De strippen kaart is bedoeld om losse lessen in te plannen die gericht zijn op het verbeteren van het welzijn van je hond. De losse lessen kunnen ondersteuning bieden bij gedragsbegeleiding en puppy of pubercoaching.

Maar ook kun je de losse lessen boeken als je graag aan de slag gaat met je hond. We werken bijvoorbeeld aan het lege van de stress-emmer, werken aan het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid en aan het opbouwen van een goede sterke band tussen hond en begeleider.

Het kan stuiterballen helpen vertragen, angstige, onzekere of verlegen honden helpen uit een schulpje te kruipen, puppy’s en pubers helpen opgroeien tot stabiele volwassen honden en ouder wordende honden houd je lekker in beweging en daarmee fit.

De lessen kunnen bestaan uit het ontdekken van een snuffeltuin, neuswerk, hersenwerk, ontdekkingswandeling, balans en coördinatie training en puppygym. We kunnen samen kijken wat bij jouw hond past en waar jou behoeftes liggen.

Maar we kunnen ook tijd besteden aan bijvoorbeeld wandelen zonder trekken, hier komen en andere oefeningen die het welzijn van je hond vergroten.

Ik neem je aan de hand mee en verzorg geweldig leuke en leerzame lessen voor jou en je hond. De lessen duren +/- 45 minuten per keer. De lessen vinden plaats op en om mijn locatie in Weert.

Deze lessen zijn geen vervanging voor gedragsbegeleiding. Ze kunnen ingepland worden ter ondersteuning van gedragsbegeleiding, puppy en pubercoaching of wanneer er behoefte is aan deze begeleiding en natuurlijk ook just for fun zodat je heerlijk aan de slag kan met je beste maatje.

Heb jij zin om aan de slag te gaan met jouw beste maatje? Neem dan gerust contact met mij op en dan gaan we samen aan de slag.

Liefs, Nadieh