Stop deze dierenmishandeling

Mijn rust kan ik tegenwoordig goed bewaren als ik artikelen lees waar ik het niet mee eens ben. Toch is mij weer een artikel onder ogen gekomen dat mij intens woest maakt. In en in triest vind ik het dat er nog steeds dierproeven gedaan worden op onder andere honden en katten. Nog altijd worden deze walgelijke praktijken uitgevoerd.

In mijn ogen is een dierenleven net zoveel waard als dat van de mens. Wie denk je wel dat je bent om jezelf boven een ander verheven te voelen en te moeien met het leven van een ander! Dieren willen leven net als ons. Ze hebben emoties net als ons, voelen pijn, ervaren verdriet, angst en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Animal Rights NL

Stel je nou eens voor en dan bedoel ik leef je echt eens in de volgende gedachten. Gewoon om eens te kijken wat dit met jou doet, welke gevoelens komen er naar boven?

Stel hè, dat er vanaf vandaag een verandering komt in de voedselketen. Er zijn vampieren. En deze vampieren geven niets om jouw emotie en grenzen. Mensenrechten bestaan niet meer. Ze sluiten je op en gaan experimenten op jou doen. Boerderijen vol met opgesloten mensen in kleine koude kooien.

Je kan niet weg en je hebt geen zeggenschap over je eigen lichaam, al smeek je om hulp en gil je het uit van de pijn. Jij zal dit ondergaan om het leven van de vampieren beter te maken. En als ze klaar met je zijn en je bent niets meer waard in hun ogen, dan word je gedood.

Kun je jezelf die horror voorstellen? In Nederland en België worden nog duizenden experiment op onschuldige dieren uitgevoerd. Dieren die dit niet willen en die onze hulp heel hard nodig hebben.

Teken de petitie en zeg nee tegen deze gruweldaden: Teken hier

Stop deze dierenmishandeling !!

Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op vrouwen en hun (spirituele)pad. Ik help jou je meest magische leven creëren. Be your own healer en herinner je weer hoe krachtig je daadwerkelijk bent. 

Rise sister Rise!!

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs