Telepathisch afstands/online consult

Wil jij jouw hond beter begrijpen ?

Loop jij tegen bepaalde dingen aan met jouw hond en zou je hem graag beter willen begrijpen? Zou je graag eens in zijn hoofdje willen kijken en hem vragen wat hij nu nodig heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Ik kan je hierbij helpen door mij af te stemmen op jouw hond en hem een stem te geven. Als dierentolk, healer en gediplomeerd hondengedragstherapeut beschik ik over een unieke set skills waarmee ik jouw hond echt kan gaan begrijpen. En kan ik zijn binnen werled aan jou vertalen.

Mijn werkwijze

Als holistisch hondengedragstherapeut, energetisch healer en dierentolk richt mij op de emotie achter het gedrag. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte.  Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om je hond te begrijpen. Door aan jou te vertalen wat jouw hond voelt en ervaart krijg je een kijkje in zijn binnenwereld. Een stem geven aan jouw dier kan voor directe healing zorgen, elk levend wezen wil namelijk gewoon begrepen worden.

Ik ben de stem voor hen die anders niet gehoord zouden worden.

Mijn focus

Verbinden op zielsniveau

Het is mijn missie om licht te schijnen op honden en hun en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis en inzichten met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepereverbinding tussen jullie. Een nieuwe wereld zal voor jullie opengaan en het voelt bijna magisch aan. Uiteindelijk willen we ons allemaal gehoord en geliefd voelen, weten dat we er voor de ander toe doen. het is mijn grootste wens om dieren en mensen te verbinden op zielsniveau en jullie te ondersteunen in jullie reis met elkaar.

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Telepathisch consult

Voor een telepathisch consult kun je een aantal verschillende opties kiezen. Maak jouw keuze duidelijk kenbaar in de aanvraag. Zo weet ik welke optie je graag wil:

Optie 1: Een telepathisch consult op afstand met energetische healing. Ik ga in diepe mediatie en maak contact me jouw hond. Ik laat jouw dier aan het woord en zal hem de vragen stellen die jij ingestuurd hebt. Vervolgens stuur ik energetische healing, dit kan op mijn intuïtie gedaan worden of je geeft een specifieke plek aan waar je wil dat ik de healing naar toe stuur.  Ik mail na het contact een verslag van wat de hond verteld heeft en wat ik waargenomen heb.

Het lezen van wat jouw dier gezegd heeft is iets heel bijzonders. Het roert de meeste mensen diep. Het is een bijzondere en vaak emotionele ervaring die je tot diep in je ziel kan raken. Het biedt je ook de kans om het er later nog eens bij te nemen, je kunt het bewaren voor het leven. 

Optie 2: Ik ga in diepe telepathische afstemming met je hond voor een half uur. Ik laat jouw dier aan het woord en zal hem de vragen stellen die jij ingestuurd hebt. Vervolgens bel ik jouw direct na dat eerste half uur op en bespreek in het volgende half uur mondeling wat er is doorgekomen. 

Dit geeft jou de kans om te horen wat er leeft in jouw dier en je krijgt een prachtige inkijk in zijn binnenwereld. We kunnen samen dan nog de diepte induiken en alles nog extra ontleden en de diepere betekenis erachter blootleggen. 

Gaan wij samen aan de slag?

Een Online telepathisch consult vindt plaats via WhatsApp videobellen en zal ongeveer tot een uur duren. Jouw investering voor dit consult is:

€ 150,-

* De prijs is exclusief BTW
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.