Telepathisch energetisch dieren consult

Wil jij jouw dier beter begrijpen ?

Let op: De dieren reading zit tot het einde van het jaar helemaal vol geboekt. Pas volgend jaar gaat de agenda weer open voor nieuwe afspraken. Tot die tijd worden er geen dieren op de wachtlijst aangenomen.  Op de social media kanalen wordt bekend gemaakt wanneer je weer kan boeken. Je kan wel deelnemen aan èèn van de live dierencommunicatie dagen en de online cursus dierencommunicatie en healing. Ik leer jou hiermee zelf met jouw dier communiceren.

“Wil jij met een open hart verbinden met jouw dier? Laat mij  jullie zielen dan aan elkaar vertalen. Stap in de magische  wereld van jouw dier & laat je verassen door de rijke wijsheid die in hen leeft”

Loop jij tegen bepaalde dingen aan met jouw dier en zou je hem graag beter willen begrijpen? Zou je graag eens in zijn hoofdje willen kijken en hem vragen wat hij nu nodig heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Ik kan je hierbij helpen door mij af te stemmen op jouw dier en hem een stem te geven. Als dierentolk, psychic medium, spiritueel teacher voor vrouwen, soul-healer, gediplomeerd dierenverzorger en gediplomeerd hondengedragstherapeut beschik ik over een unieke set skills waarmee ik jouw hond echt kan gaan begrijpen. En kan ik zijn binnen wereld aan jou vertalen.

Door mijn jarenlange vak-kennis in het werken met dieren en mensen en mijn wetenschappelijke onderbouwing, begrijp ik heel goed wat dieren nodig hebben om zich goed te voelen. Ik combineer energetisch werken met wetenschap, een heel krachtige en unieke combinatie heb ik neer weten te zetten in het werken met dieren.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte.  Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om je dier te begrijpen. Door aan jou te vertalen wat jouw dier voelt en ervaart krijg je een kijkje in zijn binnenwereld. Een stem geven aan jouw dier kan voor directe healing zorgen, elk levend wezen wil namelijk gewoon begrepen worden. Ook jij, de vrouw naast het dier. Als medium en spiritueel teacher voor vrouwen kunnen we ook naar jouw stukken kijken.

Daarnaast werk ik met natuurgeneeskunde, ben ik o.a.d Bachbloesem – aroma en edelsteen therapeut, ik ben een medicine women in hart en nieren. Ik zet mijn kennis in het werken met kruiden en supplementen in om jullie nog beter te kunnen ondersteunen. En dat allemaal op een natuurlijke en holistische wijzen. Door al deze kennis samen te combineren kom ik tot een extra krachtig geheel. Ik begrijp hoe de fysieke en energetische processen in jullie lichaam werken en tune in op jullie behoeften

Als energetisch healer stuur ik ook healing naar de plekken die je dier nodig heeft. Dit kan gewoon door tijd en ruimte heen en ik hoef je dier hier niet fysiek voor aan te raken. Ik kan healing sturen naar fysieke klachten zoals: Pijn in gewrichten, buikpijn of om genezing sneller te laten verlopen. Maar ook soul-healing, dan stuur ik healing naar emotionele pijnstukken en trauma, dit mag dan los gelaten worden. Je dier zal zich lichter gaan voelen en dat zie je terug in het gedrag. Een zucht van opluchting is dan vaak voelbaar bij je dier. 

Ik ben de stem voor hen die anders niet gehoord zouden worden.

Mijn focus

Verbinden op zielsniveau

Het is mijn passie om licht te schijnen op dieren en hun mens. Door de stem voor dieren te zijn en mijn kennis en inzichten met jou te delen ga je jouw dier echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepereverbinding tussen jullie. Een nieuwe wereld zal voor jullie opengaan en het voelt bijna magisch aan. Uiteindelijk willen we ons allemaal gehoord en geliefd voelen, weten dat we er voor de ander toe doen. het is mijn grootste wens om dieren en mensen te verbinden op zielsniveau en jullie te ondersteunen in jullie reis eigen reis en de reis met elkaar. Als vrouwen en dieren zich verbinden dan ontstaat er iets heel krachtigs, iets oers.

In mijn readingen kijk ik verder dan wat het blote oog alleen ziet en waar kan nemen. Ik werk met regressie, reïncarnatie en innerlijk kind verwonding. Verbind me met jullie spirit team, de mijne en fungeer als channel tussen jullie en de ongeziene-wereld. Daarvoor zet ik mijn: Helder zien, horen, weten, ruiken en proeven in. Een krachtige mix van wetenschap en energetische werken is wat ik bied. 

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Telepathisch energetisch consult

Ik ga in diepe telepathische & energetische afstemming met je dier (1 dier per reading) voor een half uur. Ik laat jouw dier aan het woord en zal hem de vragen stellen die jij ingestuurd hebt. Vervolgens bel ik jouw direct na dat eerste half uur op en bespreek in het volgende half uur mondeling wat er is doorgekomen.  

Dit geeft jou de kans om te horen wat er leeft in jouw dier en je krijgt een prachtige inkijk in zijn binnenwereld. We kunnen samen dan nog de diepte induiken en alles nog extra ontleden en de diepere betekenis erachter blootleggen. Wat de verbinding met jou kan zijn en wat er gezien wil worden. Ook kan ik je adviseren in wat het dier nodig heeft.

Dit alles is ook beschikbaar met een voice-memo. Na het half uur bel ik je dan niet op maar spreek alles voor je in en deze kun je dan beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Je dier een stem geven ?

Een Online telepathisch energetisch consult vindt plaats via WhatsApp videobellen en zal ongeveer tot een uur duren. Jouw investering voor dit consult is:

€ 185,-

* Een afspraak kan tot 48 uur van tevoren afgezegd worden, daarna wordt het in rekening gebracht; de afspraak komt dan te vervallen, of wordt gewoon in rekening gebracht.