Mijn verhaal

Dieren en de ongeziene wereld behoren tot mijn grote liefdes.

Terug naar wie ik was in vorige levens, terug naar wie ik voorbestemd was om te worden in dit leven, terug naar de essentie van wie mijn ziel is. Ik heb het pad niet gevonden, het pad vond mij, het pad van werken met wat de natuur ons te bieden heeft. “Those who wander are never lost “. Een prachtige quote die erg past bij mijn leven.

Ik zoek de meest magische plekken uit, ben het type vrouw dat zich altijd afvraagt wat er achter de grens van de bomen ligt of aan de andere kant van dat meer. Ik volg de smalle, begroeide paden langs de weilanden en keer op keer slaat mijn hart weer over van vreugde als ik bij een pareltje in de natuur uitkom. Verscholen plekjes die voor velen ongezien blijven, de paden er naartoe vinden mijn voeten en de poten van de dieren die naast mij leven.

Die dieren behoren samen met de ongeziene wereld tot de twee grote liefdes in mijn leven.  Als klein meisje nam ik overal dieren mee vandaan en voelde ik intuïtief al feilloos aan waar de noden en behoeftes van dieren en mensen lagen. Al sinds ik me kan herinneren voelde ik energie aan; in en om mensen en dieren. Zo legde ik mijn handjes als klein kindje instinctief op de zere knie van een vriendinnetje die net gevallen was en haar knieën kapot had. Ik haalde dan de pijn weg.

Ik communiceerde met mijn overleden hond en voelde op afstand aan wanneer iemand die mij dierbaar was overging naar de andere kant. Ik kan het ook ruiken als er iemand sterft, een wierook-achtige geur neem ik dan waar. Ook zie ik vanaf jongs af aan al dingen “vooruit”. Zo voelde ik ver van tevoren aan dat mijn ouders gingen scheiden, ik barstte in huilen uit en vertelde mijn ouders wat ik zag voor mijn geestesoog. Ze stelde me lief gerust maar mijn voorspelling kwam uit. Ook zei ik als tiener zomaar de exacte volgorde waarin mijn grootouders zouden te komen overlijden, ik was ervan overtuigd en heel veel jaren later kwam het precies zo uit.

Ik dacht als kind dat iedereen energie kon zien en voelen.

Op feestje met vrienden was het als snel bekend dat ik dingen “wist” en kreeg ik veel vragen over hun leven en ik zette ze versteld met mijn antwoorden. Als klein kind kreeg ik al de emoties en behoeftes van anderen door, mensen of dieren. Voor mij heel gewoon en ik dacht dat iedereen energie kon zien en horen wat er niet gezegd werd, maar wel energetisch werd uitgezonden. Ik ben helder horend, helder ziend, helder wetend, helder voelend, helder ruikend en helder proevend.

 

Ik zag entiteiten voor de deur staan waar ik een hartverlamming van kreeg omdat ik er zo erg van schrok en nog steeds hoor ik ze lopen op plekken en in huizen. Lampen sprongen kapot als ik alleen thuiskwam (nu nog steeds) en zonder dat iemand het mij ooit leerde ging ik pendelen met een kettinkje en een hangertje om contact te maken met de andere wereld. Ooit maakte ik zelfs een voodoo-pop. Ik denk dat ik toen elf jaar was. Mijn vader voelde een niet-kloppende energie op mijn slaapkamer en ik vertelde hem wat ik had gemaakt.

Niet dat ik kwaad in de zin had, ik herinnerde me gewoon hoe dat moest.

Tussen de Barbies lag ‘ie dan, de voodoo-pop. Je moet je voorstellen dat hier thuis niet over gesproken werd en ik deze informatie niet had verkregen van mensen om mij heen. Dit waren dingen die in mij zaten en ergens putte ik deze informatie uit – uit de bron. Ik noem het vorige levens maar in feite leeft alles naast elkaar, mijn (onze) ziel in dit leven en die uit andere levens gaan parallel. Mijn vader legde mij haarfijn uit waarom je geen zwarte magie of voodoo moet gebruiken en loste het samen met mij op. Ik deed het niet omdat ik slechte dingen wilde doen, het kwam gewoon in mij op.

Later, vanaf een jaar of twaalf, ging ik mijn eerste spirituele boeken kopen en bezocht ik elke week het spirituele winkeltje in de stad. Ik kocht er edelstenen en tarotkaarten van mijn gespaarde zakgeld en iedereen van wie ik hield kreeg kleine talismannen en beschermende kleine cadeautjes van mij. Ook nam ik kastanjes mee die ik buiten op straat vond, voor mijn opa die reuma in zijn vingers had. Ik voelde dat dit hem zou helpen en gedurende zijn hele leven heeft hij ze onder zijn kussen gehad met slapen. Hekserij en werken met de natuur en spirit ging altijd al moeiteloos vanzelf, ik wist dingen gewoon. Ik noemde mijzelf dan ook al heel vroeg en in mijn kinderen jaren een heks, want dat was ik nou eenmaal. Dat voelde heel gewoon.

Wat ze daar nu precies mee bedoelde snapte ik niet helemaal, maar het voelde wel als kloppend.

Veel later, toen ik al in de dertig was, vond ik nog zo’n doos van mijn jeugdboeken als beginnende tiener. Boeken over hersengolven, edelstenen, chakra’s, reïncarnatie, boodschappen van dieren en telepathie. Hier moest ik smakelijk om lachen. Welk kind heeft dit nou als boekenverzameling van zijn kindertijd? Mijn moeder sleepte me van medium naar healer om mij proberen te helpen met de dingen die ik voelde en zag. Ik herinner me nog dat ik met een medium in gesprek ging toen ik een jong meisje was. 

Mijn moeder zat erbij en viel bijna van haar stoel. Ik vertelde dingen en ik had kennis over zaken die mijn moeder absoluut niet kon plaatsen. Mijn moeder begreep er niets van, ik sprak als een volwassen vrouw die al jaren had gestudeerd over spiritualiteit. De vrouw vertelde mijn moeder dat ze me niet kon helpen, ze was bang voor de kracht die ik had en zei dat ik te sterk was voor haar. Wat ze daar nu precies mee bedoelde, snapte ik niet helemaal maar ergens in mij voelde het toch wel kloppend. Een ander vrouw die medium was, drukte mijn oma op het hart dat ik pas na mijn dertigste iets mocht doen met mijn ‘’gaven”, zoals zij dat noemde. Weer een andere sloot mijn kruinchakra af zodat ik niet zoveel zou voelen en door kreeg van spirit.

Op school kon ik mijn talent niet kwijt.

Als iemand die heel erg op gevoel werkt en leert, liep ik op school compleet vast. Alles leren volgens het boekje en met het hoofd werken gaan voor mij niet op. Mijn ouders kwamen er dan ook al snel achter dat ik niet paste in het huidige leersysteem.

Mijn dyslexie maakte alles extra ingewikkeld. De keren dat ik huilend voor de klas stond om voor te lezen en dat kinderen in mijn schriftjes keken en me uitlachten om mijn spelfouten, terwijl ik tranen met tuiten huilde, herinner ik me nog als de dag van gisteren. Ik voelde me vreselijk.

In de lessen waar ik mijn creatieve talent wél kwijt kon, kreeg ik bijles Nederlands. Waar mijn klasgenootjes gingen tekenen en knutselen, hetgeen wat ik zo graag deed, zat ik met de Dikke Van Dale te studeren in een klein kamertje en werden mijn talenten juist onderdrukt.

Mijn brein werkt op een eigen manier. Ik ben een beelddenker, ik zie niet B O O M staan als je het woord boom spelt volgens die Dikke Van Dale. Nee, ik zie een boom met grote stevige takken en groene bladeren waar een vogel in zit die op een heuvel staat met de roze lucht erachter. Daarnaast ben ik telepathisch heel sterk en mijn zintuigen pikken stof anders op en verwerken het heel snel. Ik kon me niet concentreren op dingen die voor mijn ziel niet relevant waren en dat wilde er dan weer helemaal niet in, in mijn brein. En het compleet uitschrijven van al die worden en zinnen voelde en voelt vaak nog steeds als zo onzinnig en zo traag.

Mijn carrière-loopbaan heeft zich op het eerste oog wat vreemd ontwikkeld. Zo kreeg ik leerplicht ontzegging op mijn zestiende omdat ik een veelbelovende carrière als fashion fotomodel had. Ik neem je in een sneltrein vaart mee.

Op zeer jonge leeftijd werd ik als Reiki master.

Op zeer jonge leeftijd ben ik al ingewijd in de hoogtegraad van Reiki. Ik werd Reiki Master en ik leerde magnetiseren, werken met edelstenen en het juist omgaan met de boodschappen die ik van spirit doorkreeg. Maar ook hoe ik correct iemands aura kan lezen en chakra’s balanceren. Het was de bedoeling dat ik dit zou blijven doen in mijn eigen praktijk. Maar ik was nog zo jong en mijn ouders waren gewaarschuwd door een medium dat ik nog niet om kon gaan met de hevigheid van de boodschappen die ik door zou gaan krijgen en eerst maar eens gewoon kind/tiener moest zijn en volwassen worden. Privé bleef ik dit werk gewoon doen, dat kun je namelijk niet stoppen. Ik ben wat men noemt een geboren medium. “Paranormaal begaafd” zijn zit in mijn voorouderlijke bloedlijn en dat kun je niet tegenhouden als het in je zit. Daarnaast ben ik een kristal kind/mens zoals ze dat noemen, geboren met aangescherpte zintuigen en met een missie de aarde helpen helen. Net als sommige kinderen geboren worden met het talent om piano te spelen, voetbal of rekenwonders zijn, is psychic zijn mijn aangeboren talent. 

Zakelijk ontplooide ik me een periode anders. Ik deed modellenwerk en daarnaast ben ik opgeleid tot fashion styliste, ik werd styliste naast mijn werk als model en startte een vlog platform waarop ik mijn eigen programma over mode presenteerde. Hiermee heb ik een basis gelegd in het echt kijken naar de schoonheid van elk mens. Als styliste zie je hoe mooi en uniek elk mens is en je leert ze met de juiste kleding en make-up/haar in hun kracht te zetten en te laten shinen. Ik werkte voornamelijk met vrouwen. Ik leerde mijzelf goed presenteren door mijn werk als model, styliste en als presentatrice van mijn eigen programma. Skills waar ik nu heel blij mee ben.

Ik haalde er na een poosje niet meer genoeg voldoening uit en dierenwelzijn trok me altijd al heel erg. Ik nam als kindje al overal dieren mee vandaan die het bij mij beter zouden hebben. Met dieren heb ik altijd een zeer bijzondere band gehad. Met hen hoefde je tenminste niet te praten, dat was telepathisch en dat ging zo lekker moeiteloos. Ik wist wat ze nodig hadden gewoon door bij ze te zijn. Als kind maakte ik er leuke spelletjes van, ik zei dan telepathisch iets tegen mijn hond en dan voerde hij dat uit of reageerde daarop.

Ik ben wetenschappelijk onderbouwd, dat is zo een krachtige combinatie met spiritualiteit.

Ik besloot alles te leren over dieren en ging weer terug naar school. Ik leerde werken met heel veel verschillende diersoorten. Ik leerde over paarden en vee. Hoe ze moesten bevallen als er een stuitligging was en hoe je bijvoorbeeld hoefjes van geiten moet kappen. Ik leerde over reptielen en ik verzorgde grote tarantula’s met heel veel plezier. Ik werkte met knaagdieren en huisdieren en leerde over wilde dieren. Ik vergeet nooit meer hoe ik een wolf een stuk vlees tussen mijn tanden uit liet eten. Met dieren kan ik lezen en schrijven. Ik was zo’n goede student dat ik in de top drie van uitblink studenten kwam van heel Nederland. Zo gemotiveerd was ik om dieren echt totaal te begrijpen. Ik haalde mijn diploma en werd dierenverzorgster.

Toen ben ik me gaan verdiepen in de wereld van dierenasiels en herplaatsingstrajecten en werkte een aantal jaar in een dierenasiel. Ik verzorgde onnoemelijk veel honden en katten door de jaren heen en leerde met ze werken, onder voor hen stressvolle omstandigheden. In die periode leerde ik veel van de dierenarts met wie ik samenwerkte en de gedragstherapeute die daar ook werkte. Ik deed bakken vol praktijkervaring op in het werken met dieren, maar ook in het werken met mensen. Dit inspireerde mij enorm en ik ben toen ook weer de schoolbanken in gegaan en ben volledig opgeleid tot gediplomeerd hondengedragstherapeut. Ik heb een wetenschappelijk onderbouwde opleiding genoten en me verdiept in de leerprocessen van onder andere het brein.

Ik kijk verder als alleen wat je met het blote oog ziet

Ik combineerde in mijn eigen praktijk die ik startte mijn kennis over healing en mijn mediumschap met de wetenschappelijke onderbouwing. Ik studeerde verder en werd gespecialiseerd in pijn bij dieren en hun bewegingsapparaat, hoe het endocrien systeem werkt, de invloed van voeding en toxische belasting en maakte alle materie eigen. Ik bestudeerde natuurgeneeskunde en zo vormde zich een heel eigen werkstijl en ik werd een holistisch hondengedragstherapeut. Ik blonk al snel uit hiermee omdat ik naar het hele wezen keek. Ik kijk naar het fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele aspect. Omdat ik al van kinds af aan met dieren communiceer kon ik veel verder kijken dan wat je alleen met het oog waar kan nemen. Ik zag door alles heen en kon snel tot de kern van het probleem komen.

Alles begon meer en meer op zijn plek te vallen en ik studeerde ondertussen gretig verder. Ik was gefascineerd geworden hoe het “wezen” dier werkte en hoe ik ze kon helpen. Ik verlegde mijn focus van alleen honden naar dieren in het algemeen en hun speciale band met de mens. Ik werd edelsteen therapeut, aroma therapeut en Bach bloesemtherapeut, verdiepte me nog meer in de natuurgeneeskunde, zoopharmacognosy en genoot veel bijscholing. Ook in healing voor het fysieke lichaam en soul healing, healing van de ziel en dit ook weer voor mens en dier. Ik maakte me verschillende disciplines eigen en ontwikkelde me verder.  

Honden en vrouwen, ze hebben zielscontracten.

In grote toenemende mate groeide mijn interesse in de relatie tussen dieren en mensen. Ik begon patronen te zien in het gedrag van dieren en hun mens. Ze spiegelen elkaar en hebben een zielscontract ontdekte ik. De dieren vragen, door met mij te communiceren, steeds meer aandacht voor hun mens. Voor de emotionele pijnen en trauma’s die zij met zich meedragen. Puzzelstukjes vielen op hun plek en ik zag hoe alles met elkaar verbonden is. Het gedrag van een dier en zijn mens. Mijn readingen voor honden liepen vaak over in readingen voor hun mens. En ik besloot me daarom ook meer op trauma en pijn bij vrouwen te richten.

Vrouwen in hun kracht zetten, dat voelt zo goed.

Van nature krijg ik als medium beelden door en weet ik wat mens en/of dier nodig hebben. Toch besloot ik om hier nog meer over te leren. Ik kreeg namelijk niet meer alleen reading aanvragen voor dieren of dieren en hun mens. Nee, ik kreeg meer en meer reading aanvragen van vrouwen voor zichzelf. Zo maakte ik de stap in mijn praktijk om me op dieren en vrouwen te richten.

Ik werd nog verder opgeleid door niemand minder dan Mercedes Sharrocks in het allround mediumschap, zei is opgeleid door internatinaal befaamde namen als: Mavis Pittilla, James van Praagh en Tony Stockwell aan het Arthur College in Stansted. Van haar mocht ik alle fijne kneepjes van het vak leren. Werken met overleden dierbaren mensen (dieren deed ik al), ik leerde nog beter aura te lezen en persoonlijke readingen te geven aan mensen die vragen hadden over allerlei verschillende facetten van hun leven. Ik leerde zuiver channelen en boodschappen over te brengen die via mij door spirit gegeven worden aan de mensen. Ook hierin heb ik me uiteraard weer meer en meer verdiept en uitgebreid in bijgeschoold.  Zo volgde het trance mediumschap al snel, waarin ik me niet alleen afstem op aardse stukken en overleden dierbaren en engelen. Maar ga ik veel verder dan dat. Via mij mag er doorkomen wat zich aandient en wat voor het hoogste goed van iedereen is. Ik leerde over andere planeten en oude beschavingen. Maar ook over de moederwond en vaderwond en innerlijke kindhealing.

In dromen werd ik geroepen om me meer te verdiepen in mijn roots, het sjamanisme van onze eigen Germaanse afkomst en het Noord-Westen, Zo leerde ik alles over sjamanistische trance journeys, werken met karchtdieren, spiritdieren en het animisme, hoe ze ons kunnen begeleiden op deze earth walk en hoe wij gebruik mogen maken van hun medicijn. Hoe we onze vooroudelijke roots weer kunnen healen en onze voorouders kunnen eren en met ze samenwerken. Zo werd ik een Seidr beoefenaar en herinnerde ik me mijn pad als võlva weer, ik ben een seeres die tussen de werelden in loopt. Maak het ongeziene zichtbaar en kwam thuis bij mezelf en wist vanaf dat moment, ik ben een sjamanistische heks. Het zit in mijn DNA -> Germaans – Keltisch – Scandinavisch en Russische roots. Deze magie wil ik delen met de wereld.

Maar mijn grootste passie is het werken en helen van de heksenwond bij vrouwen. Ik zie de pijn die zoveel vrouwen met zich meedragen door eeuwen lange onderdrukking van het vrouwelijke. Vervloekt en verketterd om haar kracht en pracht zijn vrouwen als zondige wezens weggezet. De pijn hiervan is tot op de dag van vandaag heel erg voelbaar in de vrouwen die vandaag de dag op onze aarden rondlopen. Ik leer ze hoe ze deze pijn kunnen helen en hun meest magische leven zelf kunnen creëren. Help vrouwen herinneren aan de goddelijke prachtige wezens die ze zijn. Reclaiming there power en magic.

Het sjamanisme riep me, het pad schoof zich onder mijn voeten

Mijn praktijk richt zich nu dan ook op zielen, mens of dier. Bij mij kun je readingen & 1:1 trajecten boeken voor allerlei verschillende onderwerpen: ik werk als dierentolk en psychic en spiritueel medium en spiritueel business coach. 

Ben een soul-healer en ik help je weer in je eigen kracht staan. Ik werk met hekserij, sjamanisme, rituelen, ceremonies en alchemie van de ziel. Er wordt gekeken naar dit leven, je voorouders en vorige levens. Alles komt samen zoals het samen mag komen om vrouwen en dieren op de meest geschikte manier voor hen te mogen helpen.

Dat alles ondersteunt op een natuurlijke manier. Ik help vrouwen eraan herinneren hoe krachtig ze zijn! Hoe ze samen kunnen werken met mamaaarde, de ongeziene wereld en hun dieren maar ook de dieren die op hun pad komen en krachtdieren.

Momenteel heb ik het grote genoegen om in geleerd te worden in de Groenlandse traditie van Sjamanisme. Ik ben werkelijk zo vereerd om te mogen leren van Sjamaan Angaangaq uit Groenland en sjamaan Miranda. Miranda is een elder en ook opgeleid door Angaangaq en is zijn rechterhand. Zij leren mij hun eeuwenoude tradities. Ook ben ik me momenteel onder aan het dompelen in een andere opleiding en word ik nog verder opgeleid in het systematisch-werken met mensen, regressie en reïncarnatie therapie.

Het is mijn missie om vrouwen en dieren in hun kracht te zetten en ze te herinneren aan de magische wezens die ze zijn.

