Contact maken vanuit je hart – Dierencommunicatie online cursus

Als een mysterieuze macht sluimerend in ons wezen, rust de gave van telepathie. Een intuïtief communicatiemiddel dat via het hart werkt en niet door woorden, maar emoties, gevoelens en beelden, wordt overgebracht. Een universele taal die elk wezen kan begrijpen en een verbinding maakt tussen alle vormen van leven.

Deze gave schuilt in ons allen, het is aan ons om deze gave weer te activeren.
Via de geest kunnen boodschappen en informatie worden uitgewisseld tussen mens en dier. Soms nemen we slechts gedachten en beelden waar, soms zelfs emoties en fysieke sensaties.

Het is een prachtige vorm van conversatie, waarbij ons zesde zintuig ons zal verbazen. Dieren zijn de perfecte wezens om ons te laten groeien in onze telepathische vaardigheden. Zij zijn namelijk veel intuïtiever dan mensen en wanneer wij onze eigen intuïtie versterken, kunnen wij gemakkelijker op dezelfde golflengte zitten als de dieren.

Het is belangrijk om te beseffen dat dieren ons altijd voorlopen in deze vorm van communicatie. Zij weten al hoe wij denken en voelen en voelen zelfs ons onderbewuste aan. Telepathie is de taal van ons hart, we mogen onze harten weer openen en ons herinneren hoe wij deze taal moeten spreken.

Verlang je ernaar om je hart te ontsluiten en echt te weten te komen wat er in het hoofd van jouw huisdier omgaat? Mijn cursus biedt een reis om deze mystieke taal opnieuw te leren spreken en verstaan.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs