Los consult

Wil jij jouw hond beter begrijpen ?

Loop jij tegen bepaalde dingen aan met jouw hond en zou je hem graag beter willen begrijpen? Zou je graag eens in zijn hoofdje willen kijken en hem vragen wat hij nu nodig heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Ik kan je hierbij helpen door mij af te stemmen op jouw hond en hem een stem te geven. Als dierentolk, healer en gediplomeerd hondengedragstherapeut beschik ik over een unieke set skills waarmee ik jouw hond echt kan gaan begrijpen. En kan ik zijn binnen werled aan jou vertalen.

Mijn werkwijze

Als holistisch hondengedragstherapeut, energetisch healer en dierentolk richt mij op de emotie achter het gedrag. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte.  Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om je hond te begrijpen. Door aan jou te vertalen wat jouw hond voelt en ervaart krijg je een kijkje in zijn binnenwereld. Een stem geven aan jouw dier kan voor directe healing zorgen, elk levend wezen wil namelijk gewoon begrepen worden.

Ik ben de stem voor hen die anders niet gehoord zouden worden.

Mijn focus

Ik ben gespecialiseerd in ingewikkelde gedragsproblematiek en trauma's

Jullie beide samen weer laten genieten van het leven maakt mij oprecht heel gelukkig, je bent bij mij geen nummertje. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten.

Maar ook honden met vage klachten waar de oorzaak niet van te herleiden lijkt te zijn. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen. Door mijn brede oriëntatie kan ik wetenschap combineren met energetisch werk, mijn visie is holistisch. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en pel elke laagje van jouw hond af als een ui om te zijn kern te komen. Jij staat hier ook centraal in, ook jij doet er toe.

Het is mijn missie om licht te schijnen op honden en hun en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis en inzichten met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepereverbinding tussen jullie. Een nieuwe wereld zal voor jullie opengaan en het voelt bijna magisch aan. Uiteindelijk willen we ons allemaal gehoord en geliefd voelen, weten dat we er voor de ander toe doen. het is mijn grootste wens om dieren en mensen te verbinden op zielsniveau en jullie te ondersteunen in jullie reis met elkaar.

Reviews van mijn klanten

image2.jpg
Nadieh helpt je echt om je hond beter te begrijpen. Binnen een paar tellen had ze al door wat er bij mijn hond dwars zat, waar hij tegenaan liep en wat stress veroorzaakte. Nadieh geeft tips en handvaten wat je direct kunt toepassen en die voor de volle 100% werken! Ik ben haar erg dankbaar dat zij een traject met ons is aangegaan. Het plezier van en met mijn hond heb ik dankzij haar helemaal terug.
Nadine Bos
annemiek.jpg
Nadieh is een fijne vrouw met zeer veel kennis over het gedrag van honden. Ze legt ook goed uit waarom een bepaalde aanpak nodig is, vanuit de beleving van de hond. Dan valt het kwartje als baasje en kan iets dat echt onoverkomelijk leek, toch goed aangepakt worden. Ze onderscheidt zich, wat mij betreft, van vele andere gedragsdeskundigen, door haar kennis, haar liefde voor dieren (zeker niet enkel honden), haar deskundige aanpak, op maat van de hond, maar óók van het baasje. Er is geen all-in-one oplossing voor elke hond. Dat maakt dit geen evident beroep. Maar ze is enthousiast en je krijgt meteen zin om er in te vliegen en resultaten te boeken. Een echte aanrader! Als je twijfelt, gewoon doen! Hier ga je geen spijt van krijgen.
Annemiek
peer
Nadieh heeft ervoor gezorgd dat ik (en ook mijn man) nóg bewuster in mijn hondenleven sta. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij in verbinding staat met haar honden en ook met honden van anderen (en dieren in het algemeen). Ik heb het basistraject (3 sessies) bij Nadieh gevolgd voor onze buitenlandse adoptiehond Peer van ruim 2 jr oud. Hij was toen ruim een jaar bij ons en het relaxte hondje bleek toch niet zo relaxt. We waren nog niet eens een kwartier bij haar en toen had ze Peer al feilloos "gelezen". Ze is razendsnel in haar observaties en ze weet die ook duidelijk weer aan je terug te geven door die te "vertalen" naar menselijke situaties. Toen ze zijn (subtiele) lichaamstaal naar mij vertaalde en uitlegde, raakte ik geëmotioneerd. Ik weet nu dat honden 24/7 met ons communiceren. Het is zó mooi. Ze heeft ons praktische oefeningen meegegeven die inmiddels onderdeel zijn geworden van onze dagelijkse omgangsroutine met onze beide hondjes. In geval van Peer merken we dat hij beetje bij beetje steeds minder uitvalt en reactief is. Daar zijn we al zo blij mee. De 3e sessie mocht ik komen met Joy, ons onstuimige stabijtje. Ze liet gedragsverandering zien en toen ik dat met Nadieh besprak gaf ze aan dat we de laatste sessie wel met Joy konden komen, omdat het nodig was. Ik ben haar dankbaar, want inmiddels weten we dat Joy lichamelijk ongemak ervaart. Een osteopaat heeft dat inmiddels bevestigd (exact dát wat Nadieh al tijdens de reading doorkreeg van Joy). We hebben hierdoor geleerd en ervaren dat we nóg beter naar ze moeten kijken en luisteren. Maar soms zijn we weer (ouderwets) gefrustreerd wanneer ze weer voor de 1000e x blaffen of niet willen luisteren ("eigenwijs" zijn). Toch weten we elkaar dan toch scherp te houden door elkaar eraan te herinneren / onszelf af te vragen: wat willen onze hondjes ons vertellen? Het is een constant proces van blijven kijken, aanvoelen, luisteren en vooral communiceren. We krijgen er nóg meer liefde voor terug. En we merken ook doordat we beter naar hen luisteren, zij dat ook naar ons doen! Samenwerking en wederzijds begrip. Kan haar boek aan iedere hondenopvoeder aanraden! Goud waard. Het is veel info, maar zo waardevol! Geschreven vanuit de belevingswereld van de hond en die is zo anders dan die van ons mensen! Nadieh en haar boek hebben ons tot nu toe veel gebracht! Lieve groet uit Kampen! Tamara, Joy en Peer
Tamara
dewy.jpg
Ik ben heel blij dat Nadieh op ons pad is gekomen. Een lief en kundig hondengedragstherapeute die mijn hond vanaf moment één helemaal begreep. Ze heeft ons hele waardevolle handvaten gegeven en hebben al enorme mooie stappen gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden! Je leert je hond zo goed kennen, en dat verdienen onze harige vriendjes!
Dewy Bouwmans
melanie.jpg
Ik volgde Nadieh al een poos via Instagram. Telkens zag ik weer hele mooie, pakkende teksten voorbij komen. Daardoor besloten haar boek te kopen: beste kado die je jezelf (en je hond) kado kan doen! Ik wist al veel van honden en zelfs al hondengedragsdeskundige basis training gevolgd maar dit boek zoog me elke pagina in: ik heb zóveel nieuwe, mooie dingen mogen leren dankzij haar mooie boek. Zij kijkt echt op een heel andere manier naar je hond dan de meeste "gedragsdeskundigen", zo mooi en liefdevol. Daarop besloten een consult bij haar te doen om de opgedane theorie toe te passen op mijn eigen honden. Een heel fijn consult waarbij Nadieh al vrij snel tot de kern kwam van de problemen waar ik bij mijn reactieve honden tegenaan liep. Met duidelijke, concrete tips en nog wat naslagwerken via de mail heb ik al mooie stappen kunnen zetten met ze! Zelfs al met ze op vakantie geweest; iets waar ik ontzettend tegenop zag maar zoveel beter ging als verwacht! Ook nog een aantal mooie etherische oliën en aura sprays gekocht bij haar in de webshop. Heel mooi om te zien hoe de honden daarop reageren. Al met al hele mooie adviezen van deze topvrouw!
Melanie in de Wal
maud.jpg
Samen met Dimpel heb ik de puppy coaching gevolgd bij Nadieh en ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie inzichten die Nadieh mij/ons heeft gegeven. Nadieh werkt op een hele fijne manier, ze voelt aan wat nodig is om samen te oefenen. Nadieh heeft mij geleerd Dimpel beter te leren begrijpen en door haar gave, kennis en ervaring met ons te delen, is mijn connectie met Dimpel versterkt. Ik kan coaching van Nadieh iedereen aanbevelen! Daarnaast is Nadieh een ontzettend fijn mens om bij te zijn, ze begrijpt je direct en het voelt heel vertrouwd.
Maud van Mulekom

Los consult

Dit is een eenmalig consult. Dit consult is geschikt om erachter te komen wat de oorzaak van bepaalde problematiek is en om tips en adviezen in te winnen. Je vult van tevoren een vragenlijst in die ik grondig zal beoordelen voor ik bij jullie aan huis kom. Zo ben ik goed voorbereid. Tijdens het consult gaan we uitzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier het beste mee om kan gaan.  Ik geef je handvatten waar je direct zelf mee aan de slag kan gaan. De adviezen voer je na dit consult geheel zelfstandig uit.

In dit consult maak ik telepathisch afstemmen met jouw dier, ook kan ik healing geven en natuurlijke supplementen op maat uitmeten ter ondersteuning van jouw dier. Ook werk ik met oliën en edelstenen om zo een nog beter inzicht te krijgen in jouw dier en wat deze nodig heeft. Healing op zielsnivea kan er dan plaatsvinden. Dit consult is een unieke ervaring voor mens en dier waarin ik jullie meeneem in een persoonlijke reis naar verbinding met elkaar.

Als je na dit consult behoefte hebt aan meer begeleiding dan kun je een nieuw los consult boeken of je kiest voor één van de drie trajecten om samen echt doelgericht aan de slag te kunnen gaan. Met een traject coach ik jullie in verschillende sessies zodat je het best mogelijke uit de adviezen kan halen, en de kans op succes vergroot zal worden. Mijn doel is nooit het “fixen” van een hond, maar ervoor te zorgen dat je dier echt gezien en gehoord wordt. Jouw laten voelen en ervaren hoe het is om echt in verbinding te komen met hem. 

Vanuit liefde en compassie, intuïtief leven met honden. Ze zijn namelijk prachtige teachers en metgezellen. Je hond beter begrijpen is jezelf beter begrijpen. Wat een voorecht is het om open te kunnen staan voor al hun mooie inzichten en boodschappen. Je leven zal nooit meer het zelfde zijn, want als je het eenmaal ziet kun je het nooit meer ontzien. 

In een persoonlijk traject kijken we nog veel verder en gaan we echt de diepte in. In een traject speel jij namelijk samen met jouw hond de hoofdrol. Ze zijn onze spiegels en dit geeft jou ook inzichten in je eigen thema’s. Wie ben jij en wat heb jij nodig om gelukkig te zijn. Ik help ook jou om in je eigen kracht staan. Zo kunnen jullie samen groeien en helen.

Gaan wij samen aan de slag?

Je investering voor een los consult is € 250 en duurt ongeveer 2 uur. Bij dit losse consult hoort geen nazorg. Heb je behoefte aan meer begeleiding na dit consult dan kun je een los consult bijboeken of je kiest één van de trajecten.

Woon je niet in mijn werkgebied dan is het mogelijk om in het voorjaar en de zomer naar mijn privé buiten locatie te komen in Weert. Het is heel goed mogelijk om een Los consult of een traject af te nemen op en om mijn locatie met zeer goed resultaat.

€ 250,-

*Deze prijs is exclusief BTW.
* Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km. * Ik rijdt tot max 45 minuten voor dit consult.

* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht. Bij het stopzetten van een traject op eigen initiatief behoud je het recht om binnen een jaar de sessies opnieuw in te boeken na een jaar vervalt dit recht en ben de sessie kwijt, we geven geen geld terug.