In vroegere tijden werd je als vrouw op de brandstapel gegooid als je schreef of sprak over de dingen waar ik nu openlijk over schrijf en spreek.

Daarnaast ben ik auteur van drie boeken. Eén prachtig holistisch hondenboek en twee spirituele boeken voor vrouwen en hun hond/dier. Het nieuwste boek komt april ’24 uit. Ik creëerde de online cursussen “Mindful leven met je hond” “Lichaamstaal van je hond” & “Dierencommunicatie & Healing”. Cursussen voor bewuste hondenmama’s en magische vrouwen.

Ik help jou om in je kracht staan, samen met je dier.

Blessed be, Nadieh

 • 2024 Opleiding Seidr, Northern shamanic magic & trance – Xiomara Crystal
 • 2024 Opleiding Healing ancestral roots, shamanic 
 • 2024 Healing in de 5de dimensie – Lilianders
 • 2024 Energetische opstellingen en regressie
 • 2023 Terug naar je originele potentie – Karen Hamakers – Zondag & Anna Verwaal
 • 2023 De moederwond en Maria Magdalena – Geert Kimpen & Hanah Cuppens
 • 2023 Witte draak reiki – Daelyn Wolf & Anita Kulker
 • 2023 – 2024 opgeleid in het (Groenland) sjamanisme – Angaangaq & Miranda
 • 2023 Sekhmet Reiki Ancient Egytian Art of Healing – Gihan Rakha
 • 2023 Jaaropleiding werken met  etherische olie en kruiden – Marga Jansen
 • 2023 – 2024 twee jarige opleiding Mediumshap – Mercedes Sharrocks
 • 2023 Intuïtieve ontwikkeling & mediumschap – Mercedes Sharrocks
 • 2023 Angel workshop – Jacky Newcomb
 • 2023 De moederwond – Hanna Cuppen
 • 2023 Verdiepingscursus Dierencommunicatie – Silverlinde
 • 2023 bio resonantie – Silverlinde
 • 2022 Intuïtieve healing – Centre of Excellence
 • 2022 Aura workshop – Cassandra Eason
 • Colour healing – Cassandra Eason
 •  2022 Shamanic healing – Centre of Exellence
 • 2022 Kat & Hond Natuurlijk Gezond – Tannetje Koning
 • 2022 Healing animals with Reiki – Monique Joiner Siedlak
 • 2022 Animal healing – Holly Davis
 • 2022 Fixing your pet’s gut health issues – Dr. Katie Woodly
 • 2022 Edelsteen healing voor mensen – Centre of exellence
 • 2022 Edelsteen healing voor dieren – Centre of excellence
 • 2022 celzout therapie – Adrie van de Ven
 • 2022 Chakra healing voor mens & dier, Animalsoul Academy
 • 2022 Dierencommunicatie, Animalsoul Academy
 • 2022 Verdieping communiceren met dieren, Margriet Cremers en Sara Kampert
 • 2022 Circle of trust, Jonas Thulin
 • 2022 Communiceren met dieren, Magriet Cremers & Sara Kampert
 • 2022 Communiceren met dieren, Nathalie Steffens & Mieke Zomer
 • 2022 Applied Zoopharmacognosy, Keran Webb
 • 2022 Bachbloesem Therapie voor dieren, Margreet Oldenburger
 • 2022 Werken met een biotensor, Inner Gids
 • 2022 Bachbloesems voor dieren, Margriet Cremers – Dudok van Heel
 • 2022 Social walks for Dogs, Winkie Spears
 • 2021 Baby, kind en hond/ angstige hond of kind, Ellen Huijs
 • 2021 Werken met kristalen, Emma Lucy Knowles
 • 2021 Aromatherapy candle making, Alysson Correia
 • 2021 De buitenlandse hond, Suze Steenbergen
 • 2021 Integrative Medicine and Health in Pain Management, The European Platform for IM & Health
 • 2021 Theorie en praktijk werken met essentiële oliën, Praktijk Natuurtalent
 • 2021 Nutrition / Thyroid desease and pet vaccination protocals , Dr Jean Dodds
 • 2021/2022 Natural dog trainer education, gedragstherapeut, Calming Signs
 • 2021 Najagen, Kenniscentrum Argos
 • 2021 Mental activities and Dogtraining, Anne Lill Kwam
 • 2021 Opleiding pijn bij honden ( bijscholing ), Michelle Vrolijk
 • 2021 Oude wordende hond zo gezond mogelijk houden, Irene Tol
 • 2021 TTouch, Danielle Dessauvagie
 • 2021 Verlatingsangst, Kenniscentrum Argos
 • 2021 Geluidenangst, Kenniscentrum Argos
 • 2021 De eerste weken met je adoptie hond, Michel Berendsen
 • 2021 Uitvallende hond, Monique Bladder
 • 2021 cursus verlatingsangst, Monique Bladder Academie
 • 2021 Baby en hond, Dierbare ontmoetingen
 • 2021 Kinderbrein en hond, Dierbare ontmoetingen
 • 2021 Herplaatsing de pijn op tafel, Dierbare ontmoetingen
 • 2021 Hondentraining verovert het internet, Dierbare ontmoetingen
 • 2020 Wist je dit toen je koos voor een buitelandse hond?, Monique Bladder
 • 2020 Dogsitief, hoogsensitiviteit bij honden, Ineke Vander Aa
 • 2020 Waar je de plank misslaat bij verlatingsangst, Monique Bladder
 • 2020 Masterclass Dogs in touch, Paws in touch
 • 2020 Pijn indicatie en pijn en probleemgedrag, prof Daniel Mils
 • 2020 Cavorting Canines – How exercise affects the body and brain of the dog, Amber Batson
 • 2020 Hoog risico honden en hersenwerk, Majori Meijer
 • 2020 Dominantie bij honden, nieuwste inzichten, Monique Bladder
 • 2020 Troublesome teens – how can we better live our adolescent dogs?, Dr Amber Batson
 • 2020 Opleiding pijn bij honden deel drie, Michelle Vrolijk
 • 2020 Stage Instructeurs cursus zelfbeheersing en zelfvertrouwen, N&N dog trainers
 • 2019 De emotionele beleveniswereld van een hond, Hondenlot
 • 2019 Pubertijd bij honden, Sam Turner
 • 2019 Pijn bij honden, Michelle vrolijk
 • 2019 How to guide dogs through daily life and emotion in dogs, Turid Rugaas
 • 2019 Preventing problem behavior and seperation related problems / Husbundry and puppy training, Chirag Patel
 • 2019 Emotie regulatie training, Nicole van Rhee
 • 2019 Balanstraining voor honden, Nicole van Rhee en Kynomassage
 • 2019 Stress-check door palpatie / training massage en wetenschap , Kynomassage
 • 2019 BAT behavior adjustment training, Pascale Zwart
 • 2019 Instructeurs cursus zelfbeheersing en zelfvertrouwen, N&N dog trainers
 • 2019 Hersenwerk voor honden basis begeleider, Hersenwerk voor honden
 • 2016 Problem solving / social walks / training and stress, poison en and toxic matters , Winkie Spears
 • 2016 Human connections / transference and countertransference, Drs Elly Verhoeven Smeets
 • 2016 Memory matters/ Understanding memory and its effects on training and behaviour modification in the dog, Amber Batson
 • 2015/2016 Natural dog trainer education, Calming Signs
 • 2015 Nutrition / Thyroid desease and pet vaccination protocals , Dr Jean Dodds
 • 2014/2016 Stage Dierenbescherming and DAVALON knowledge of pet coaching
 • 2005 Reiki 1,2 & master Facio Nova – Erica Pallandt
 • 2005 Magnetiseren/energetische healing Facio Nova – Erica Pallandt
 • De Jachthond| Jaargang 13 | Nummer 2019-5 |Artikel: Grommen bij honden
 • De Beagel bode| Maart 2019 | nummer 110 | Artikel: Slaap bij honden
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 4 , 2019 | Artikel: Ballen gooien
 • American Staffordshire Terriër Club Holland| Jaargang 34, 2019 | Artikel: Ballen gooien
 • De Jachthond| Jaargang 13 | Nummer 2019-6 | Artikel: Pijn herkennen bij honden
 • VHB Club(Vereniging van herders en berghonden) | Nummer 2019-11-12 | Slaap bij honden
 • Roedelroddels| Jaargang 2019 | Nummer 5 | Artikel: Ballen gooien
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 6 | Artikel: Hoe over ik kerst met mijn hond
 • Boe4 Magazine| Jaargang 14 | Nummer 6 | Artikel: Angst voor vuurwerk
 • Maltezervereniging Nederland|Februarie 2020 |Nummer 2 | Artikel: Gladde vloeren en honden
 • Roedelroddels| Jaargang 2020 | Nummer 1 | Artikel: Rijgedrag bij honden
 • Boe4 Magazine| Jaargang 15 | Nummer 2 | Artikel: 14 daagse marathon
 • Boe4 Magazine| Jaargang 15 | Nummer 4 | Artikel: rouwen bij honden
 • Roedel Roddels| Jaargang 2020 | Nummer 2 | Artikel: Zindelijkheid van puppy’s
 • Leo Magazine| Jaargang 2020 | Nummer 4 | Artikel: Kwalitatief goede slaap
 • ODH post| Jaargang 2020 | Nummer 21 | Artikel: Piesjes en plasjes
 • The Dog Pen| Jaargang 2021 | 04 | Artikel | Edelstenen voor je hond
 • Mijn Geheim| Jaargang 2021 | Nummer 21\11 | Interview Nadieh Cuijten
 • De Drentsche Patrijshond| Jaargang 2021 | Nummer3 | Wandelen met je puppy
 • NL| 2021 | Interview | Lichaamstaal bij honden
 • nl| 2022 | Interview | Jasjes voor honden
 • Bedrock| 2022 | Artikel | Single en een hond
 • Bedrock| 2022 | Artikel| Altijd gedroomd van een hond?
 • Margriet2022 | Interview | Pijn bij honden herkennen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Waarom honden gras eten
 • Margriet| 2022 | Artikel | Op sniffari met je hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Spreek jij de taal van je hond ?
 • Margriet| 2022 | Artikel | Help je hond beter slapen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Dit wil je weten als je hond vang is voor storm
 • Libelle| 2022 | Artikel | Op snifari met je hond
 • be| 2022 | Artikel | Op snifari met je hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Hier moet je op letten als honden en kinderen contact maken
 • Margriet| 2022 | Artikel | Dit is de reden dat je hond poep eet
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo maak jij van jouw hond een echte chill hond
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo herken jij het of je hond wil knuffelen
 • Margriet| 2022 | Artikel | Zo kun jij zien of je hond gelukkig is
 • Margriet| 2022 | Artikel | Vertoont je hond ongewenst gedrag?
 • Margriet| 2022 | Artikel | Op deze manier kun jij je hond belonen op gewenst gedrag
 • huisdieren.nl| 2022 | Artikel | De gekke vijf minuten
 • Margriet | 2022 | Artikel | Bazig of eigenwijs 
 • Margriet | 2022 | Kauwen belangrijk 
 • Margriet | 2022 | De perfecte hond bestaat niet
 • Margriet | 2022 | Verrijking voor je hond
 • Margriet | 2022 | Op vakantie met je hond
 • Margriet | 2022 | Dit kun je doen voor je hond tijdens hitte
 • Bouvier Magazine | jaargang 17 | Nummer 4 | Je kan angst niet belonen
 • Vriendin magazine | 2023 | Boek 
 • Weerter vak krant | 2023 | vrouwen editie, persoonlijk interview 
 • Lief dier | Jaargang 4 | persoonlijk interview | 2023 

Gratis meditatie

Ik neem je mee op een innerlijke journey

In een krachtige korte mediatie loop ik jou door een aardend proces. Ik help je steviger staan en weer grip terug nemen op je welzijn. Je zakt lekker in je lichaam en energie mag weer gaan stromen. Spanning loopt van je af en je lichaam wordt opgeladen met nieuwe frisse energie.