Day retreat

Healing your witch wound

“ Opstaan als de meest magische versie van jouzelf en onder de sluier van pijn, trauma en angst vandaan komen? Je licht omarmen en niet langer meer bang zijn om jezelf te laten zien,  liefde voelen voor elk aspect van jouw prachtige zijn? Dan is Healing your witch wound voor jou. Neem de regie over jouw leven in eigen handen en kies voor een leven in: Abundance, joy en flow. Een dag speciaal voor jou om helemaal thuis te komen bij jezelf. Een ode aan je ziel.”

De heksenwond

De heksenwond, daar waar de vrouwenwond en moederwond samenkomen. De heksenwond kan jou op de dag van vandaag belemmeren in jouw zijn. Ze houdt je tegen om volledig in jouw licht te durven stappen en jezelf te zijn terwijl andere mensen kijken. Een diep gewortelde angst die er voor zorgt dat je het eng of zelfs beangstigend vindt om “anders” te zijn. En jouw ware magie te delen met de wereld om je heen. De heksenwond houdt veel vrouwen tegen in een totale inbodiment van onze authentieke kracht, wijsheid en het vermogen om onszelf en andere te helen. De wond laat je twijfelen aan je eigen intuïtieve vermogens en vertroebelt de verbinding met de natuur in en om je heen. Ze belemmert je creatiekracht om vrij te stromen vanuit jouw goddelijke zelf. Allemaal uit een angst die veel vrouwen tot op de dag van vandaag in hun botten meedragen.

Deze wond kan jouw tegenhouden jouw eigen authentieke zelf te mogen zijn en je stem te laten horen uit angst. Omdat de angst dus ergens in je ziel nog heel levendig is houdt het je onbewust tegen. Het zorgt ervoor dat je jezelf verstopt voor de wereld en niet je echte eigen kleuren durft te laten zien. Je kan je schamen en schuldig voelen als je in je eigen licht wil stappen. De heksenwond zorgt ervoor dat we anderen om ons heen niet vertrouwen, omdat je misschien voelt in je ziel en botten dat vriendinnen je kunnen verraden en jaloers kunnen zijn. Vrouwen worden door de eeuwen heen al uit elkaar gedreven omdat er juist zoveel kracht zit in het verbinden met elkaar. Dat is namelijk waar magie plaats zal vinden, waar we ons samen herinneren hoe krachtig we zijn. Wanneer vrouwen samen komen gebeurt er iets magisch, verbinden kan je helpen thuiskomen bij jezelf.

De heksenwond kan zich bijvoorbeeld uiten als:

Voor wie:

Vrouwen die last hebben van de heksenwond die kunnen in het dagelijkse leven allerlei angsten hebben. Die draaien vooral om gezien te worden, (zelf)vertrouwen en buiten een groep te vallen. Maar het kan ook heel goed zijn dat je een aangeboren angst voelt voor alles wat met hekserij te maken heeft of bijvoorbeeld spiritualiteit. Je onderbewustzijn kan je willen beschermen en je juist weg houden hierbij. Het kan zijn dat je lichaam nu nog niet durft te vertrouwen en zich niet veilig genoeg voelt om jouw waarheid te delen.

Herken jij jezelf in één van de genoemde dingen, in meerdere of misschien wel van allemaal een beetje, dan is de kans groot dat je last hebt van je innerlijke verwonde heks. Hetzij door het collectief, je voorouders of door een ander leven, de eerste stap is herkennen dat jij de heksenwond mogelijk hebt. Ongeacht of jij je een heks voelt, kan je last hebben van deze wond. De heksenwond is namelijk een vrouwenwond die door eeuwen onderdrukking en verkettering is ontstaan bij vrouwen. Je hoeft dus geen heks te zijn of je daar mee te identificeren. Maar je hoeft ook geen “ervaring” te hebben als heks, het maakt niet uit waar je nu staat in je leven.

Over mij

Mijn strot klapte vaak dicht toen ik jonger was en dan kon ik niet meer slikken. Heel erg pijnlijk, dit gebeurde als ik angst had en soms gewoon zomaar als ik spanning had. Ook kan ik niet tegen warmte, heet douchen of een heet bad. In reïncarnatie therapie kwam ik erachter dat ik opgehangen ben geweest en daarna verband terwijl ik van tevoren toe moest kijken hoe mijn zus verdronk -> zo kan ook angst voor water ontstaan in dit leven. Sinds ik dit heb mogen doorvoelen heb ik nooit meer gehad dat mijn strot verkrampte en dicht klapte. In dit leven kun je fysiek dus nog ongemak ervaren van wat er met jou in een ander leven gebeurd is, of in jouw voorouderlijke lijnen aanwezig is. Yes darlings, deze dingen zijn mogelijk en veel, veel meer mensen dan je denkt lopen rond met zulke verhalen. We kunnen in dit leven fysiek en mentaal last ervaren van een ander leven dat we ook hebben “geleefd”, de pijn dragen van onze voorouders en collectief trauma ervaren.

