1:1 traject vrouwen

Rise Sister Rise

Let op: De agenda is totaal vol geboekt voor ’24. Nadieh neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan. Via social-media zal bekend worden gemaakt wanneer de agenda weer opengaat en je op de wachtlijst mag. Je kunt nu terecht in de online Mysterieschool, hier kun je direct jouw magische reis starten onder begeleiding van Nadieh in het on demand aanbod. 

“Ik help jou je ware potentie omarmen en los te laten wat jou niet meer dient. Je licht te schijnen en zonder pardon je ruimte in te nemen. Leer jezelf precies te geven wat je nodig hebt , ontdek jouw gaves, herontdek jouw stem” -> Reclaim your magic.”

“Hoe sta ik in mijn kracht en vind ik de moed mijn licht te schijnen. En kan oude pijn en trauma loslaten. Hoe weet ik waar mijn magie zit en hoe the hell kan ik mijn spiritualiteit ontdekken en/of verder ontwikkelen, laten groeien en betrekken in mijn dagelijkse leven, misschien wel in mijn werk. Wie ben ik eigenlijk en wat maakt mij gelukkig en geeft me energie, Heb jij tips over hoe ook ik boodschappen van spirit kan ontvangen, mijn intuïtie ook zo sterk kan ontwikkelen? Mijn droomleven creëren net als jij, meer rust kan ervaren. Een florerende spirituele business opbouwen?  Kun je me leren wat jij doet Nadieh?” Vragen die ik dagelijks ontvang van vrouwen. 

I hear you sister, mijn spirituele pad begon al heel erg jong, ik heb veel gestudeerd en geëxperimenteerd. Veel ervaren, geheeld en doorleefd. Nu sta ik in mijn eigen authentieke kracht en heb een leven vol magie gecreëerd. Ik leef in flow en alles mag stromen. Met mijn expertise help ik nu jou om dit ook te creëren.

Wat had ik graag gewild dat ik een sterke vrouwelijke teacher naast me had staan. Iemand die me wegwijs had gemaakt en mijn ware potentie zag. Die niet bang was mij in mijn licht te laten stappen en me juist aanmoedigde om voor mijn dromen te gaan en mijn licht nooit kleiner te maken voor een ander zijn gemak. Weg te stappen bij angst en vol overgave keuzes kunnen maken vanuit liefde. Oude familie-patronen door breken, pijn uit vorige levens herkennen en innerlijk-kind trauma helen.

Mijn stem te gebruiken en in laten zien dat we als vrouwen orakels zijn, intuïtieve healers en godinnen en niet te vergeten ook gewoon mens van vlees en bloed, met onze mooie en minder mooie kanten. Dat we allemaal een eigen unieke gift hebben, onze Dharma. En dat spiritualiteit een onderdeel is van onze natuur.

Daarom werd ik mijn eigen muze, mentor en inspirator en leerde ik mijn magie te gebruiken. Mijn innerlijke magie maar ook de magie om zaken positief te beïnvloeden. Werken met de giften van moederaarde, mijn sensualiteit en vrouwelijke kracht te omarmen, mijn intuïtie ijzersterk ontwikkelen en nog veel veel meer. Ik ben gaan staan voor de krachtige vrouw die ik ben en voor alles wat ik verdien. Heb mijn gezondheid op nummer één gezet op alle vlakken; Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Mijn zaak floreert en ik doe het werk dat mijn ziel laat zingen. Ik ervaar zoveel voldoening  en ben elke dag dankbaar voor het leven dat ik zelf heb gecreëerd. Vaar mijn eigen koers en laat niets of niemand mij daar vanaf brengen.

Wil jij ook:

Ben jij bereid om:

Dan sta ik je met liefde bij als jouw spiritueel teacher en mentor. Ik verbind me op diepe lagen met jou, jouw lichtteam en jouw kracht & (spirit)dieren als je deze hebt. We werken door alle lagen van jouw bewustzijn heen: Vorige levens, je voorouderlijke lijn, je verleden en heden en zo help ik jouw je toekomst creëren. Hoe langer ik met je werk hoe dieper ik jouw ziel kan begrijpen en jouw ware essentie kan zien.

Jij staat in dit verhaal aan het roer en ik naast jou met de kaart van jouw persoonlijke blauwdruk. Ik zal je leren hoe je zelfstandig jouw eigen koers kan gaan varen en jouw droomleven kan gaan creëren. Ik kan je bijstaan in je onderneming en/of op persoonlijk vlak. Mijn doelgroep is heel breed, ik werk met werkelijk alle onderwerpen. Van Vrouwen die seksueel trauma dragen, zelfmutilatie, niet weten wat ze in het leven willen, hun zaak op willen bouwen, vertrouwen in hun lichaam kwijt lijken te zijn, intuïtieve gaven willen ontwikkelen, meer overvloed of zelfliefde willen ervaren, verlamd zijn door angsten en trauma. Werkelijk alles kan langs komen in mijn trajecten en iedereen is welkom. 

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Hoe gaan we te werk:

Jij bent nummer één in dit traject en het zal zich op een eigen en unieke manier ontvouwen wat jij nodig hebt en waar ik je bij mag helpen. Er is namelijk maar één prachtige en krachtige vrouw als jou! We stemmen het traject volledig af op jouw behoefte, aan wat jij wil leren en imbodyen. Stap in je licht en schijn, Rise sister Rise!!

We plannen samen zes video-calls in via WhatsApp videobellen en vooraf krijg je informatie toegestuurd ter voorbereiding. De call duurt ongeveer een uur per sessie die we samen hebben. Ik geef je soul-work om mee aan de slag te gaan en ik ben via WhatsApp altijd bereikbaar, zo heb je de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen en updates te delen. Het is echt een online en offline traject waarin ik voor jou klaar sta. De tussenstukken van het ene naar het andere consult is namelijk een tijd waarin er heel veel gebeurt en we samen echt nog meer de diepte in kunnen gaan. Ik zie jou, hoor je en ben er voor je tijdens deze zes of twaalf maanden. 

Je zal jezelf op diepere lagen leren kennen en op manieren die je zelf nog niet had kunnen bedenken. Laat je verassen en omarm de magie. Er zal precies gebeuren wat jij nodig hebt op zielsniveau. Elke sessie is in diepe afstemming met jouw ziel. Ben jij er klaar voor om jouw meest magische leven te creëren? 

De magische trajecten

Optie 1

We gaan samen zes maanden aan de slag. De investering in jezelf is dan:

€ 1150

Optie 2

We gaan samen twaalf maanden echt flink doorpakken. De investering in jezelf is dan:

€ 2150

* Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren afgezegd worden, daarna wordt het in rekening gebracht; de afspraak komt dan te vervallen, of wordt gewoon in rekening gebracht. 

Reviews