Online cursus

Phoenix Rising

De online cursus voor de magische vrouw die klaar is om in haar innerlijke wijsheid te stappen, los te breken uit oude conditionering die haar klein houden en niet meer dienen. Voor de vrouw die haar stem willen helen en vrij laten klinken. De vrouw die zich aangetrokken voelt tot voorouderlijkwerk, sjamanisme, hekserij en schaduwwerk. Die weet dat de weg naar binnen is en beseft dat de wijsheid van haar voorouders in haar botten opgeslagen ligt.

 

We leren allemaal een geschiedenis op school maar niemand vertelt je meer over de geschiedenis van jouw voorouders. Velen kennen de namen niet eens meer van overgrootouders laat staan wat ze deden en wie ze waren. Hierdoor zul je nooit volledig begrijpen wie jij nu bent want hun bloed stroomt door jou, hun ervaringen stromen door jou en jij hebt ze geïntrigeerd als een stuk van jou. Hierdoor draag je ook hun pijn, lasten en niet uitgesproken nalatenschap. Ook mis je een grote bron van wijsheid door je niet te verbinden met hun krachten en talent.

Ik neem je mee in een reis tot voor je moeder zwanger werd van jou, want het verhaal van jouw moeder, je vader, haar zwangerschap en jouw geboorte hebben een impact op de vrouw die jij nu bent. Door te begrijpen hoe jouw prille leven begon zul jij begrijpen waarom jij handelt zoals jij nu doet. De heksenwond, een samensmelting van vorige levens en jouw voorouders en je vader en moederwond, een collectieve wond. Als je deze wond in jou beter leert begrijpen, begrijp jij waarom je soms uitgeput bent, angst hebt om te spreken of jezelf te laten zien, je ruimte innemen. Maar ook op het aantrekken van een overvloedig leven. Ik help je manifesteren door thuis te komen bij jezelf, zo creëer je vanuit je zielspotentie. Vanuit wie jij werkelijk bent, een intrinsieke motivatie.

 

Je leert je weer herinneren wie jij bent onder al die laagjes. Je leert voor jezelf zorgen en het archetype heks, the wild women weer omarmen. Ik neem je mee door schaduw en spiegelwerk, we eren je heilige rage en hiermee mag je de pleasende goodgirl los gaan laten, je stem weer herinneren en je ware magie omarmen. Radicaal gaan houden van je lichaam en verbinden met mammaaarde. In deze transformerende cursus geef ik jouw belangrijke tools om je zenuwstelsel te reguleren en krachtiger te kunnen staan.

Je leert werken met je krachtdier en ik neem je mee in een reis naar het krachtdier, zo leer jij werken met zijn of haar medicijn. Je leert sjamanistische ceremonies, volksmagie en rituelen uitvoeren. Dit alles hoort bij het reclaimen van jouw magie, de magie die in jou woont, die herinnert wil worden.

Dit biedt de cursus:

De cursus bevat zes modules, je leert op je eigen tempo maar ik raad je aan een maand per module te nemen. Zo kun je alle magie ook echt intrigeren en embodien. Dit is belangrijk, in dit werk is haast wat je achterwegen wil laten. Goed geaard en krachtig staan is wat je hier leert. Ben jij klaar om op staan als jouw meest authentieke versie, sjamanisme en hekserij te ontdekken, je zelf permissie te geven om je dierlijke natuur te omarmen en je feminine energie te laten stromen? Become your own healer en reclaim your power, Rise sister, Rise like a Phoenix.

Blessed be, Nadieh

€ 299

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!