Online geleiden meditatie

Rebirth healing shower

Laat alles wat jou niet meer dient los en stap in een helende frequentie met deze Rebirth healing shower. Kom energetisch herboren uit deze helende ervaring.

Water wordt door de eeuwen heen al ingezet bij helende en zuiverde rituelen om mensen te ondersteunen op alle holistische lagen: spiritueel, energetisch, emotioneel, fysiek en mentaal.

In deze Rebirth healing shower neem ik je mee door een energie transformatie. We ruimen op en laten los om vervolgens aan te trekken wat een hogere frequentie heeft.

Deze healing:

Perfect wanneer je energie even lager is, na een drukke dag of wanneer je lichaam een helende en liefdevolle boost kan gebruiken.

Met deze Rebirth healing shower word jij je eigen healer en heb jij de juiste tool om weer balans te creëren in jouw leven.

De magie is groots, een ontspannen zenuwstelsel zorgt ervoor dat jij krachtiger komt te staan, je beter voelt en meer energie hebt. Hierdoor kun je beter manifesteren en jouw meest magische leven creëren.

Ontspan en laat los van alles dat jou niet meer dient. It’s time to shine bright sister.

Blessed be, Nadieh

€ 19,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!