Reading voor een overleden dierbaren

We gaan nooit echt dood, we laten ons aardse lichaam achter en gaan door met onze reis. Als het lichaam achtergelaten is heeft de ziel in zijn meeste pure vorm nog steeds zijn bewustzijn, zelfs een veel groter bewustzijn. Ik kan voor jou contact leggen met je overleden dierbare, mens of dier. 

Rouwen om een dier wordt door heel veel mensen nog niet erkend. En dit is zeer onterecht. Want het verliezen van een geliefd dier kan net zo en soms nog wel pijnlijker zijn al het verliezen van een mens. Ik zie jou wel en jouw pijn is niet vreemd. Het is heel logisch en ik ben hier voor je, ik zie je en ik begrijp je pijn en verdriet. 

Wees ook niet bang hoe een overleden dierbaren op je zal reageren. Aan de andere kant is zoveel begrip en liefde, je zult snel ervaren dat er geen wrok wordt gekoesterd of vast wordt gehouden aan pijn, fysiek of mentaal. Een reading is altijd veilig, veilig in de aanwezigheid van jouw dierbaren en ook bij mij ben je veilig om je gevoelens openlijk te uiten. Jouw emoties mogen er voledig zijn en jij doet er toe lief mens.

Hoe een reading in zijn werk gaat

Een reading voor een overleden dierbaren, mens of dier, kan een helende ervaring zijn en helpen bij rouwverwerking. En ook een gelegenheid zijn om in contact te komen met je overleden dierbaren, om vragen te stellen en je gevoel en emoties te delen. Weet dat ze altijd bij ons kunnen zijn en dat wij tekens van hen kunnen ontvangen. Ze maken graag contact en ik ben graag de tussenpersoon voor jullie.

Ook kan ik je leren hoe je zelf deze verbinding kan voelen en hoe je tekens af kan spreken met de andere kant. Tekens hoe zei hun aanwezigheid aan jou kenbaar kunnen maken zodat jij het ook herkent en echt kan gaan voelen. Want dit is niet alleen voor mediums weg gelegd, ook jij kan dit ervaren.  Ik hoop zo, dat wat weg wordt gezet als “Ongewoon”, weer heel gewoon voor je te kunnen maken. Het is helemaal niet zweverig eigenlijk en best wel heel aards. 

Hoe een reading verloopt en wat er door mag komen is van te voren niet te zeggen. Elke ziel is anders en communicatie zal dus plaatsvinden op de manier die op dat moment het beste voor hem of haar werkt.
Van te voren stem ik me af en vraag ik aan spirit om door te laten komen wat voor een ieder voor het hoogste goed is.
 

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Ingesprek met je overleden dierbaren?

Online werkt voor mij heel zuiver. Door tijd en ruimte kan ik contact maken en jouw vragen stellen aan jouw overleden dierbare.

€ 150

Reviews

Heel bijzonder, dankbaar dat ik een reading bij jou heb gedaan. Zo bijzonder dat mijn overleden hondje Triple bij jou door kwam terwijl de reading voor mijn andere hond was. Ik denk er nog regelmatig aan
Lieve Nadieh, bijna twee weken terug spraken we elkaar, je maakte contact voor me met Simba. Je deelde via hem dat hij soms mee wandelt en het specifieke moment dat het heel sterk voelbaar was en het lichtje ging knipperen. Gisteren was er wederom zo'n moment tijdens een wandeling met de andere twee hondjes. Ik had het gevoel weer heel sterk dat hij erbij was en dacht 'geef me maar een teken'. Nou precies op dat moment gingen de eenden luid kwaken, vlogen er ganzen laag over en hoorde ik als in me eigen stem dat liedje van de lion king ' ik leef in jou, ik leef in mij.' De tekst gaat eigenlijk iets anders, maar dit is wat ik hoorde. Het voelde magisch. Door de reading met jou hoef ik niet meer te twijfelen, dit is echt! Een stukje verderop was het weer weg, en wat het moment voorbij. Blijf het onwerkelijk vinden, maar ook prachtig. Bedankt voor jou bevestiging Nadieh.
Vorige
Volgende