Chakra Healing

Chakra’s zijn essentiële energiecentra in ons lichaam. Wanneer deze uit balans zijn, kan dat leiden tot lichamelijke klachten. Chakra healing is dan een effectieve manier om de energie en balans in je lichaam te herstellen. Dit creëert bewustzijn in je leven, waardoor je minder klachten ervaart.

Er zijn verschillende methoden om de chakra’s in balans te brengen. Een daarvan is meditatie, waarbij je je concentreert op de chakra en visualiseert dat de energie vrij door je lichaam stroomt. Het doel is om elke chakra te openen en van nieuwe energie te voorzien zodat je weer in balans komt. Ook kristallen, etherische oliën en yoga kunnen helpen om je chakra’s te balanceren.

Een magische manier om de balans in je chakra’s te herstellen, is het gebruik van de kracht van je stem. Door verschillende tonen te produceren, kun je de energiecentra in je lichaam stimuleren en harmoniseren. Plaats je handen op het chakra dat uit balans is en produceer de laagst mogelijke toon. Verhoog geleidelijk de toonhoogte en voel welke frequentie het beste resoneert met jouw wezen. Je zult merken dat het chakra lichter gaat aanvoelen en zich afstemt op de juiste toonhoogte. Herhaal deze toon gedurende de dag of week, totdat je de balans in jezelf terugvindt.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs