Review van Danielle Kemper

Toen wij eind Augustus onze Amerikaanse Stafford x Bully pup eindelijk mochten ophalen dachten wij volledig voorbereid te zijn op de opvoeding van onze Frenkie.

Gaandeweg bleek dat haar stressemmer ongelofelijk snel vol was wat het constante harde bijten, de driftbuien en het onrustige gedrag veroorzaakt.

Door de geboorte via een keizersnede en een hectische omgeving rondom het nest stond ze al met 3-0 achter voor ze bij ons kwam. De situatie werd op sommige momenten bijna onhandelbaar en we zijn gaan zoeken naar deskundig advies, gespecialiseerd op dit power-ras.

Toen Nadieh op ons pad kwam konden we dan ook niet wachten om te beginnen. Ze heeft tijdens de eerste momenten direct een duidelijk beeld gevormd en de afgelopen weken hebben we door haar tips en adviezen enorme stappen gemaakt. Haar bezoekjes motiveerden ons steeds om ervoor te blijven gaan ondanks dat het ooit een hopeloze zaak leek. We voelen ons op ons gemak als ze er is en kijken iedere keer weer uit naar de volgende tips die ze ons gaat geven.

Frenkie is veel minder driftig, het bijten is gigantisch verminderd en bezoek kan weer zonder zorgen binnenkomen. Wij zijn Nadieh enorm dankbaar, we hebben nog een lange weg te gaan maar dat moet goedkomen met zo’n top coach.