Live dag dierencommunicatie

Jij leert op deze live dag communiceren met dieren.

Kan ik echt met dieren communiceren Nadieh? Yes you can!! Dit is ook voor jou weggelegd. We zijn allemaal geboren met de natuurlijke gave om telepathisch te communiceren en jij bent geen uitzondering. Met mijn methode leer ik jou hoe ook jij dit kan doen.
 
In deze magische live dag neem ik je mee in de wereld van dierencommunicatie. Ik deel mijn geheimen met jou zodat ook jij kan leren communiceren met jouw dieren, de dieren om je heen en je krachtdieren. Deze dag is voor mensen die totaal nieuw zijn in het communiceren met dieren en voor mensen die hun skills willen up-graden.
 
De afgelopen jaren heb 10.000+ dieren en hun mensen mogen begeleiden. Ik creëerde mijn eigen unieke methode en hierdoor zijn vele dieren gehoord en geholpen. Deze methode leer ik nu aan jou!
 
Dieren zijn onze spiegels en geven een unieke kijk in onze ziel. De dieren waar jij mee samenleeft zijn met een reden op jouw pad gekomen en ook de dieren die je in de natuur ontmoet. Leer deze magische taal spreken en er zal een wereld voor jou opengaan.
 
Je zal versteld staan van je eigen telepathische en intuïtieve gaven. Ik leerde al veel mensen hoe zei de verbinding met het dierenrijk aan kunnen gaan en allemaal met succes. Ook leer je door angsten en blokkades heen breken en je open te stellen voor deze prachtige vorm van communicatie.
Ben jij klaar om te luisteren naar de dierenwereld om je heen? Om je te verbinden van hart tot hart en boodschappen te ontvangen die jouw ziel en die van de dieren zal verrijken?
 
Dan ontmoet ik jou graag op mijn unieke live dag, samen gaan we aan de slag.

Deze dag is geschikt voor dierenprofessionals & dierenliefhebbers

Ik ontmoet jou graag op mijn unieke live dag

Data: vrijdag 26 april, vrijdag 24 mei, zondag 8 september, zondag 22 september.

Tijd: We starten de dag om 10:00 en sluiten af om 16:00 in alle rust en ruimte om nog even na te sudderen.

Locatie: Deze live dag vindt plaats op een magische locatie in Nuenen – Brabant. Omringt door bomen en een rijke natuur, vanuit onze ruimte kan je dit helemaal ervaren en in je opnemen. Je zult wellicht eekhoorns voorbij zien hopen of een specht die je aandacht trekt door haar geklop.

 

Er zal gezorgd worden voor een voedende vegan lunch en er zullen gezonde snacks aanwezig zijn, geheeld water, koffie en thee. Allergieën kunnen aan mij doorgegeven worden zodat ik hier rekening mee kan houden.
 
Alles is aanwezig: Matjes, dekentjes, schapenvachtjes, matrasjes, mediatiestoeltjes enz. Maar voel je vrij om mee te nemen wat jij graag bij je wil hebben.
 
Er zijn parkeerplekken aanwezig.
 
Jouw investering voor deze dag is:

Earlybird: € 299,-

Over 4 weken zal de prijs oplopen naar €499.

Vol = vol.

Good to know: Alle gegevens volgen in een persoonlijke en duidelijke mail na bevestiging van jouw plek. Jouw plek is bevestigd zodra we de betaling ontvangen hebben.  De online cursus dierencommunicatie & healing sluit prachtig aan op de live dag. Ze vullen elkaar aan en het is een aanrader om beide te doen als je graag je skills echt wil fine-tune.