Review van Andrea Kriegl

Nadat we maanden aan het oefenen waren om onze Juno alleen te leren zijn waren we ten einde raad. Via via kwamen we bij Nadieh terecht, een echte topper die echt voor je klaar staat.

Juno werd geboren in een nest waar er maar 2 overleefden waardoor Nadieh dacht dat de verlatingsangst ontstaan was. Tijd om Juno ons te leren vertrouwen dat we echt wel terug komen!

We volgden haar uitgestippelde plan. Soms dachten we: We komen er nooit! Maar dan was Nadieh daar middels app of bel contact om ons weer ene boost te geven.

Inmiddels is Juno bijna 1,5 en kan hij 4 uur alleen thuis zijn. Wauw!

Ook hielp Nadieh ons met andere kwesties die tijdens de pubertijd naar voren kwamen. Juno raakte erg overprikkeld door de hormonen en daardoor was er van alles gewoon te veel voor hem. Nu weten we hem te helpen tijdens wandelen en als er bezoek komt. Van happende hond (tijdens het wandelen en tijdens bezoek) naar knuffelkont!

We zijn nog niet klaar met trainen maar we hebben nu zoveel skills opgedaan en grootse stappen gemaakt dat Juno van drama dog naar dream dog is gekomen!

Nadieh staat echt voor je klaar en heeft allerlei oplossingen gebaseerd op het persoonlijke probleem van je hond. Tussen de lessen door is e ruimte voor app contact als je het even niet meer weet en geeft ze je weer zelfvertrouwen!