Review van Annelies Huylebroeck

Ik deed een reading bij Nadieh over een van mijn honden. Ik was heel nieuwsgierig en twijfelde zelf absoluut niet aan haar kunnen, maar mijn man stond er sceptisch tegenover en hij dacht dat ze alleen maar algemene dingen zou vertellen die écht iedereen zou kunnen vertellen en dat dit pure geldklopperij zou zijn. Daarom was ik bij de voorbereiding ook heel voorzichtig om details mee te geven over mijn hond en onze leefwereld, eigenlijk meer om hém later het tegendeel te kunnen bewijzen.

Bij de eerste zin van de reading wist ik al meteen dat Nadieh er KNAL opzat, en écht in contact stond met mijn Bito.. Ze noemde hem de “Grote Vriendelijke Reus”, zo noem ik hem ook en dat kon zij niet weten 😉

Toen ik inging op een stukje dat ze net had doorgekregen, begon ik iets te vertellen wat Bito haar ook had doorgegeven en ze riep meteen “stop stop stop, want anders lijkt het of ik je ga napraten” en zij vertelde precies dat wat ik ook op het punt stond om te vertellen. Tweede “bewijs” dat ze écht wel in contact stond met Bito.

Wauw echt, dit was zo’n prachtige reading. Vanaf de eerste seconde was ik al geëmotioneerd en ik heb het niet kunnen droog houden tijdens de sessie. Zo dankbaar dat ik op deze manier heb kunnen communiceren met mijn hond en onze band nog sterker kan maken met alles wat hij via Nadieh heeft aangegeven.

Een aanrader voor élk hondenbaasje, hoe sceptisch je ook mag zijn … 😉 Mijn man hing gewoon aan mijn lippen toen ik alles vertelde en moest zijn initiële mening dan toch herzien… 😉

Bedankt Nadieh!