Live dag dierencommunicatie

Jij leert op deze live dag communiceren met dieren.

Kan ik echt met dieren communiceren Nadieh? Yes you can!! Dit is ook voor jou weggelegd. We zijn allemaal geboren met de natuurlijke gave om telepathisch te communiceren en jij bent geen uitzondering. Met mijn stappen en kennis leer ik jou hoe ook jij dit kan doen.
 
In deze magische live dag neem ik je mee in de wereld van dierencommunicatie. Ik deel mijn wijsheid met jou die ik door de jaren heen heb opgedaan zodat ook jij kan leren communiceren met jouw dieren, de dieren om je heen en je krachtdieren. Deze dag is voor mensen die totaal nieuw zijn in het communiceren met dieren en voor mensen die hun skills willen trainen.
 
De afgelopen jaren heb 10.000+ dieren en hun mensen mogen begeleiden. Ik creëerde mijn eigen unieke manier en hierdoor zijn vele dieren gehoord en geholpen. Deze wijsheid en kennis deel ik nu met jou!
 
Dieren zijn onze spiegels en geven een unieke kijk in onze ziel. De dieren waar jij mee samenleeft zijn met een reden op jouw pad gekomen en ook de dieren die je in de natuur ontmoet. Leer deze magische taal spreken en er zal een wereld voor jou opengaan.
 
Je zal versteld staan van je eigen telepathische en intuïtieve gaven. Ik leerde al veel mensen hoe zei de verbinding met het dierenrijk aan kunnen gaan en allemaal met succes. Ook leer je door angsten en blokkades heen breken en je open te stellen voor deze prachtige vorm van communicatie. Ik draag je deze bijzondere dag, je bent hier bij mij in een veilige space om volledig jezelf te mogen zijn. 
Ben jij klaar om te luisteren naar de dierenwereld om je heen? Om je te verbinden van hart tot hart en boodschappen te ontvangen die jouw ziel en die van de dieren zal verrijken?
 
Dan ontmoet ik jou graag op mijn unieke live dag, samen gaan we aan de slag.

Deze dag is geschikt voor dierenprofessionals & dierenliefhebbers

Ik ontmoet jou graag op deze magische live dag

Data: vrijdag 26 april = vol, vrijdag 24 mei, zondag 8 september, zondag 22 september.

Tijd: We starten de dag om 10:00 en sluiten af om 16:00 in alle rust en ruimte om nog even na te sudderen.

Locatie: Deze live dag vindt plaats op een magische locatie in Nuenen – Brabant. Omringt door bomen en een rijke natuur, vanuit onze ruimte kan je dit helemaal ervaren en in je opnemen. Je zult wellicht eekhoorns voorbij zien hopen of een specht die je aandacht trekt door haar geklop.

 

Er zal gezorgd worden voor een voedende vegan lunch en er zullen gezond, geheeld water en thee. Allergieën kunnen vooraf aan mij doorgegeven worden zodat ik hier rekening mee kan houden.
 
Alles is aanwezig: Matjes, dekentjes, schapenvachtjes, matrasjes, mediatiestoeltjes enz. Maar voel je vrij om mee te nemen wat jij graag bij je wil hebben.
 
Er zijn parkeerplekken aanwezig.
 
Jouw investering voor deze dag is:

Earlybird: € 299,-

Good to know: Alle gegevens volgen in een persoonlijke en duidelijke mail na bevestiging van jouw plek. Jouw plek is bevestigd zodra we de betaling ontvangen hebben.  De online cursus dierencommunicatie & healing sluit prachtig aan op de live dag. Ze vullen elkaar aan en het is een aanrader om beide te doen als je graag je skills echt wil fine-tune.

Reviews van mijn klanten

Lieve Nadieh, Wat heb je een mooie, krachtige dag neergezet. Zoveel liefde en vertrouwen. Op een geweldig mooie locatie. Zo ontzettend mooi hoe jij vanuit jouw kracht je kennis deelt met de wereld. Ontzettend dankbaar dat ik hier bij kon zijn.
Brigitte
De live dag dierencommunicatie is een enorme aanrader! Een prachtige, inspirerende dag waarin Nadieh haar kennis en kunde op een geweldige manier deelt. De dag is boeiend en magisch! Een dag die je niet snel vergeet en je veel gaat brengen! Heel veel dank lieve Nadieh
Lieve Nadieh, ik heb mij ontzettend veilig en gedragen gevoeld vandaag. Bedankt voor je mooie en wijze lessen en ik ga hier zeker mee verder! Hopelijk ook nog een keer in zo'n setting! Heel veel liefs
Chiara
Meest magische dag, omgeving super mooi. Invoelende lieve mensen met hetzelfde doel. Ik heb heel veel geleerd, vooral over mezelf. Vertrouwen hebben. Dankjewel lieve Nadieh
Claudia
Lieve Nadieh, wat een fantastische dag was dit! Ik heb ontzettend veel geleerd. Een hele fijne, serene setting en een liefdevolle groep om deze journey mee te beleven. Een waardevolle dag!
Melanie
Lieve vrouw, je bent een moderne heks met engelen vleugels. Bedankt voor deze mooie dag
Jacqueline
Live dieren communicatiedag gevolgd. Een heerlijke magische dag met lichtheid en ruimte. Een aanrader!
Mira
Nadieh, dankjewel voor deze magische reis. Wat ik meeneem is we zijn allemaal zielen. Thanks!
Cardine
Beste cadeau die je jezelf kunt geven!
Anouk
Nooit gedacht dat ik dit kon. Het is magisch!
Nadieh, wat een prachtige dag gister. Nogmaals 1000x dank voor deze bijzondere ervaring! Het begint nu pas allemaal een beetje te landen, kippenvel!
Ben zoooooo enthousiast na gisteren! Weet nog niet helemaal hoe en wat.. maar dat komt wel!