Een betoverend verhaal over de Pleiaden, ook wel bekend als de Zeven Zusters, een schitterende verzameling sterren die eeuwenlang de verbeelding van zielen over de ganse wereld heeft gevangen. Gehuld in het sterrenbeeld Stier, vormen deze stralende lichtpunten een majestueuze vertoning aan het nachtelijk firmament.

De Plejaden bestaan uit zeven vorstelijke sterren. Doorheen de tijden hebben diverse culturen mythische verhalen en legendes geweven rondom de Plejaden. In de Griekse mythen worden ze verbonden met de zeven dochters van de titaan Atlas en de oceaan nimf Pleione.

Vaak werden deze sterren beschouwd als goddelijke boden of hoeders. In verscheidene inheemse tradities worden de Plejaden gezien als een gezelschap van vriendelijke geesten die over de aarde waken en voorspoed schenken aan hen die hen eren.

Voor velen dragen de Plejaden een diepgaande symboliek en worden ze beschouwd als een embleem van kracht, bescherming en verbondenheid met het universum.

Of je nu omhoog kijkt naar de nachtelijke hemel en de Plejaden ziet fonkelen, of hun energie op een dieper niveau voelt resoneren, er schuilt een onmiskenbare magie en mysterie rondom deze schitterende cluster van sterren die ons steeds weer weet te betoveren.

Sommige onder ons voelen zich er zo sterk mee verbonden dat ze vermoeden er zelf eens geweest te zijn, geleefd. Zei die van andere planten komen identificeren zich ook wel met de naam startseeds. Kinderen van de sterren met een afstemming die veel verder gaat als onze prachtige mammaarde.

Laat jezelf meevoeren door de betovering van de Plejaden en laat hun schittering je pad verlichten op je eigen spirituele reis.

Blessed be, Nadieh

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs