Soul Medicine Reading voor vrouwen

Let op: De agenda is totaal vol geboekt voor ’24. Nadieh neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Via social-media zal bekend worden gemaakt wanneer de agenda weer opengaat en je op de wachtlijst mag. Je kunt nu terecht in de online Mysterieschool, hier kun je direct jouw magische reis starten onder begeleiding van Nadieh in het on demand aanbod. 
 
“Loop jij vast in het leven en mis je innerlijke leiding? Heb je hulp nodig om alles weer op een rijtje te krijgen omdat je het zelf even niet meer kan zien? Ik kan je helpen weer helder voor ogen te krijgen welke kant je op mag bewegen. Als psychic medium en energetisch therapeut stem ik me af op jou en het universum. Zo kan ik invoelen wat er in en om jou heen leeft en wat jij nodig hebt. Hierdoor kan jij weer doelgericht verder. 
 
Geef weer helder richting aan jouw leven zodat je meer: Abundance, energie, (zelf)liefde en joy zal ervaren.
 
Als spiritueel teacher voor vrouwen ben ik hier om een stukje mee te lopen op jouw pad. We leven in een zeer bijzondere tijd waarin heel veel vrouwen massaal ontwaken aan hun spiritualiteit. Vrouwen bezitten allemaal de bijzondere gave om te werken met hun intuïtie en energie. Iedere vrouw heeft dit in zich alleen moeten ze er soms aan herinnerd worden.
 
Door schaduwwerk te doen en naar binnen te keren mogen we licht schijnen op de stukken die we liever niet aan willen kijken. Want ook die stukken dienen aangekeken te worden om te kunnen helen en intrigeren in je leven. Het draait namelijk om balans, Yin & Yang, het mannelijke en vrouwelijke aspect samen in harmonie.
 
Als mens zijn we complexe emotionele en spirituele wezens. Het is de hoogste tijd dat jij elk stuk van jezelf omarmt en jezelf volledig accepteert zoals je bent. Om de verantwoordelijkheid en de regie over je eigen leven terug te nemen. Te leven vanuit overvloed en liefde en weg te stappen bij beperkte overtuigingen, tekorten en angst.
 
Het is tijd om jezelf de aandacht en de liefde te geven die je verdient. Het is alles behalve egoïstisch om jezelf op nummer één te zetten. Want alleen als jij goed voor jezelf zorgt kun je ook voor anderen iets betekenen.  Juist in deze tijd waarin veel vrouwen de shift maken van een 3D bewustzijn naar een 5D bewustzijn is spirituele self-care van groot belang.  Zo kun jij sterker groeien en krachtiger in de wereld staan. 

Hoe ik jou help bij het creëren van een magisch leven

Ik help je hier graag bij door me als intuïtief & psychic medium af te stemmen op jou. Ik verbind me met spirit, met jouzlef, met lichtwezens, jouw lichtteam en het morfogenetische veld. Ik fungeer als channel en kan boodschappen voor jou ontvangen uit de ongeziene wereld en doorgeven. Hiervoor gebruik ik mijn: helder weten, voelen, zien, horen, ruiken en proeven. Het is mijn werk om jou energetische te helpen shiften en je bewustzijn te verruimen zodat jij spiritueel verder kan groeien. Maar ook op stukken in jouw leven waar je op vastloopt.  Hiervoor geef ik je de juiste tools die er voor zorgen dat jij jouw eigen unieke pad verder kan gaan bewandelen.  
 
Veel vrouwen houden zichzelf onterecht nog vaak te klein. Bang om hun stem te gebruiken  en hun ware licht te schijnen  uit angst die ze mee dragen in hun botten. Dit kan angst zijn van dit leven door innerlijke kindverwonding, angst uit vorige levens, angst doorgeven van je voorouders en zelfs angst die je oppakt uit het collectief. Trauma wordt opgeslagen in je lichaam. bepaalde situaties kunnen je dan triggeren en je lijf gaat in alert omdat zij jou veilig wil houden en dus beschermen. Door te kijken waar jouw pijn vandaan komt kunnen we hier ruimte aan geven en stapje voor stapje loslaten. Dit is een energetisch proces dat veel ruimte kan bieden waardoor er weer plek vrijkomt voor groei. Het verleden kunnen we helen en de toekomst kunnen we creëren. 

Het is mijn missie om hierin met jou mee te kijken en voelen.

Om te ontdekken waarom jij met bepaalde vraagstukken zit en misschien wel vastloopt op bepaalde gebieden in je leven. Ik help je graag bij het herinneren aan de krachtige vrouw die jij al bent. Om in je eigen authentieke kracht te komen staan, je stem te gebruiken en je licht op de wereld te laten schijnen.
 
Alles wat je nodig hebt zit al in jou! Als healer heb ik zelf het pad al bewandeld en blijft het leven, ook voor mij, altijd een verhaal dat zich blijft ontwikkelen. Mijn kennis deel ik daarom graag met jou zodat ook jij weet hoe je jezelf kan helen en in homeostase kan brengen en houden. Zie mij als de vroedvrouw van jouw spirituele ontwikkelingen. Ik zal je bijstaan en jou laten inzien dat je het zelf kan! Jij bent de alchemist van jouw leven. Verander je pijn en angsten om naar kracht.
 
 

Bij mij ben je veilig om volledig zonder oordeel jezelf te mogen zijn

Iets wat ik tijdens mijn spirituele ontwaking miste was steun van een vrouwelijke teacher. Iemand die mij niet naar beneden zou halen, maar mij juist in mijn kracht zou zetten. Ik help jou graag met het schijnen van jouw unieke licht en geef je met liefde en aandacht een duwtje de goede richting in. Je bent bij mij veilig om alles te vragen en bespreken, ik ben hier voor jou. 
 
 

Reviews van mijn klanten

peer
Nadieh heeft ervoor gezorgd dat ik (en ook mijn man) nóg bewuster in mijn hondenleven sta. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij in verbinding staat met haar honden en ook met honden van anderen (en dieren in het algemeen). Ik heb het basistraject (3 sessies) bij Nadieh gevolgd voor onze buitenlandse adoptiehond Peer van ruim 2 jr oud. Hij was toen ruim een jaar bij ons en het relaxte hondje bleek toch niet zo relaxt. We waren nog niet eens een kwartier bij haar en toen had ze Peer al feilloos "gelezen". Ze is razendsnel in haar observaties en ze weet die ook duidelijk weer aan je terug te geven door die te "vertalen" naar menselijke situaties. Toen ze zijn (subtiele) lichaamstaal naar mij vertaalde en uitlegde, raakte ik geëmotioneerd. Ik weet nu dat honden 24/7 met ons communiceren. Het is zó mooi. Ze heeft ons praktische oefeningen meegegeven die inmiddels onderdeel zijn geworden van onze dagelijkse omgangsroutine met onze beide hondjes. In geval van Peer merken we dat hij beetje bij beetje steeds minder uitvalt en reactief is. Daar zijn we al zo blij mee. De 3e sessie mocht ik komen met Joy, ons onstuimige stabijtje. Ze liet gedragsverandering zien en toen ik dat met Nadieh besprak gaf ze aan dat we de laatste sessie wel met Joy konden komen, omdat het nodig was. Ik ben haar dankbaar, want inmiddels weten we dat Joy lichamelijk ongemak ervaart. Een osteopaat heeft dat inmiddels bevestigd (exact dát wat Nadieh al tijdens de reading doorkreeg van Joy). We hebben hierdoor geleerd en ervaren dat we nóg beter naar ze moeten kijken en luisteren. Maar soms zijn we weer (ouderwets) gefrustreerd wanneer ze weer voor de 1000e x blaffen of niet willen luisteren ("eigenwijs" zijn). Toch weten we elkaar dan toch scherp te houden door elkaar eraan te herinneren / onszelf af te vragen: wat willen onze hondjes ons vertellen? Het is een constant proces van blijven kijken, aanvoelen, luisteren en vooral communiceren. We krijgen er nóg meer liefde voor terug. En we merken ook doordat we beter naar hen luisteren, zij dat ook naar ons doen! Samenwerking en wederzijds begrip. Kan haar boek aan iedere hondenopvoeder aanraden! Goud waard. Het is veel info, maar zo waardevol! Geschreven vanuit de belevingswereld van de hond en die is zo anders dan die van ons mensen! Nadieh en haar boek hebben ons tot nu toe veel gebracht! Lieve groet uit Kampen! Tamara, Joy en Peer
Tamara
dewy.jpg
Ik ben heel blij dat Nadieh op ons pad is gekomen. Een lief en kundig hondengedragstherapeute die mijn hond vanaf moment één helemaal begreep. Ze heeft ons hele waardevolle handvaten gegeven en hebben al enorme mooie stappen gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden! Je leert je hond zo goed kennen, en dat verdienen onze harige vriendjes!
Dewy Bouwmans
image2.jpg
Nadieh helpt je echt om je hond beter te begrijpen. Binnen een paar tellen had ze al door wat er bij mijn hond dwars zat, waar hij tegenaan liep en wat stress veroorzaakte. Nadieh geeft tips en handvaten wat je direct kunt toepassen en die voor de volle 100% werken! Ik ben haar erg dankbaar dat zij een traject met ons is aangegaan. Het plezier van en met mijn hond heb ik dankzij haar helemaal terug.
Nadine Bos
maud.jpg
