Online journey

Ceremonie overleden dierbaren

We gaan nooit echt dood, we laten ons aardse lichaam achter en gaan door met onze reis. Als het lichaam achtergelaten is heeft de ziel in zijn meeste pure vorm nog steeds zijn bewustzijn, zelfs een veel groter bewustzijn. Onze overleden dierbaren kunnen dan ook nog met ons verbinden.
 
In deze journey neem ik je mee naar een speciale ruimte in space time, ik begeleid je met mijn stem in een lichte trance staat. Dit zorgt ervoor dat jij je hersengolven gaat vertragen op zo’n niveau dat je diepe rust ervaart. Door deze diepe rust in je lichaam en hoofd te ervaren kun je je verbinden met jouw overleden dierbaren. Maar je bent niet zo diep in trance staat dat je geen controle meer hebt. Je kan op elk moment uit de journey stappen.

Voor wie?

Deze journey is voor mensen die een dierbare mens of dier hebben aan de genen zijden. Een dierbare met wie ze vrede hebben dat ze heen zijn gegaan. Dit betekent niet dat je ze niet heel erg kan missen. Wat ik wil zeggen is, soms zijn mensen nog zo erg in de rouw dat ze zich heel erg vast proberen te klampen aan een overleden dierbare. Dit kan ze gebonden houden aan het aardse stuk.
 
Dat helpt hun ziel niet, ook de jouwe niet. Maar wanneer we zover zijn en een bepaalde berusting hebben dan is het heel oké om verbinding te maken met onze dierbaren. Met behulp van deze journey neem ik jou mee naar een plek waar jullie even samen kunnen verbinden.
Als medium maak ik regelmatig met liefde contact met overleden dierbaren. Het is een waardevolle en helende ervaring voor veel mensen. Dierbaren komen voor ons door op een liefdevolle manier. Bedenk maar eens hoe jij door zou komen voor de mensen van wie jij houdt. Je zou kalm en zachtjes voor ze doorkomen, op een fijne manier die troost biedt. Aan de genen zijden willen ze ons vooral op ons gemak stellen.
 
Als jij er klaar voor bent dan wacht deze journey nu op jou. Er volgen duidelijke instructies voor jou in een geleiden journey. Zo kun jij veilig reizen en ook weer de reis afsluiten en goed aarde na afloop.
 
Geniet van het verbinden en jullie speciale momentje.

Blessed be, Nadieh

€ 24,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!