pinecone yule ritual – Manifesteren

De spirituele betekenis van een dennenappel is volhardendheid en sterke overtuiging. Perfect om mee te manifesteren wat je graag aan wil trekken.

Je hebt nodig:

  • Dennenappel
  • Groene kaars
  • Papier en pen
  • Kruiden zoals; kaneel, kruidnagel, steranijs, laurier.

Schrijf jouw dromen, wensen, intenties en liefdevolle woorden op verschillende kleine briefjes. vouw de briefjes op en stop deze in de openingen van de dennenappel. Dan kun je de kruiden in je dennenappel stoppen op de lege plekjes. Denk aan kaneel, kruidnagel, steranijs en laurier – allemaal kruiden van het seizoen met een eigen magische en versterkende werking. Wanneer je dennenappel vol zit steek je je groene kaars aan en druppel je het kaarsvet over de dennenappel.

Op deze manier zijn alle wensen en kruiden bezegeld. Dit doe je op oudejaarsdag en als het klaar is hang je het in de yule boom -> dennenboom of op een andere zichtbare plek. Vergeet niet om even diep in en uit te ademen voordat je dit doet…aard jezelf en focus je op de intentie waarmee je de dennenappel sluit.

Yule-tijd is van 21 december tot 1 januari, je kan dus het proces starten van verzamelen en voorbereiden in die tijd, zorg ook voor een droge dennenappel tijdens het maken, dit brand beter. Doe dit allemaal met intentie en zeer bewust, dit proces is net zo belangrijk als het verbranden. De aandacht die je er instopt krijg je er altijd ook weer uit. Het helpt je krachtiger te manifesteren.

Op Nieuwjaarsdag pak je jouw Dennenappel en ga je naar buiten. Maak een (veilig) vuur en verbrand je Dennenappel. Op die manier worden al je wensen en intenties meegenomen via de rook op de vleugels van de Wind, zodat ze daar kunnen landen waar ze vruchtbare bodem vinden. Dank spirit hier ook voor.

Creëer een magisch 2024.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs