Day retreat

Healing your witch wound

“ Opstaan als de meest magische versie van jouzelf en onder de sluier van pijn, trauma en angst vandaan komen? Je licht omarmen en niet langer meer bang zijn om jezelf te laten zien,  liefde voelen voor elk aspect van jouw prachtige zijn? Dan is Healing your witch wound voor jou. Neem de regie over jouw leven in eigen handen en kies voor een leven in: Abundance, joy en flow. Een dag speciaal voor jou om helemaal thuis te komen bij jezelf. Een ode aan je ziel.”

De heksenwond

De heksenwond, daar waar de vrouwenwond en moederwond samenkomen. De heksenwond kan jou op de dag van vandaag belemmeren in jouw zijn. Ze houdt je tegen om volledig in jouw licht te durven stappen en jezelf te zijn terwijl andere mensen kijken. Een diep gewortelde angst die er voor zorgt dat je het eng of zelfs beangstigend vindt om “anders” te zijn. En jouw ware magie te delen met de wereld om je heen. De heksenwond houdt veel vrouwen tegen in een totale inbodiment van onze authentieke kracht, wijsheid en het vermogen om onszelf en andere te helen. De wond laat je twijfelen aan je eigen intuïtieve vermogens en vertroebelt de verbinding met de natuur in en om je heen. Ze belemmert je creatiekracht om vrij te stromen vanuit jouw goddelijke zelf. Allemaal uit een angst die veel vrouwen tot op de dag van vandaag in hun botten meedragen.

Deze wond kan jouw tegenhouden jouw eigen authentieke zelf te mogen zijn en je stem te laten horen uit angst. Omdat de angst dus ergens in je ziel nog heel levendig is houdt het je onbewust tegen. Het zorgt ervoor dat je jezelf verstopt voor de wereld en niet je echte eigen kleuren durft te laten zien. Je kan je schamen en schuldig voelen als je in je eigen licht wil stappen. De heksenwond zorgt ervoor dat we anderen om ons heen niet vertrouwen, omdat je misschien voelt in je ziel en botten dat vriendinnen je kunnen verraden en jaloers kunnen zijn. Vrouwen worden door de eeuwen heen al uit elkaar gedreven omdat er juist zoveel kracht zit in het verbinden met elkaar. Dat is namelijk waar magie plaats zal vinden, waar we ons samen herinneren hoe krachtig we zijn. Wanneer vrouwen samen komen gebeurt er iets magisch, verbinden kan je helpen thuiskomen bij jezelf.

De heksenwond kan zich bijvoorbeeld uiten als:

Voor wie:

Vrouwen die last hebben van de heksenwond die kunnen in het dagelijkse leven allerlei angsten hebben. Die draaien vooral om gezien te worden, (zelf)vertrouwen en buiten een groep te vallen. Maar het kan ook heel goed zijn dat je een aangeboren angst voelt voor alles wat met hekserij te maken heeft of bijvoorbeeld spiritualiteit. Je onderbewustzijn kan je willen beschermen en je juist weg houden hierbij. Het kan zijn dat je lichaam nu nog niet durft te vertrouwen en zich niet veilig genoeg voelt om jouw waarheid te delen.

Herken jij jezelf in één van de genoemde dingen, in meerdere of misschien wel van allemaal een beetje, dan is de kans groot dat je last hebt van je innerlijke verwonde heks. Hetzij door het collectief, je voorouders of door een ander leven, de eerste stap is herkennen dat jij de heksenwond mogelijk hebt. Ongeacht of jij je een heks voelt, kan je last hebben van deze wond. De heksenwond is namelijk een vrouwenwond die door eeuwen onderdrukking en verkettering is ontstaan bij vrouwen. Je hoeft dus geen heks te zijn of je daar mee te identificeren. Maar je hoeft ook geen “ervaring” te hebben als heks, het maakt niet uit waar je nu staat in je leven.

