Feminine energy → increase

Het uitbreiden van jouw goddelijke vrouwelijke kracht is een betoverende reis naar zelfontdekking en bekrachtiging. Vrouwelijke energie, ook wel gekend als ‘yin’-kracht, omringt en doordringt alles om ons heen. Het is de essentie van acceptatie, intuïtie, compassie, emotie, en het vermogen tot genezing en voeding.

Hier volgt een eenvoudig doch machtig ritueel dat je kunt vervullen om de pracht van jouw vrouwelijke energie te laten opbloeien. Om te beginnen, creëer je een rustige, veilige ruimte waar je je kunt ontspannen en focussen. Dit kan een speciale kamer in je huis zijn, een plek in de natuur, of elke plek die voor jou heilig voelt.

Versier deze ruimte met symbolen van vrouwelijkheid die voor jou van betekenis zijn, zoals bloemen, kristallen (bijvoorbeeld maansteen of rozenkwarts), kaarsen, of afbeeldingen van godinnen en krachtige vrouwen.

Het ritueel begint met een zuiveringsproces. Dit kan door middel van een bad met zeezout of kruiden zoals rozemarijn en lavendel die zuiverende eigenschappen hebben. Terwijl je baadt, stel je voor hoe alles dat je niet langer dient – negatieve energie, stress, bezorgdheid – van je afspoelt en door het water wordt weggedragen.

Spreek intenties of affirmaties uit die je vrouwelijke energie versterken, zoals “Ik sta open voor het ontvangen van liefde en wijsheid” of “Ik omarm mijn innerlijke kracht en intuïtie.”

Na het zuiveringsritueel, ga je naar je vooraf ingerichte ruimte. Je kunt een meditatie doen gericht op het openen van het hartchakra, wat centraal staat voor liefde en compassie. Visualiseer een warm, roze licht dat vanuit je hartchakra uitstraalt en je hele wezen vult.

Voel hoe je met elke ademhaling meer verbonden raakt met je vrouwelijke essentie. Sluit je ritueel af door iets creatiefs te doen dat je vrouwelijke energie uitdrukt, zoals dansen, zingen, schilderen, of het schrijven van een gedicht of dagboeknotities over je ervaringen en inzichten.

Door regelmatig tijd te nemen voor dergelijke rituelen en praktijken, zul je merken dat je vrouwelijke energie sterker en meer aanwezig wordt in je dagelijks leven. Dit zal niet alleen je eigen leven verrijken, maar ook positief bijdragen aan de wereld om je heen.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs