Mijn verhaal

Dieren, planten en bomen ‘de natuur’ en de ongeziene wereld zijn mijn grote liefdes

Inmiddels weet ik wie ik ben en waar ik vandaan kom. Ik herinner en belichaam mijn roots, zielsessentie en potentieel en veranker deze in de aarde. Als klein meisje wist ik al dat ik hier iets te doen heb en dat een leven als zielsfluisteraar, medicijnvrouw en healer voorbestemd was.

Mijn manier van werken is multidimensionaal en op zielsniveau.
Ik maak contact met zielen van mensen, dieren, planten en bomen, in zowel de stoffelijke als niet-stoffelijke wereld. Als boodschapper en vertaler van de ongeziene wereld geef ik informatie door. Ik zorg altijd voor een veilige en gegronde verbinding met de spirit; een must voor energiewerk. Tijdens het ‘zielsfluisteren’ reis ik door tijd en ruimte en word ik geleid door spirit. Op het juiste moment krijg ik de juiste informatie aangereikt, die ik integreer met mijn kennis en ervaring. Zo kan ik waardevolle inzichten doorgeven en blokkades oplossen.

Steeds vaker word ik ook geroepen door ongeboren zieltjes van de nieuwe generatie hoogbewuste kinderen die in grote getalen naar de aarde willen komen.
De nieuwe tijd op aarde vraagt om mensen ‘aardehoeders’ met een hoger bewustzijn en pure hartenergie, zodat mens en dier weer in harmonie samen kunnen leven. Soms is er eerst healing op galactisch niveau nodig, voordat deze zielen kunnen incarneren. Elke ziel kiest zijn ouders uit. Wat ik vaker ervaar, is dat deze hoogbewuste zielen hun toekomstige moeder telepathisch naar mij toe verwijzen voor begeleiding. Prachtig hoe alles samenwerkt en samenkomt. Mama aarde maakt zich klaar voor een nieuw tijdperk van liefde en eenheid, waaraan ik graag met mijn wijsheid bijdraag. Deze zieltjes: Indigo/kristal en regenboog kinderen/ -mensen zijn al hier op aarde en blijven komen en zijn ouders aan; Diamond en Golden kinderen/ -mensen.

Mijn pad ´werken met alles wat de natuur te bieden heeft´ heb ik niet hoeven zoeken; het pad vond mij.
Those who wander are never lost´. Een prachtige quote die erg past bij mijn leven. Magie van de grote en kleine dingen, vooral van het alledaagse, is mijn leidraad voor het leven. Ik zoek de meest magische plekken uit en kijk verder dan wat ik in eerste instantie kan zien. Vraag me altijd af wat er achter de grens van de bomen ligt of aan de andere kant van dat meer. Ik volg de smalle, begroeide paden langs de weilanden en keer op keer slaat mijn hart weer over van vreugde als ik bij een pareltje in de natuur uitkom. Verscholen plekjes die voor velen ongezien blijven, de paden er naartoe vinden mijn voeten en de poten van de dieren die naast mij leven.

Mijn reis...

Zo lang ik me kan herinneren voel ik energie aan; in en om mensen en dieren.
Al van jongs af aan heb ik een bijzondere verbinding met dieren. Ik nam dieren overal mee vandaan en voelde intuïtief feilloos aan waar de noden en behoeftes van dieren en mensen lagen. Zo legde ik mijn handjes als klein kindje instinctief op de zere knie van een vriendinnetje die net gevallen was en haar knieën kapot had. Ik haalde dan de pijn weg.

Ik communiceerde met mijn overleden hond en voelde op afstand aan wanneer iemand die mij dierbaar was overging naar de andere kant. Ik kan het ook ruiken als er iemand sterft, een wierook-achtige geur neem ik dan waar. Ook zie ik vanaf jongs af aan al dingen “vooruit”. Zo voelde ik ver van tevoren aan dat mijn ouders gingen scheiden, ik barstte in huilen uit en vertelde mijn ouders wat ik zag voor mijn geestesoog. Ze stelde me lief gerust, maar mijn voorspelling kwam uit. Ook gaf ik als tiener de exacte volgorde aan waarin mijn grootouders zouden overlijden. Ik was ervan overtuigd en veel jaren later kwam het precies zo uit.