Over mij

Mijn strot klapte vaak dicht toen ik jonger was en dan kon ik niet meer slikken. Heel erg pijnlijk, dit gebeurde als ik angst had en soms gewoon zomaar als ik spanning had. Ook kan ik niet tegen warmte, heet douchen of een heet bad. In reïncarnatie therapie kwam ik erachter dat ik opgehangen ben geweest en daarna verband terwijl ik van tevoren toe moest kijken hoe mijn zus verdronk -> zo kan ook angst voor water ontstaan in dit leven. Sinds ik dit heb mogen doorvoelen heb ik nooit meer gehad dat mijn strot verkrampte en dicht klapte. In dit leven kun je fysiek dus nog ongemak ervaren van wat er met jou in een ander leven gebeurd is, of in jouw voorouderlijke lijnen aanwezig is. Yes darlings, deze dingen zijn mogelijk en veel, veel meer mensen dan je denkt lopen rond met zulke verhalen. We kunnen in dit leven fysiek en mentaal last ervaren van een ander leven dat we ook hebben “geleefd”, de pijn dragen van onze voorouders en collectief trauma ervaren.

De heksenwond en je lichaam

Een ander belangrijk kenmerk van de heksenwond is je schamen voor je lichaam. Vooral voor je borsten en vulva. Deze schaamte zit ook nog heel diep bij vrouwen. Vrouwen werden hier op die plekken vernederd en gedwongen handelingen te ondergaan. Het lichaam van een vrouw werd heel lang als zondig gezien. Van je lichaam gaan houden en er trost op zijn is wat we weer mogen bereiken. Blij zijn met het prachtige wezen dat jij bent, kunnen genieten zonder je bezig te houden met wat een ander van jouw uiterlijk vindt.

De heksenwond bij jouzelf helen is een groot geschenk aan jouw ziel, je verdient het om jouw meest magische leven te leven. In jouw kracht te staan, open en vrij om te kunnen zijn wie jij echt wilt zijn, en al bent in elke cel van jouw prachtige en wijze lichaam. Vrij van pijn en angsten en weg van wat de wereld van jou verwacht. Zo kan jij een chain breaker zijn, bij jou mag het stoppen. Dit is niet alleen heel helend voor jou, maar ook voor je voorouders, je ziel door al haar levens heen en ook voor de collectieve pijn die voor zoveel vrouwen nog voelbaar is.

De heksenwond en de weg naar binnen

Verbeter de wereld, heel jezelf, en dat lieve vrouw, heeft een rimpeleffect om jou heen. Je inspireert weer anderen die dan dankzij jouw innerlijk werk ook hun innerlijke werk durven te doen. Jouw licht dat je schijnt ontsteekt weer een licht in anderen en zo door. Dan zul je zien dat de acties die jij voor jou neemt door het her claimen van jouw kracht een groot effect kunnen hebben op alles en iedereen. Je kan de wereld niet veranderen, maar wel de wereld in jou en daardoor om je heen. Zo verlichten we samen het kosmische web van mama aarde. Hoe meer vrouwen in hun kracht stappen hoe lichter dit web zal worden en dat is voelbaar in de harten van alles en iedereen hier op aarde, door tijd en ruimte heen.

Healing your witch wound – Day retreat

Een dag speciaal voor jou om thuis te komen bij jezelf omringt door natuur op een krachtige plek. Om een start te maken in het loslaten van oude pijn en conditioneringen over jezelf die jou niet dienen. Om jouw licht dapper te laten schijnen zodat jij stapje voor stapje kan gaan staan voor de prachtige magische vrouw die jij al lang bent. Samen bekijken we jouw schaduwkanten, wat jou tegenhoudt om in jouw magie te leven; Jouw spirituele gaven te herontdekken, te herinneren dat jij een krachtige intuïtieve vrouw bent, een (self)healer. Leer in een veilige setting weer luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel. Omringt door prachtige vrouwen en waar we allemaal gelijk zijn. Door space te holden voor elkaar openen onze harten en is er een liefdevolle verbinding voelbaar.

Ik begeleid je zacht en geduldig door een dag waarin je laagje voor laagje gaat voelen wat het is dat jij nodig hebt. Blokkades mogen langzaam wegzakken uit je lichaam en ik neem je mee in een helende journey voor jouw ziel. Een dag waarin jij helemaal naar binnen mag keren en waar we de tijd even loslaten en ook de ruis van de wereld.

Reclaim your power, become your own healer.

Praktisch

Data:

21 mei 2024 = VOL!

20 juli 2024 = VOL!

Nieuwe datum – 27 September

Locatie: Deze day retreat vindt plaats op een magische locatie in Nuenen – Brabant. Omringt door bomen en een rijke natuur, vanuit onze ruimte kan je dit helemaal ervaren en in je opnemen. Alle gegevens volgen in een persoonlijke en duidelijke mail na bevestiging van jouw plek.

Tijd: We starten de dag om 10:00 en sluiten af om 17:00 in alle rust en ruimte om nog even na te sudderen.

Er zal gezorgd worden voor een voedende vegan lunch en er zullen gezonde snacks aanwezig en thee. Allergieën kunnen aan mij doorgegeven worden zodat ik hier rekening mee kan houden. Alles is aanwezig: Matjes, dekentjes, schapenvachtjes, matrasjes, mediatiestoeltjes enz. Maar voel je vrij om mee te nemen wat jij graag bij je wil hebben.

Er zijn parkeerplekken aanwezig.

Jouw investering voor deze dag is:

€ 299,-

* Na betaling is jouw plek bevestigd. Er zijn een beperkt aantal plekken voor deze dag beschikbaar, zodat de groep klein en intiem zal zijn.
* De prijs is inclusief BTW 

* Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren afgezegd worden, daarna wordt het in rekening gebracht; de afspraak komt dan te vervallen, of wordt gewoon in rekening gebracht. 

Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te mogen ontmoeten.

Blessed be, Nadieh

Reviews van mijn klanten

Afgelopen mei was ik bij de retraite healing your witchwound. We waren met zo´n twaalf vrouwen op een prachtige locatie op een landgoed in Nuenen, waar de energie magisch is. Alsof ik een ‘bos van verwondering’ inliep. Eenmaal in de retraiteruimte, voelde ik een enorm krachtig veld van liefde en bescherming, neergezet door Nadieh en haar spaceholder. Wauw, echt een firewall. Ook was de hele ruimte gevuld met lichtwezens, voorouders en natuurspirits. Ik voelde me meteen veilig, wat voor mij in groepen niet vanzelfsprekend is. Een beschermend veld is een must om veilig te kunnen werken, uit je hoofd te gaan en je over te geven aan de healing. Zo´n beschermend veld lijkt vanzelfsprekend, maar daar is power en ervaring voor nodig. Ik heb in het verleden ook wel eens events gehad waar de bescherming minder sterk was. Dan kunnen er energieën bij je komen die je liever niet bij je wilt hebben. De opbouw van de dag was prettig. Er was een goede balans tussen kennis delen, ontspannen en innerlijk reizen. Nadieh heeft zoveel waardevolle kennis en wijsheid over het sjamanisme, de kracht van de vrouw, de aarde, kruiden, oliën, rituelen, etc. Inspirerend om naar te luisteren en die kennis weer in jezelf terug te vinden en opnieuw te activeren. Ik hou van haar manier van vertellen; bevlogen, krachtig en lekker down toearth. De oefening om elkaar in de ogen te kijken maakte veel los. Dat was een mooie voorbereiding op de innerlijke trancereis naar de heksenwond. Iedereen ervaart deze reis op zijn eigen manier. Bij mij ging het diep. Ik ervaarde de trance journey als intens, emotioneel en diep helend. Flarden van eerdere incarnaties kwamen voorbij. Omdat ik me veilig en beschermd voelde, durfde ik ze dit keer toe te laten. Ik ging terug naar mijn pijn, ging er doorheen en voelde aan het einde van de meditatie hoe verloren zielsdelen weer terug in mijn systeem kwamen. Na een heerlijke vegan lunch gingen we naar buiten voor een vuurritueel. Vuur is magisch en transformerend. Helemaal als je daarbij uitspreekt wat je los wilt laten. De openheid en liefdevolle verbinding in de groep – alles mocht er zijn – waren prettig om te voelen. Het was ook mooi om te zien dat we elkaar hielpen om onszelf te openen en te durven spreken. Angst om te zijn wie je bent, je ruimte in te nemen, jezelf uit te spreken en boos durven en mogen zijn, zijn voor velen nog actuele thema’s en sporen van de heksenwond uit lang vervlogen tijden. Gelukkig is hier nu meer liefdevolle aandacht voor en zijn er goed begeleide evenementen als deze. Die je weer terugbrengen bij je vrouwelijke oerkracht en je laten herinneren dat we (allemaal) magisch zijn. De dag werd afgesloten met een waterritueel, waarin we ons eigen magische water maakte voor thuis met een eigen spell erbij. Love it! Kortom, ik kijk terug op een dag waarin alles klopte, de energie (liefdevol, krachtig en beschermend), de groep (niet te groot), de inhoud van de dag en de locatie. Een aanrader als je de diepte in wilt gaan, een doorbraak wilt realiseren, meer wilt weten over sjamanisme en heksen- en natuurwijsheid en fijne mensen in een veilige setting wilt ontmoeten. Het is ook zo helend om in een groep je verhaal te vertellen en naar elkaar te luisteren. Ik kom graag nog een keertje terug.
Maartje van Arendonk
Dit was écht een dag van de magie, thuiskomen bij jezelf in verbinding met prachtige vrouwen. De setting was liefde en veiligheid, waarin alle ruimte was voor je stukken en proces. Nadieh weet als geen ander een je sterk, veilig, multidimensionaal en geaard veld neer te zetten.
Dankjewel Nadieh voor deze bijzondere en inspirerende dag. Het voelde voor mij als thuiskomen, bij mezelf. Door de veilige sfeer een mooie rituelen. Wat zijn wij vrouwen toch krachtig. Jij helpt om dat (weer) in te zien. Nogmaals bedankt!
Margot
Lieve Nadieh, dankjewel voor deze mooi dag. Dankjewel dat je iedereen ziet en met iedereen meevoelt. De energie voelt weer lekker licht. Alle goeds voor jou.
Patricia
Lieve Nadieh en alle mooie dames, wat fijn om weer te worden herinnerd aan de kracht en wijsheid die in ons vrouwen schuilt. Be your own creator!
Angelique
VROUW, Gun jezelf deze magische dag!
Anita
Dankjewel Nadieh voor deze mooie magische dag vol inzichten en verbindingen met alle mooie vrouwen. Het vertrouwen dat je ons gaf.
Samantha
Het helen van mijzelf, samen met andere vrouwen is erg magisch en waardevol. Nadieh begeleidt dit op een hele bijzondere, mooie, zachte en krachtige manier.
Nadine
Niet te beschrijven de magische liefdevolle verbinding tussen vrouwen. Zo gegroeid in mijn energie en op weg geholpen op mijn pad. Zo veel dank hiervoor. Bedankt mooie, lieve Nadieh voor je prachtige helende energie!
Claudia
Dankjewel Nadieh voor het delen van je wijsheid en het zorgen voor de fijne veilige plek en energie.
Marleen
Prachtige magische ervaring! Beautiful souls! Voelt als thuiskomen. Dankjewel
Donnée
Deze dag was voor mij ontspanning, magisch, thuiskomen. Mijzelf omarmen vol liefde, passie & puurheid. De fluisteringen die ik al had gezien, heb ik vandaag weer gezien. Daar mag ik op gaan vertrouwen. En nu al heel dankbaar voor zijn. Dankjewel lieve Nadieh!
Live dag: thuiskomen in je lichaam, werken aan blokkades. Een hoop emoties: pijn, verdriet en boosheid kunnen loslaten. Maar ook: visualiseren van je mooiste leven en een zeker weten dat dat komt! Zoveel helende energie en zoveel gelijkgestemden. Wat een prachtige dag! Nadieh en alle andere dames bedankt!
Lieve Nadieh, hele bijzondere en speciale dag die je hebt gefaciliteerd voor deze mooie groep vrouwen. Bedankt voor de magie en kracht die je elke vrouw helpt herinneren in haarzelf. En voor de rituelen die je weer in het leven roept en aanwakkert. Veel liefs
Lieve Nadieh, dit was mijn tweede live dag bij jou en wat een magie heb je ook vandaag weer neergezet! Ik ben heel dankbaar dat ik er vandaag bij was. De verbinding die ik vandaag heb mogen voelen met de groep en mezelf was zo ontzettend bijzonder en waardevol. Ik kijk uit naar de opleiding en meer van deze dagen. Dankjewel lieve, mooie, wijze vrouw voor wat je creëert.
Bri