Online cursus

Dierencommunicatie & Healing

De online basiscursus in het leren communiceren met jouw dier of overleden dier en de dieren om jou heen. Leer nu simpele technieken om het dierentolken onder de knie te krijgen en een stem aan jouw dier te geven.

In deze cursus leer je hoe je telepathisch en energetisch kan communiceren met jouw dier en dieren om je heen. Hoe je een hart verbinding op zielsniveau aan kan gaan en wat jouw dier nodig heeft en wat het jouw te zeggen heeft.

Daarnaast leer ik je hoe je zelf je dier een intuïtieve healing kan geven en kan helpen bij energetisch reinigen, aarden en beschermen. Ook hoe je los kan laten wat jullie niet meer dient en nog dieper kan verbinden in een prachtige ceremonie.

Of je dier nu bij je woont of overleden is, jij weet hoe je na het doen van deze cursus verbinding kan maken met jouw dier.

Er zal een wereld voor jullie opengaan en je zal elkaar op zielsniveau echt goed leren kennen.

Wil jij:

Nooit meer:

 

Dan is dit je kans. Leer in tien video-modules hoe jij kan communiceren met je dier, healing kan sturen en verbinden van hart tot hart.  

Open jullie hart en laat de liefde stromen. Ben jij klaar om je nog dieper met jouw dier te verbinden? Meld je dan snel aan en start vandaag nog.

Liefs, Nadieh

€ 111

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!
Ik heb een telepathisch consult bij jou gehad voor mijn hond. Dat was heel fijn en vond ons gesprek ook erg leuk. Ik heb je cursus dieren communicatie gekocht en gedaan. De meditatie en de reis waren heel mooi, die ga ik zeker vaak gebruiken! Hoe je het uitlegt en vertelt vind ik fijn en duidelijk en werkt goed voor mij. Dankjewel
Vorige
Volgende