Ik dacht als kind dat iedereen energie kon zien en voelen.
Op feestjes met vrienden was het al snel bekend dat ik dingen ‘wist’. Ik kreeg veel vragen en zette ze versteld met mijn antwoorden. Voor mij was het heel gewoon om energie te voelen, te zien en te horen wat er niet gezegd werd, maar wel energetisch uitgezonden werd. Ik wist niet beter en dacht dat iedereen dit kon. Ik ben helderwetend, -horend, -ziend, -voelend, -ruikend en -proevend.

Ik heb vele bovenzintuiglijke en energetische ervaringen. Entiteiten die ik zie en hoor lopen op plekken en in huizen. Lampen die kapot springen als ik alleen thuiskwam, wat nog steeds gebeurt. Ik leerde pendelen met een kettinkje en hangertje zonder dat iemand mij dat geleerd heeft. En ik maakte ooit, toen ik een jaar of elf was, zelfs een voodoo-pop. Niet om daarmee slechte dingen te doen, ik herinnerde me gewoon hoe dat moest. Mijn vader voelde een niet-kloppende energie op mijn slaapkamer en legde mij haarfijn uit dat je geen zwarte magie of voodoo moet gebruiken. We losten het samen op.

Later, vanaf een jaar of twaalf, ging ik mijn eerste spirituele boeken kopen en bezocht ik elke week het spirituele winkeltje in de stad. Ik kocht er edelstenen en tarotkaarten van mijn gespaarde zakgeld en iedereen van wie ik hield kreeg kleine talismannen en beschermende kleine cadeautjes van mij. Ook nam ik kastanjes mee die ik buiten op straat vond, voor mijn opa die reuma in zijn vingers had. Ik voelde dat dit hem zou helpen en gedurende zijn hele leven heeft hij ze onder zijn kussen gehad met slapen. Hekserij en werken met de natuur en spirit gingen altijd al moeiteloos. Ik wist dingen vanuit een diep innerlijk weten.

Ik noemde mijzelf al in mijn vroege kinderjaren een heks. Dat was nou eenmaal zo en voelde heel gewoon.

Veel later, toen ik in de dertig was, vond ik een doos boeken, die ik had als beginnende tiener. Boeken over hersengolven, edelstenen, chakra’s, reïncarnatie, boodschappen van dieren en telepathie. Hier moest ik smakelijk om lachen. Welk kind leest er nu zulke boeken?

Mijn moeder sleepte me van medium naar healer om mij proberen te helpen met de dingen die ik voelde en zag.
Ik herinner me nog dat ik met een medium in gesprek ging toen ik een jong meisje was. Mijn moeder zat erbij en viel bijna van haar stoel. Ik vertelde dingen en ik had kennis over zaken die mijn moeder absoluut niet kon plaatsen. Mijn moeder begreep er niets van. Ik sprak als een volwassen vrouw die al jaren had gestudeerd over spiritualiteit. De vrouw vertelde mijn moeder dat ze me niet kon helpen. Ze was bang voor de kracht die ik had en zei dat ik te sterk was voor haar. Wat ze daar nu precies mee bedoelde, snapte ik niet helemaal maar ergens in mij voelde het toch wel kloppend. Een andere vrouw die medium was, drukte mijn oma op het hart dat ik pas na mijn dertigste iets mocht doen met mijn ‘’gaven”, zoals zij dat noemde. Weer een andere sloot mijn kruinchakra af, zodat ik niet zoveel zou voelen en doorkreeg van spirit.

