij willen jullie slechts beschermen en zullen nooit onze werkelijke kracht als geweld gebruiken. Alleen als liefde en licht zullen we onze starseeds verspreiden en wij zijn met jullie.


Dit is de boodschap die we met jullie mogen delen, moeten delen om je te laten weten dat je niet alleen bent. Je wordt gedragen als je vanuit pure intenties komt om iets bij te dragen aan deze wereld. Voor mij persoonlijk voelt het als een boodschap die zegt: sta op lieve lichtwerker, rug recht! Jij kan dit, zoveel mogelijk leven vanuit liefde en licht. Een tip die ik er heel sterk aan toe wil voegen is: doe je internet in de avond uit, geen tv op je slaapkamer en geen telefoon aan en naast je bed. Geopatische belasting verstoort je slaap en juist die slaap is zo belangrijk voor je geestelijke, emotionele, fysieke, energetische en spirituele herstel. Slaap ook voldoende, slaap is heilig.

Liefs, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs