Online cursus

The Magic Spell Kit

“Met deze kit ga jij het leven van jouw dromen creëren”

Angst om te kort te komen, niet genoeg geld verdienen, niet je droomleven uitleven en vast zitten in een minder prettige realiteit; niet doen waar je gelukkig van wordt en het missen van (zelf)liefde.

Iedereen lijkt succes te kunnen behalen tegenwoordig, maar jij loopt vast op overvloed en weet niet hoe je eruit kan komen.

Je leeft NOG  niet jouw meest magische leven.

Wat als ik je vertel dat het universum overvloedig is? En dat overvloed één frequentie van jou verwijderd is? Dat ook jij kan creëren en overvloed voor jou beschikbaar is, sterker nog, dit is één magic spell weg van jou.
 
In The Magic spell kit leg ik jou uit hoe jij magie toe kan passen en hiermee overvloed aan kan trekken. Ik leer je mijn nummer één magische en krachtige rituelen om aan te trekken wat jij graag wil. Met deze rituelen behaalde ik tot nu toe mijn meest magische successen.
 
De commitment, mijn zielsafateming en de perfecte magische ingrediënten maakt dit mijn “letterlijke” succes formule. Ik neem je mee in de wereld van spells én manifesteren, help je jouw blokkades aankijken en ruimte maken voor het nieuwe zodat, jij in het leven kan stappen dat je verdient.
 
Je wenst en verlangt niet voor niets naar een bepaald leven, wanneer je iets vanuit je ziels ware potentie verlangt weet je dat het ook voor jou beschikbaar is. Anders kon je het niet bedenken en zo voelen.
 
Ben jij klaar om jouw magische werk te doen, de touwtjes in handen te nemen en je meest mooie leven zelf te leven. Een leven van overvloed en successen?
 
Dan rest mij nog één ding te zeggen, geniet met het creëren en laat je verassen door de magie die in jou woont.

Wat kan je leren in de Magic spell kit:

N-joy the magic, rise witches!

Blessed be, Nadieh

€ 111

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!