Op school kon ik mijn talent niet kwijt.
Mijn manier van werken en leren matchte niet met het schoolsysteem. Met je hoofd werken en uit boekjes leren, waren lastig voor mij. Mijn ouders kwamen er al snel achter dat ik niet paste in het huidige leersysteem. Mijn dyslexie maakte alles extra ingewikkeld. De keren dat ik huilend voor de klas stond om voor te lezen en dat kinderen in mijn schriftjes keken en me uitlachten om mijn spelfouten, terwijl ik tranen met tuiten huilde, herinner ik me nog als de dag van gisteren. Ik voelde me vreselijk.

In de lessen waar ik mijn creatieve talent wél kwijt kon, kreeg ik bijles Nederlands. Waar mijn klasgenootjes gingen tekenen en knutselen, wat ik zo graag deed, zat ik met de Dikke Van Dale te studeren in een klein kamertje en werden mijn talenten juist onderdrukt.

Ik ben een beelddenker

Mijn brein werkt op een eigen manier. Ik ben een beelddenker, ik zie niet B O O M staan, zoals je het spelt volgens de Dikke Van Dale. Nee, ik zie een boom met grote stevige takken en groene bladeren waar een vogel in zit die op een heuvel staat met de roze lucht erachter. Daarnaast ben ik telepathisch heel sterk en mijn zintuigen pikken stof anders op en verwerken het heel snel. Ik kon me niet concentreren op dingen die voor mijn ziel niet relevant waren en kon ze ook niet goed opnemen in mijn brein. En het compleet uitschrijven van al die woorden en zinnen voelde – en voelt nog steeds – onzinnig en traag.

 

Op jonge leeftijd ben ik al ingewijd in de hoogtegraad van Reiki.
Ik werd Reiki Master. Leerde magnetiseren, werken met edelstenen, aura’s lezen, chakra’s balanceren en op een juiste manier omgaan met boodschappen die ik van spirit doorkreeg. Het was de bedoeling dat ik dit zou blijven doen in mijn eigen praktijk, maar ik was nog zo jong. En mijn ouders waren gewaarschuwd door een medium dat ik nog niet om kon gaan met de hevigheid van de boodschappen die ik door zou gaan krijgen en eerst maar eens gewoon kind/tiener moest zijn en volwassen moest worden. Privé bleef ik dit werk doen. Ik ben wat je noemt een geboren medium. “Paranormale begaafdheid” zijn zit in mijn voorouderlijke bloedlijn, wat je niet kunt tegenhouden als dat in je zit. Daarnaast ben ik een Diamond child/-mens zoals ze dat noemen, geboren met aangescherpte zintuigen en een missie om de aarde te helpen helen. Net zoals sommige kinderen geboren worden met een talent voor rekenen of voetballen, is psychic zijn mijn aangeboren talent.

 

Mijn carrière nam een bijzondere wending, richting de modewereld.
Ik kreeg een leerplichtontzegging op mijn zestiende, omdat ik een veelbelovende carrière als fashion fotomodel had. Ik deed modellenwerk en werd opgeleid tot fashion styliste. Naast mijn modellenwerk werkte ik als styliste. Ik startte een vlogplatform waarop ik mijn eigen programma’s over mode presenteerde. In deze periode leerde ik kijken naar de schoonheid van mensen. Als styliste zie je hoe mooi en uniek elk mens is en je leert ze met de juiste kleding en make-up/haar in hun kracht te zetten en te laten shinen. Ik werkte voornamelijk met vrouwen. Ik leerde mijzelf goed presenteren door mijn werk als model, styliste en als presentatrice van mijn eigen programma. Skills waar ik nu nog heel blij mee ben.

Van fashion switchte ik naar dierenverzorging. 

Na een tijdje haalde ik niet meer genoeg voldoening uit het mode- en modellenbestaan. De roep van de dieren werd sterker. Dierenwelzijn trok me altijd al erg. Al van kinds af aan heb ik een bijzondere band met dieren. Het fijne was dat je er niet echt mee hoefde te praten, je kon er telepathisch mee communiceren. Wat veel moeitelozer is. Ik wist wat ze nodig hadden door gewoon bij ze te zijn. Als kind maakte ik er leuke spelletjes van. Ik zei dan telepathisch iets tegen mijn hond en die reageerde daar dan op en voerde mijn opdracht uit.

Ik ben wetenschappelijk onderbouwd, dat is een krachtige combinatie met spiritualiteit en energiewerk.


Ik besloot alles te leren over dieren en ging weer terug naar school. Ik leerde werken met veel verschillende diersoorten. Ik leerde over paarden en vee. Hoe ze moesten bevallen als er een stuitligging was en hoe je bijvoorbeeld hoefjes van geiten moet kappen. Ik leerde over reptielen en ik verzorgde grote tarantula’s met veel plezier. Ik werkte met knaagdieren en huisdieren en leerde over wilde dieren. Ik vergeet nooit meer hoe ik een wolf een stuk vlees tussen mijn tanden uit liet eten. Met dieren kan ik lezen en schrijven. Ik was zo’n goede student dat ik in de top drie kwam van uitblinkstudenten van Nederland. Zo gemotiveerd was ik om dieren helemaal te begrijpen. Ik haalde mijn diploma en werd dierenverzorgster.

Mediumschap, healing en wetenschap.

Toen ben ik me gaan verdiepen in de wereld van dierenasiels en herplaatsingstrajecten en werkte een aantal jaar in een dierenasiel. Ik verzorgde onnoemelijk veel honden en katten door de jaren heen en leerde met ze werken, onder voor hen stressvolle omstandigheden. In die periode leerde ik veel van de dierenarts met wie ik samenwerkte en de gedragstherapeute die daar ook werkte. Ik deed bakken vol praktijkervaring op in het werken met dieren, maar ook in het werken met mensen. Dit inspireerde mij enorm en ben toen weer de schoolbanken ingegaan en opgeleid tot gediplomeerd hondengedragstherapeut. Ik heb een wetenschappelijk onderbouwde opleiding genoten en me verdiept in de leerprocessen van onder andere het brein.

In mijn eigen praktijk kwamen mijn healing vaardigheden, mediumschap en wetenschappelijke kennis samen.
Ik wilde nog meer leren en specialiseerde me in pijn bij dieren, hun bewegingsapparaat, de werking van het endocriene systeem, de invloed van voeding en toxische belasting. Daarnaast bestudeerde ik natuurgeneeskunde en vormde een eigen werkstijl. Ik ontwikkelde mezelf tot holistisch hondengedragstherapeut. Al snel blonk ik hierin uit, omdat ik het naar hele wezen kijk. Naar het fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele aspect. Omdat ik telepathisch met dieren kan communiceren, kon ik veel verder kijken dat hetgeen je alleen met het blote oog waar kan nemen. In communicatie met het dier en zijn lichaamsbewustzijn, kon ik snel tot de kern van het probleem komen.

Alles begon meer en meer op zijn plek te vallen. Ondertussen studeerde ik gretig verder. Ik was gefascineerd geworden hoe het “wezen” dier werkte en hoe ik ze kon helpen. Ik verlegde mijn focus van alleen honden naar dieren in het algemeen en hun speciale band met de mens. Ik werd edelsteentherapeut, aromatherapeut en Bach Bloesem therapeut, verdiepte me nog meer in natuurgeneeskunde, zoopharmacognosy en genoot veel bijscholing. Ook leerde ik over healing van het fysieke lichaam en healing van de ziel voor mens en dier. Ik maakte me de verschillende disciplines eigen en ontwikkelde me verder.

Via de dieren kwam ik bij de mensen.

Mijn interesse in de relatie tussen dieren en mensen groeide. Ik begon patronen te zien in het gedrag van dieren en hun mens. Ze spiegelen elkaar en hebben een zielscontract ontdekte ik. De dieren vragen, door met mij te communiceren, steeds meer aandacht voor hun mens. Voor de emotionele pijnen en trauma’s die zij met zich meedragen. Puzzelstukjes vielen op hun plek; ik zag hoe alles met elkaar verbonden is. Het gedrag van een dier en zijn mens. Mijn readingen voor honden liepen vaak over in readingen voor hun mens. Ik besloot me daarom ook meer op trauma en pijn bij vrouwen te richten.

Het is de bedoeling dat we veel meer samenwerken met de dieren en planten op aarde en de ongeziene wereld. Dieren komen niet voor niks op je pad. Toeval bestaat niet. Huis- en krachtdieren kiezen je altijd uit voor een hoger doel.

Vrouwen in hun kracht zetten, dat voelt zo goed.
Van nature krijg ik als medium beelden door en weet ik wat mens en/of dier nodig hebben. Toch besloot ik om hier nog meer over te leren. Ik kreeg namelijk niet meer alleen reading aanvragen voor dieren of dieren en hun mens, maar ook steeds meer aanvragen van vrouwen voor zichzelf. Zo maakte ik de stap in mijn praktijk om me op dieren en vrouwen te richten.

Ik werd verder opgeleid door niemand minder dan Mercedes Sharrocks in allround mediumschap. Zij is opgeleid door internationaal befaamde namen zoals Mavis Pittilla, James van Praagh en Tony Stockwell aan het Arthur College in Stansted. Mercedes leerde me de fijne kneepjes van het vak, zoals werken met overleden mensen (dieren deed ik al). Ik leerde om nog beter aura’s te lezen, zuiver te channelen, boodschappen over te brengen die via mij door spirit gegeven worden aan mensen en persoonlijke readingen aan mensen te geven.

Ook in mediumschap heb ik me verder verdiept en bijgeschoold.

Het trance mediumschap volgde al snel. Hierin leerde ik om dieper af te stemmen en verder te kijken dan de aardse stukken en overleden dierbaren en engelen. Mijn werkwijze is interdimensionaal. Tijdens mijn afstemmingen reis ik door tijd en ruimte heen. Via mij mag er doorkomen wat er zich aandient en wat voor het hoogste goed voor iedereen nodig is. Daarnaast kreeg ik steeds meer kennis over andere planeten, oude beschavingen, de moederwond, vaderwond en innerlijke kind healing.

In dromen werd ik geroepen om me meer te verdiepen in mijn roots, het sjamanisme van onze eigen Germaanse afkomst en het Noord-Westen.
Ik leerde alles over sjamanistische trance journeys, werken met krachtdieren, spiritdieren en het animisme. Hoe ze ons kunnen begeleiden tijdens onze tijd op aarde. Hoe we gebruik kunnen maken van hun medicijn. Hoe we onze voorouderlijke roots weer kunnen healen. Onze voorouders kunnen eren en ermee samen kunnen werken.

Zo werd ik een Seidr beoefenaar en herinnerde ik me mijn pad als võlva weer.
Ik ben een seeres die tussen de werelden in loopt en het ongeziene zichtbaar maakt. Deze herinnering voelde als thuiskomen. Vanaf dit moment wist ik dat ik een sjamanistische heks ben, wat in mijn DNA zit: -> Germaans – Keltisch – Scandinavisch en Russische roots. Deze zielsvreugde en magie wil ik met de wereld delen.

Ik heb mogen leren van de teachings van de Groenlandse sjamanistische traditie van sjamaan Angaangaq uit Groenland en sjamaan Miranda. Miranda is een elder, ook opgeleid door Angaangaq en ze is zijn rechterhand. Zij leren mij hun eeuwenoude tradities, die ik met eerbied en dankbaarheid ontvang. Daarnaast ben ik opgeleid op het gebied van energetisch systemisch werken met mensen, regressie- en reïncarnatietherapie. Maar ook op het gebied van womb-healing, sexual embodiment, bodybased spiritual wisdom en het reguleren van het zenuwstelsel van het vrouwelijke lichaam middels seidr.

Mijn grootste passie is het helen van de heksenwond bij vrouwen.

Ik zie de pijn die zoveel vrouwen met zich meedragen door eeuwenlange onderdrukking van het vrouwelijke. Vervloekt en verketterd om haar kracht en pracht zijn vrouwen als zondige wezens weggezet. Ik leer vrouwen hoe ze deze pijn kunnen helen, dat ze goddelijke prachtige wezens zijn en hun meest magische leven kunnen creëren. It’s time to rise. To reclaime your divine feminine power and magic.

Mijn praktijk richt zich op het helen van zielen van mens en dier.
In essentie ben ik een soul healer van mens en dier. Andere omschrijvingen en archetypen die bij mij en mijn werk passen zijn: medicijnvrouw, dierentolk, psychic, spiritueel medium, spiritueel business coach, hogepriesteres, võlva, wijze vrouw, alchemist, wild woman, mystic en sjamaan.

Ik werk met hekserij, sjamanisme, rituelen, ceremonies, alchemie van de ziel, plantremedies, soul retrieval, lichttaal en klankhealing. We kijken naar dit leven, je voorouders en vorige levens. Alles komt samen zoals het samen mag komen om vrouwen en dieren op de meest geschikte manier voor hen te mogen helpen.

Soul retrievel, delen van je ziel terughalen

Ik begeleid vrouwen die onder andere in een burn-out of depressie zitten, worstelen met de moeder- en vaderwond en innerlijke kindstukken, niet meer uit de rouw komen na het verlies van een dierbare, kampen met onverklaarbare lichamelijke en geestelijke klachten (en al van alles gedaan hebben zonder resultaat), automutilatie- en suïcidale klachten hebben en moeite hebben om zwanger te worden. Ook ben ik er voor spirituele of bewuste ondernemers die hun business willen laten stromen en/of een boost willen geven.

Ik reik je tools aan voor innerlijk werk, die je zelf (onder mijn begeleiding) in je dagelijkse leven mag toepassen. Je mag ermee gaan ‘spelen’, ze eigen maken en ontdekken wat voor jou het best werkt. Pas dan kun je je eigen healer worden en jezelf reguleren, bij wie of waar je ook bent. You are the change.

Door trauma’s kun je delen van je ziel kwijtraken.
Samen kunnen we deze verloren delen terugvinden en op de juiste plek terugzetten, zodat jij in je ware potentie kunt stappen. Helen is niet fixen, maar verloren gegane delen terughalen en opnieuw integreren en belichamen. Ik werk daarvoor met de juiste tools, heb een enorme kennis van planten, kruiden, ceremoniële rituelen, spells en wetenschappelijke kennis. Deze geven jou de juiste diepgaande en praktische handvatten zodat je ZELF je leven kunt veranderen.

Elk traject ziet er anders uit:

Je kunt bij mij losse dieren-readingen en 1:1 trajecten (van een jaar of halfjaar) boeken voor allerlei hulpvragen. Het liefst werk ik een jaar met mensen, omdat er veel gebeurt. Elke maand is er een online sessie. In de andere vier weken ga je zelf aan de slag. In de tussentijd ben ik altijd beschikbaar voor vragen of support. Ik vind het belangrijk dat er een diepe vertrouwensband is en je je veilig voelt om alles te delen.

Als je een traject aangaat, krijg je van tevoren een vragenlijst, zodat ik een eerste beeld krijg van onder andere je familiesysteem, voorouderlijke systeem, je geboorte, trauma’s in dit en vorige levens, waar je op dit moment tegenaan loopt en wat je graag wilt bereiken. In afstemming komen we dan tot de juiste healing voor jou.  

Mijn specialiteit is dat ik interdimensionaal werk. Zo kan het zijn dat ik ineens meegenomen word door het dier dat bij jou is, je krachtdier of een voorouder. Ik reis door tijdlijnen en familiesystemen. Van vorige levens tot de akasha records. Ik krijg beelden te zien en dan weet ik precies waar we (in het lichaam of in een andere laag) aan het werken zijn. Samen transformeren we de disbalansen in je systeem, met de kracht van de natuur, planten, bomen en dieren.

Het is mijn missie om vrouwen en dieren in hun kracht te zetten en ze te herinneren aan de magische wezens die ze zijn.
Als je weet wie je echt bent, je kent je voorouders en galactische oorsprong, dan kun je je ontdoen van oude, destructieve programmeringen ‘ontleren’ en bij je essentie en soul spark komen.

Wat ik zie bij cliënten die met mij werken, is dat ze al na korte tijd transformeren in krachtige vrouwen met levenslust, kracht en joy. Ze voelen de energie en sprankel weer om het leven aan te gaan en te genieten. En ze weten wat ze kunnen doen – welke praktische technieken ze kunnen toepassen – als er negatieve gedachten of andere uitdagingen zijn. Geweldig als ik van vrouwen terughoor, dat ze voor de spiegel staan en eindelijk de prachtige vrouw zien die ze zijn!

Mijn kracht en belofte zijn dat ik oersterke en zelfbewuste vrouwen aflever, die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Vanuit kracht en persoonlijk leiderschap, in plaats van slachtofferschap en zelfmedelijden. Ik laat je voelen dat je altijd een keuze hebt, hoe je reageert en denkt (over jezelf en anderen) en hoe je met een bepaalde situatie omgaat. Jouw mindset is hierin leidend. En je bent zóveel sterker dan je denkt of wat jouw innerlijk kind in de loop der jaren is gaan geloven…

Als een vrouw haar zuivere essentie ‘lichtkern’ herinnert, wordt de energie van haar systeem weer zacht. Haar hart gaat open, haar keelchakra ontspant en haar baarmoeder laat alle zwaarte en trauma’s los. Waardoor haar liefdesenergie, seksuele creatiekracht ‘life force energy’ en levensvreugde weer ongeremd en vrij kunnen stromen. Pas dan kun je écht gaan creëren en manifesteren wat je graag wilt. Dat is ook het grote omslagpunt en het moment waarop het leven magisch wordt.

Wat komt er nog meer aan…

Een leven lang leren past bij mij. Ik blijf doorstuderen. Momenteel ben ik me aan het verdiepen in de geschiedenis van de mensheid. In 2025 wil ik hierover masterclasses geven. Ook staan er live dagen op de planning waarin je geïnitieerd wordt in de roos en zelfliefde, met de energie van Venus en Maria Magdalena. Daarnaast bouw ik achter de schermen aan een (online) academie, boordevol met tools voor healing en zelfregulering. Zodat iedereen met elk budget zich kan helen en ontwikkelen. Er komt een sjamanistische opleiding aan voor wijze vrouwen van de nieuwe aarde.

Mijn droom is om ooit een healing sanctuary op te zetten, waarin mensen die uitgeput of depressief zijn langere tijd kunnen verblijven en helen. Dit zaadje geef ik elke dag liefde. Op een dag, precies op het juiste moment en de juiste plek, zal mijn healingcentrum het licht zien. Wordt vervolgd…

In vroegere tijden werd je als vrouw op de brandstapel gegooid als je schreef of sprak over de dingen waar ik nu openlijk over schrijf en spreek.

Daarnaast ben ik auteur van drie boeken. Eén prachtig holistisch hondenboek en twee spirituele boeken voor vrouwen en hun hond/dier. Het nieuwste boek komt mei ’24 uit. Ik creëerde een online Mysterieschool waar ik waardevolle teachings met je deel.  “Alchemie van de ziel” “Magische kits” & “Dierencommunicatie & Healing” en nog veel meer. Cursussen en journeys voor magische vrouwen die NU in hun meest magische leven willen stappen.