De heksenwond en je lichaam

Een ander belangrijk kenmerk van de heksenwond is je schamen voor je lichaam. Vooral voor je borsten en vulva. Deze schaamte zit ook nog heel diep bij vrouwen. Vrouwen werden hier op die plekken vernederd en gedwongen handelingen te ondergaan. Het lichaam van een vrouw werd heel lang als zondig gezien. Van je lichaam gaan houden en er trost op zijn is wat we weer mogen bereiken. Blij zijn met het prachtige wezen dat jij bent, kunnen genieten zonder je bezig te houden met wat een ander van jouw uiterlijk vindt.

De heksenwond bij jouzelf helen is een groot geschenk aan jouw ziel, je verdient het om jouw meest magische leven te leven. In jouw kracht te staan, open en vrij om te kunnen zijn wie jij echt wilt zijn, en al bent in elke cel van jouw prachtige en wijze lichaam. Vrij van pijn en angsten en weg van wat de wereld van jou verwacht. Zo kan jij een chain breaker zijn, bij jou mag het stoppen. Dit is niet alleen heel helend voor jou, maar ook voor je voorouders, je ziel door al haar levens heen en ook voor de collectieve pijn die voor zoveel vrouwen nog voelbaar is.

De heksenwond en de weg naar binnen

Verbeter de wereld, heel jezelf, en dat lieve vrouw, heeft een rimpeleffect om jou heen. Je inspireert weer anderen die dan dankzij jouw innerlijk werk ook hun innerlijke werk durven te doen. Jouw licht dat je schijnt ontsteekt weer een licht in anderen en zo door. Dan zul je zien dat de acties die jij voor jou neemt door het her claimen van jouw kracht een groot effect kunnen hebben op alles en iedereen. Je kan de wereld niet veranderen, maar wel de wereld in jou en daardoor om je heen. Zo verlichten we samen het kosmische web van mama aarde. Hoe meer vrouwen in hun kracht stappen hoe lichter dit web zal worden en dat is voelbaar in de harten van alles en iedereen hier op aarde, door tijd en ruimte heen.

Healing your witch wound – Day retreat

Een dag speciaal voor jou om thuis te komen bij jezelf omringt door natuur op een krachtige plek. Om een start te maken in het loslaten van oude pijn en conditioneringen over jezelf die jou niet dienen. Om jouw licht dapper te laten schijnen zodat jij stapje voor stapje kan gaan staan voor de prachtige magische vrouw die jij al lang bent. Samen bekijken we jouw schaduwkanten, wat jou tegenhoudt om in jouw magie te leven; Jouw spirituele gaven te herontdekken, te herinneren dat jij een krachtige intuïtieve vrouw bent, een (self)healer. Leer in een veilige setting weer luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel. Omringt door prachtige vrouwen en waar we allemaal gelijk zijn. Door space te holden voor elkaar openen onze harten en is er een liefdevolle verbinding voelbaar.

Ik begeleid je zacht en geduldig door een dag waarin je laagje voor laagje gaat voelen wat het is dat jij nodig hebt. Blokkades mogen langzaam wegzakken uit je lichaam en ik neem je mee in een helende journey voor jouw ziel. Een dag waarin jij helemaal naar binnen mag keren en waar we de tijd even loslaten en ook de ruis van de wereld.

Reclaim your power, become your own healer.

Praktisch

Data:

21 mei 2024 = VOL!

20 juli 2024 – Nog een aantal plekjes beschikbaar.

Locatie: Deze day retreat vindt plaats op een magische locatie in Nuenen – Brabant. Omringt door bomen en een rijke natuur, vanuit onze ruimte kan je dit helemaal ervaren en in je opnemen. Alle gegevens volgen in een persoonlijke en duidelijke mail na bevestiging van jouw plek.

Tijd: We starten de dag om 10:00 en sluiten af om 17:00 in alle rust en ruimte om nog even na te sudderen.

Er zal gezorgd worden voor een voedende vegan lunch en er zullen gezonde snacks aanwezig zijn, geheeld water, koffie en thee. Allergieën kunnen aan mij doorgegeven worden zodat ik hier rekening mee kan houden. Alles is aanwezig: Matjes, dekentjes, schapenvachtjes, matrasjes, mediatiestoeltjes enz. Maar voel je vrij om mee te nemen wat jij graag bij je wil hebben.

Er zijn parkeerplekken aanwezig.

Jouw investering voor deze dag is:

€ 245,-

* Na betaling is jouw plek bevestigd. Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze dag beschikbaar, zodat de groep klein en intiem zal zijn
* De prijs is inclusief BTW 

Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te mogen ontmoeten.

Blessed be, Nadieh