Samen met Dimpel heb ik de puppy coaching gevolgd bij Nadieh en ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie inzichten die Nadieh mij/ons heeft gegeven. Nadieh werkt op een hele fijne manier, ze voelt aan wat nodig is om samen te oefenen. Nadieh heeft mij geleerd Dimpel beter te leren begrijpen en door haar gave, kennis en ervaring met ons te delen, is mijn connectie met Dimpel versterkt. Ik kan coaching van Nadieh iedereen aanbevelen! Daarnaast is Nadieh een ontzettend fijn mens om bij te zijn, ze begrijpt je direct en het voelt heel vertrouwd.
Maud van Mulekom
andrea.jpg
Nadat we maanden aan het oefenen waren om onze Juno alleen te leren zijn waren we ten einde raad. Via via kwamen we bij Nadieh terecht, een echte topper die echt voor je klaar staat.Juno werd geboren in een nest waar er maar 2 overleefden waardoor Nadieh dacht dat de verlatingsangst ontstaan was. Tijd om Juno ons te leren vertrouwen dat we echt wel terug komen! We volgden haar uitgestippelde plan. Soms dachten we: We komen er nooit! Maar dan was Nadieh daar middels app of bel contact om ons weer ene boost te geven. Inmiddels is Juno bijna 1,5 en kan hij alleen thuis zijn. Wauw! Ook hielp Nadieh ons met andere kwesties die tijdens de pubertijd naar voren kwamen. Juno raakte erg overprikkeld door de hormonen en daardoor was er van alles gewoon te veel voor hem. Nu weten we hem te helpen tijdens wandelen en als er bezoek komt. Van happende hond (tijdens het wandelen en tijdens bezoek) naar knuffelkont !We zijn nog niet klaar met trainen maar we hebben nu zoveel skills opgedaan en grootse stappen gemaakt dat Juno van drama dog naar dream dog is gekomen! Nadieh staat echt voor je klaar en heeft allerlei oplossingen gebaseerd op het persoonlijke probleem van je hond. Tussen de lessen door is e ruimte voor app contact als je het even niet meer weet en geeft ze je weer zelfvertrouwen!
Andrèa Kriegel
Riven.jpg
Wij hebben met onze hond Riven bij Nadieh 1 -1 coaching gevolgd en kunnen dit absoluut aan iedereen aanraden. Voor zij bij ons thuis kwam heeft zij telepathisch contact gemaakt met Riven, tijdens ons eerste consult kregen wij te horen wat zij besproken hadden. Riven had haar witte bergtoppen laten zien, een camper en een poes die mee op vakantie ging. Nadieh wist toen nog niet dat wij in September naar Scandinavië vertrekken, met camper en met poes Bailey! Buiten dit leuke bericht liet hij haar ook zien dat de wereld nog wat groot voor hem is, zo heeft zij ons passend advies en tips kunnen geven zodat wij hem kunnen begeleiden. Zo wordt de wereld elke dag een stukje minder spannend en stomen we hem klaar voor nog meer avonturen! Puppy coaching bij Nadieh leert jou om naar je hond te luisteren, zij vertellen veel meer dan wij op het eerste oogopslag zien. Nadieh staat naast je en laat je zien wat je hond je wil vertellen. Dank je wel voor alle goede zorgen en natuurlijk al het plezier dat wij hebben gehad tijdens de lessen!
Anne Teuns
melanie.jpg
Ik volgde Nadieh al een poos via Instagram. Telkens zag ik weer hele mooie, pakkende teksten voorbij komen. Daardoor besloten haar boek te kopen: beste kado die je jezelf (en je hond) kado kan doen! Ik wist al veel van honden en zelfs al hondengedragsdeskundige basis training gevolgd maar dit boek zoog me elke pagina in: ik heb zóveel nieuwe, mooie dingen mogen leren dankzij haar mooie boek. Zij kijkt echt op een heel andere manier naar je hond dan de meeste "gedragsdeskundigen", zo mooi en liefdevol. Daarop besloten een consult bij haar te doen om de opgedane theorie toe te passen op mijn eigen honden. Een heel fijn consult waarbij Nadieh al vrij snel tot de kern kwam van de problemen waar ik bij mijn reactieve honden tegenaan liep. Met duidelijke, concrete tips en nog wat naslagwerken via de mail heb ik al mooie stappen kunnen zetten met ze! Zelfs al met ze op vakantie geweest; iets waar ik ontzettend tegenop zag maar zoveel beter ging als verwacht! Ook nog een aantal mooie etherische oliën en aura sprays gekocht bij haar in de webshop. Heel mooi om te zien hoe de honden daarop reageren. Al met al hele mooie adviezen van deze topvrouw!
Melanie in de Wal

Wil jij een kijkje nemen in jouw zielsverlangen?

De duur van het consult is +/- 1 uur en ik bel je via whatsapp videobellen. Ik stem me af op jou tijdens deze sessie en je kan me alle vragen stellen die je hebt. De thema’s zijn eindeloos, dit is een gesprek speciaal voor jou en weet dat je veilig bent om alles met mij te delen wat jij graag wil. Geef bij je aanvraag mail aan waar je graag aan wil werken, dan weet ik welke tools ik mogelijk nog in kan zetten om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik begeleid je in deze sessie ook door een sjamanistische journey en healing.

€ 250