Live opleiding

School of shamanic wise women

School of shamanic wise woman. De tijd is aangebroken, voel jij het ook? Die roep vanuit jouw botten, je bloed, de roep van je innerlijke wijsheid? De roep van de shamanic wise women in jou, de heks en wildwomen. Te lang hebben we ons moeten verstoppen en verborgen voor onze wilde en primal natuur. Maar nu is de tijd daar, samen creëren we de nieuwe aarde zoals ze vroeger ooit lang lang geleden was. 

Want de nieuwe aarde is de oude aarde. Wij zijn de kleindochters van hen die ze niet konden verbranden, wij zijn de reïncarnaties van hen die ze wel verbrand hebben. We zijn terug en we herinneren ons steeds meer wie we diep van binnen zijn. 

The school of shamanic wise women is een opleiding voor haar die haar magie weer wil omarmen, wil leren werken met de voorouders, soul retrieval wil leren, sjamanisme van Germaanse en Noord/westerse bodem wil ontdekken, Seidr en trance journeyen, hekserij en energetische systemische healingen wil toepassen. Om zelf te ondergaan en om anderen mee te kunnen helpen mocht ze dit willen. 

In deze opleiding neem ik je mee in rituelen en ceremonies die ik het beste kan beschrijven als kosmische sjamanistische hekserij. Onze grootmoeders hadden magische gebruiken die ze van mond op mond doorgaven. Totdat dit levens gevaarlijk werd en de kennis diep verborgen moest worden. 

De tijden zijn veranderd en deze kennis wil weer herinnerd worden, doorvoeld worden en toegepast worden. Door ons de magie van onze grootmoeders weer te herinneren komen we weer thuis bij onszelf. Verbind je weer met je natuur, moederaarde en de kosmos. Ik neem je mee op een diepe innerlijk reis waarin je leert te werken met de ongeziene wereld. We reizen door tijd en ruimte heen en jij gaat je jouw voorouderlijke sjamanisme en hekserij weer eigen maken. 

Ben jij klaar voor een diepe transformatie?

We gaan ons verbinden met gelijkgestemden sisters in onze eigen coven en helen de zusterwond, we ervaren in deze opleiding weer hoe het is als vrouwen krachtig samen komen in sacred space. Als wij vrouwen weer samen komen in cirkels, om het vuur, en onze verhalen mogen delen ontwaken we een oerkracht in ons. Deze reis is een initiatie voor je ziel, de wijze vrouw in jou, de sjamana. 

Ben jij klaar voor deze diepe transformatie? Wil jij je verdiepen in sjamanistische hekserij en hiermee leren werken, voor jezelf of met anderen? Dan ben je van harte welkom bij de school of shamanic wise women. Ontwaak je innerlijke wijsheid en open je intuïtieve kanalen weer.

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Voor wie:

Voor haar die de roep voelt in haar ziel en botten, voor haar die energie in haar lichaam waarneemt bij het lezen van deze tekst, voor haar die zich aangetrokken voelt en nieuwsgierig is naar sjamanisme en hekserij. Voor de dappere vrouw die klaar is om haar wild women te omarmen en the good girl los te laten, alchemie van de ziel wil omarmen om als haar meest authentieke versie tot nu toe op te staan. Voor haar die sisterhood wil omarmen. Wil luisteren naar de boodschappen van planten en bomen, het dierenrijk en spirit. 

 

In deze opleiding leer ik jou mijn manier van werken met sjamanisme en hekserij. De locatie is werkelijk magische en is gelegen in een bos in het Brabantse Nuenen (verdere info volgt na inschrijving) Alles is aanwezig op de locatie, van: kussen tot dekentjes, stoelen en matrassen. Een vuurplaats waar we elke lesdag samenkomen en er wordt een gezonde voedende vegan lunch klaargemaakt afgestemd op onze energie van die dag. Deze dagen zijn een cadeautje voor je ziel, je komt thuis in jezelf. 

Voel jij de innerlijke roep?

Editie 1 = VOL

8 februari 2025

8 maart 2025

26 april 2025

17 mei 2025

7 juni 2025

5 juli 2025

 

Editie 2: (nog enkele plekken beschikbaar)

13 september 2025

11 oktober 2025

8 november 2025

13 december 2025

10 januari 2026

7 februari 2026

We starten de dagen om 10:00 en we eindigen om 16:00 in alle rust zonder haast. Omdat dit werk niet in te kaderen is adviseer ik altijd een uurtje extra vrij te blokken -> een sjamaan’s uurtje noemen we dat ;). 

Voel jij de innerlijke roep, roept de shamana, wijze vrouw in jou om deze reis te maken? Schrijf je dan nu in voor de opleiding en bemachtig jouw plekje.  

€ 1950,-

* De prijs is inclusief BTW 
* De f
actuur voor deze opleiding wordt twee weken voor aanvang gestuurd. 
* Wanneer je een opleidingsdag mist kan deze niet ingehaald worden en worden de kosten gewoon doorberekend.