Grounding walk

Een met de aarde

Deze journey neemt je mee terug naar de natuur in en om je heen. Helpt je zakken in je lichaam en je te herinneren aan de simpele joy en vreugde die je overal om je heen kan vinden. Zit je in je hoofd, ervaar je stress, loop je vast of kun je de verbinding met je lichaam en/of die van mamma aarde niet meer zo sterk voelen? Stap dan in deze magische en aardende journey.
 
Adem diep in en uit, kom weer thuis in jezelf en stap uit alle hectiek van de dag. Je waant je met deze journey weer in de echte wereld, de natuurlijke wereld en herinnert je weer aan je ware natuur. Perfect ook voor je een reading of healing gaat geven. Het helpt je naar binnen keren.

Voor haar die:

Stap in de natuurlijke wereld en laat los van alles wat er niet meer toe doet. Stap in het moment, in het hier en nu!

Blessed be, Nadieh

€ 14,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!