Edelsteenwater voor honden

Edelsteenwater is water dat is opgeladen met energie van edelstenen. De meeste honden vinden dit water heerlijk en drinken het graag. Het heeft een heilzame werking.

Je kan zelf heel makkelijk edelsteenwater maken. Reinig de stenen energetisch die je wil gebruiken door ze af te spoelen met water of met salie/heilighout. Dan kun je ze in een glazen kan plaatsen die hier speciaal voor is gemaakt of je koopt een edelsteenwaterstaaf. Vervolgens kun je kraanwater bij in de glazenkan doen en vult deze. Plaats de edelstenen niet direct in het water tenzij dat dit speciale edelstenen zijn die hier speciaal voor zijn, zoals de water-edelstenden die ik verkoop voor in het water. Sommige Stenen kunnen giftige stoffen bevatten  of er kunnen stukjes afbrokkelen. Door de stenen in het water te plaatsen kan de energie van de stenen goed worden opgenomen door het water. Laat het 24 uur staan en dan is het water klaar voor gebruik van je hond.

Je schenkt de stenen niet mee in de drinkbak van je hond. Deze blijven in de kan/houder zitten. Zorg dat er een beetje water in de kan blijft staan en doe daar vervolgens weer vers water bij. Dit water is weer na een uurtje klaar en is 48 uur houdbaar. Plaats het op een koele plek uit de zon en het liefst niet in de koelkast. Zoek een plek uit waar geen elektronische apparaten staan of stopcontacten. Deze straling is niet goed voor het water. Geef je hond ook de keus uit een gewone bak water. Zo kan de hond zelf kiezen waar zijn voorkeur ligt. Voor sommige honden kan het heel intens zijn en daarom drinken ze het niet. Begin daarom eerst met een klein beetje en bouw het langzaam op.

Voor edelsteenwater gebruik je trommelstenen. Dit heeft zo door de manier waarop ze bewerkt zijn in een trommel. Je kan rozenkwart, amethist en bergkristal gebruiken. Je kan ze los van elkaar gebruiken of in combinatie.

Gebruik je alle drie de stenen dan heb je de gouden driehoek. Of je kan bergkristal en amethist combineren of rozenkwarts en bergkristal. Elke combinatie heeft zijn eigen kracht. Wil je liever andere stenen gebruiken of ben je opzoek naar iets op maat voor jouw hond? Neem dan contact op met een edelstenentherapeut die ook met honden werkt. Op deze manier krijg je vakkundig advies op maat voor jouw hond. Edelsteenwater kan ingezet worden na hevig medicijn gebruik, wagen ziekte, stress en spanning, angsten, jeuk, zenuwachtig gedrag en ga zo maar door. Draagt je hond een edelsteen aan zijn halsband dan zal het drinken van edelsteenwater de werking hiervan verstreken. Wanneer je de gouden-driekhoek als edelsteen water maakt dan kan het dus helpen als je èèn van deze stenen aan de halsband maak of twee, bijvoorbeeld Rozenkwarts en Bergkristal.

Waarschuwing: Je kan niet zomaar edelstenen in de drinkbak van je hond doen of in water voor eigen consumptie. De directe methode raad ik ten zeerste af omdat er stenen kunnen zijn die chemicaliën kunnen bevatten, ook de niet giftige soorten edelstenen, dit kan door het bewerkingsproces komen.  Gebruik je de indirecte methode dan kunnen jij en je hond optimaal en veilig genieten van de heilzame werking van edelsteenwater.

Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs