Online cursus

Dierencommunicatie & Healing

De online basiscursus in het leren communiceren met jouw dier of overleden dier en de dieren om jou heen. Leer nu simpele technieken om het dierentolken onder de knie te krijgen en een stem aan jouw dier te geven.

In deze cursus leer je hoe je telepathisch en energetisch kan communiceren met jouw dier en dieren om je heen. Hoe je een hart verbinding op zielsniveau aan kan gaan en wat jouw dier nodig heeft en wat het jouw te zeggen heeft.

Daarnaast leer ik je hoe je zelf je dier een intuïtieve healing kan geven en kan helpen bij energetisch reinigen, aarden en beschermen. Ook hoe je los kan laten wat jullie niet meer dient en nog dieper kan verbinden in een prachtige ceremonie.

Of je dier nu bij je woont of overleden is, jij weet hoe je na het doen van deze cursus verbinding kan maken met jouw dier.

Er zal een wereld voor jullie opengaan en je zal elkaar op zielsniveau echt goed leren kennen.

Wil jij:

Nooit meer:

 

Dan is dit je kans. Leer in tien video-modules hoe jij kan communiceren met je dier, healing kan sturen en verbinden van hart tot hart.  

Open jullie hart en laat de liefde stromen. Ben jij klaar om je nog dieper met jouw dier te verbinden? Meld je dan snel aan en start vandaag nog.

Liefs, Nadieh

€ 111