Blessed be, Nadieh

 • De Jachthond| Jaargang 13 | Nummer 2019-5 |Artikel: Grommen bij honden
 • De Beagel bode| Maart 2019 | nummer 110 | Artikel: Slaap bij honden
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 4 , 2019 | Artikel: Ballen gooien
 • American Staffordshire Terriër Club Holland| Jaargang 34, 2019 | Artikel: Ballen gooien
 • De Jachthond| Jaargang 13 | Nummer 2019-6 | Artikel: Pijn herkennen bij honden
 • VHB Club(Vereniging van herders en berghonden) | Nummer 2019-11-12 | Slaap bij honden
 • Roedelroddels| Jaargang 2019 | Nummer 5 | Artikel: Ballen gooien
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 6 | Artikel: Hoe over ik kerst met mijn hond
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 6 | Artikel: Angst voor vuurwerk
 • Maltezervereniging Nederland|Februarie 2020 |Nummer 2 | Artikel: Gladde vloeren en honden
 • Roedelroddels| Jaargang 2020 | Nummer 1 | Artikel: Rijgedrag bij honden
 • Boe4 Magazine| Jaargang 15 | Nummer 2 | Artikel: 14 daagse marathon
 • Boe4 Magazine| Jaargang 15 | Nummer 4 | Artikel: rouwen bij honden
 • Roedel Roddels| Jaargang 2020 | Nummer 2 | Artikel: Zindelijkheid van puppy’s
 • Leo Magazine| Jaargang 2020 | Nummer 4 | Artikel: Kwalitatief goede slaap
 • ODH post| Jaargang 2020 | Nummer 21 | Artikel: Piesjes en plasjes
 • The Dog Pen| Jaargang 2021 | 04 | Artikel | Edelstenen voor je hond
 • Mijn Geheim| Jaargang 2021 | Nummer 21\11 | Interview Nadieh Cuijten
 • De Drentsche Patrijshond| Jaargang 2021 | Nummer3 | Wandelen met je puppy
 • NL| 2021 | Interview | Lichaamstaal bij honden
 • nl| 2022 | Interview | Jasjes voor honden
 • Bedrock| 2022 | Artikel | Single en een hond
 • Bedrock| 2022 | Artikel| Altijd gedroomd van een hond?
 • Margriet2022 | Interview | Pijn bij honden herkennen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Waarom honden gras eten
 • Margriet| 2022 | Artikel | Op sniffari met je hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Spreek jij de taal van je hond ?
 • Margriet| 2022 | Artikel | Help je hond beter slapen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Dit wil je weten als je hond vang is voor storm
 • Libelle| 2022 | Artikel | Op snifari met je hond
 • be| 2022 | Artikel | Op snifari met je hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Hier moet je op letten als honden en kinderen contact maken
 • Margriet| 2022 | Artikel | Dit is de reden dat je hond poep eet
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo maak jij van jouw hond een echte chill hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo herken jij het of je hond wil knuffelen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo kun jij zien of je hond gelukkig is
 • Margriet| 2022 | Artikel | Vertoont je hond ongewenst gedrag?
 • Margriet| 2022 | Artikel | Op deze manier kun jij je hond belonen op gewenst gedrag
 • huisdieren.nl| 2022 | Artikel | De gekke vijf minuten
 • Margriet | 2022 | Artikel | Bazig of eigenwijs 
 • Margriet | 2022 | Kauwen belangrijk 
 • Margriet | 2022 | De perfecte hond bestaat niet
 • Margriet | 2022 | Verrijking voor je hond
 • Margriet | 2022 | Op vakantie met je hond
 • Margriet | 2022 | Dit kun je doen voor je hond tijdens hitte
 • Bouvier Magazine | jaargang 17 | Nummer 4 | Je kan angst niet belonen
 • Vriendin magazine | 2023 | Boek 
 • Weerter vak krant | 2023 | vrouwen editie, persoonlijk interview 
 • Lief dier | Jaargang 4 | persoonlijk interview | 2023 
 • HX-magazine | Jaargang 2 | Diepte interview | 2024
 • BedRock magazine | Interview derde boek | 2024 
 • Margriet | Artikel rouw verlof bij dieren | 2024

Gratis meditatie

Ik neem je mee op een innerlijke journey

In een krachtige korte mediatie loop ik jou door een aardend proces. Ik help je steviger staan en weer grip terug nemen op je welzijn. Je zakt lekker in je lichaam en energie mag weer gaan stromen. Spanning loopt van je af en je lichaam wordt opgeladen met nieuwe frisse energie.