Moon sisters x Chanel – Event

In het Waldorf Astoria Hotel aan de Herengracht te Amsterdam mocht ik prachtige readingen verzorgen. Hier kwam ik op uitnodiging van Jetteke van Lexmond & Chanel ter eren van het vijf jarig bestaan van the Moon Sisters kalender.

De maankalender van the Moon Sisters is een niet meer weg te denken item geworden voor de magische en bewuste vrouw. Ze is prachtig geïllustreerd en helpt je meer in verbinding te leven met de planeten en de standen van de maan. Deze hebben namelijk een voelbare invloed op ons en op ons magische werk dat we beoefenen, bewust al dan niet onbewust. Die laatst genoemde is nu dus passe met deze prachtige kalender en je kunt nu bewust gaan werken met de standen van de maan en de planeten. Het zal je helpen begrijpen waarom je op bepaalde dagen bijvoorbeeld meer of minder energie hebt. Je zult meer gaan leren leven met de natuurlijke cycli om je heen en je spirituele bewustzijn zal versterken.

Op deze dag mocht ik prachtige vrouwen voorzien van een persoonlijke reading. De meest boeiende onderwerpen passeerde de revue, er hing een magische sfeer in de lucht en er werd gelachen aan mijn tafel, maar ook een traantje weggepinkt. Ik mocht mooie spirituele inzichten delen en me verbinden met spirit om deze dames boodschappen door te geven vanuit de ongeziene wereld.

Astrologie is een geweldige tool om meer in verbinding te leven met al dat is. Wijze & Intelligente mensen door de eeuwen heen maakte hier al gebruik van en nu nog altijd. Ik leerde tijdens dit event dat niemand minder dan Coco Chanel (haar echte naam Gabrielle Chanel), Een enorm fan was van oracle kaarten, kristalen/edelstenen en waarzeggerij. In haar appartement was dit ook duidelijk terug te zien. Ze liet zich erdoor inspireren en had groot vertrouwen in de ongeziene wereld. Ook was ze een liefhebster van astrologie, ze was jarig op 19 augustus en haar sterrenbeeld was Leeuw. Dat is wat mij betreft helemaal terug te zien aan haar prachtige werk.

Een vrijgevochten vrouw die volgens haar eigen regels leefde, geloofde in magie en haar dromen tot werkelijkheid creëerde. Een vrouw naar mijn hart en een ongekend stijlicoon. Het was heerlijk om op het event aanwezig te zijn in die inspirerende en magische creatiekracht . Jetteke van lexmond werkt o.a. voor het mode huis Chanel, is ambassadrices van de wereldbefaamde parfum Chanel nr 5 en het geniale brein achter the Moon sisters kalender. Ze doet Coco Chanel haar naam eer aan met haar visie en is een ongekend stijlicoon van deze tijd. Het oog en de liefde voor details en verfijnde duurzame materialen zie je overduidelijk terug in de maankalender en is werkelijk een cadeau voor je ogen EN je ziel.

Begin je nieuwe jaar ook magisch en stap in de wereld van astrologie met de Moon sisters kalender. Shop hem hier sistra’s.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs