ONLINE GELEIDEN MEDITATIE

Healing bath ceremonie

Er is een reden dat door alle tijden heen helende water ceremonies gehouden werden. Wanneer je de juiste magische ingrediënten samenbrengt in combinatie met de juiste intentie ben je instaat om healing op diep niveau te realiseren.

Ik channelde deze bad ceremonie voor magische vrouwen. Voor vrouwen die in hun kracht mogen staan als de prachtige lichtwerkers die ze zijn. Voor vrouwen zoals jou. Want jij lieve vrouw mag je lichtje schijnen, dat prachtige innerlijke licht is precies wat de aarde nu nodig heeft.

Als jij je krachtig en gebalanceerd voelt dan kun je wonderen verrichten, kun je eindeloos manifesteren en creëer jij jouw meest magische leven. En daarmee inspireer jij de mensen om jou heen. Je wordt magnetisch met een onweerstaanbare glow om je heen en flow in je leven.

Een diep helende journey

In afstemming met het universum mocht ik deze ceremonie creëren. Een diep helende journey die elke cel in jouw zijn een up-grade zal geven. Het medicijn, de healing van deze ceremonie kent haar weg en weet precies wat jij nodig hebt om je goed te voelen en te stralen.

Laat me je mee voeren in een magische reis, herinner je jouw innerlijke godin weer, ontmoet jouw gidsen, ze hebben een boodschap voor je en laat je dragen door het helende water en de priestesse van de Hathor temples.

In deze healing bath ceremonie kun je duidelijk uitleg vinden, benodigdheden en een magische geleide mediatie.

Blessed be, Nadieh

€ 19,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!