Nieuwetijdskinderen

Een betoverende kijk op de Nieuwetijdskinderen, ook wel gekend als indigokinderen, kristalkinderen en regenboogkinderen, die door hun spirituele en hooggevoelige aard opvallen.

Deze kinderen worden gekenmerkt door hun verhoogd bewustzijn en hun vermogen om energieën en emoties om hen heen te voelen. Hun gevoeligheid voor de sfeer in hun omgeving maakt hen erg empathisch en intuïtief. Bovendien zijn ze zeer creatief en hebben ze een sterke natuurverbinding.

Hun rustige uitstraling en liefdevolle aard zorgen voor een diep gevoel van verbondenheid met de aarde. Toch kan er erg veel passie en vuur leven in het binnenste van hun wezen.

Door hun hoge gevoeligheid en spirituele aard, kunnen nieuwetijdskinderen het soms moeilijk hebben om zich aan te passen aan de maatschappelijke normen en waarden. Ze hebben vaak behoefte aan rust en stilte en kunnen overweldigd raken door te veel prikkels. Het is daarom van cruciaal belang dat deze kinderen worden gesteund en aangemoedigd in hun unieke talenten en eigenschappen.

Kortom, nieuwetijdskinderen zijn kinderen met een verhoogd bewustzijn en intuïtieve vermogens, een diepe verbinding met de natuur en een sterk gevoel van empathie. Ze zijn vaak rustig, creatief en liefdevol maar als ze niet tot uiting kunnen brengen wat ze hier komen doen, dan kan er onrust ontstaan. Het is essentieel om deze kinderen te ondersteunen en te stimuleren in hun unieke talenten, zodat ze kunnen uitgroeien tot evenwichtige volwassenen.

Misschien herken je jezelf in deze woorden. Daarom nodig ik je uit om op zoek te gaan naar de betovering die in jou schuilt. Magie die je al vanaf je geboorte met je meedraagt, maar waarvan je niet wist hoe je ermee om moest gaan. Kijk jouw magie in de ogen en ervaar wat het allemaal kan bewerkstelligen

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs