Online kit

The Calming Kit

In een wereld die raast en soms erg veel en luid kan zijn is je kalmte vinden een echte super power. Zij die haar zenuwstelsel weet te reguleren verschuift bergen, vindt haar middelpunt in elke situatie en weet dat naar binnen keren een must is. Vooral in een wereld die haar aandacht meer en meer naar buiten richt. Het is zij die naar binnen gaat die haar hart volledige zal kunnen openen en haar meest magische leven kan creëren.

 

The Calming kit bevat krachtige tools om je koelte te bewaren in elke situatie. Het helpt je door paniekmomenten en stressvolle situaties heen. Helpt je negatieve en saboterende gedachten de kop in te drukken en laat je op elk moment, hoe druk of hectisch ook, weer thuis komen bij jezelf.

Voor haar die:

The Calming Kit is voor op je werk om even een momentje voor jezelf te nemen, om je even te balanceren tijdens een uitje, om tot rust te komen na een drukke dag, en voor onderweg als je even naar binnen mag keren om je kalmte te omarmen.

Biedt grip op elke drukke situatie, krijg grip op je leven en vind rust in elke dag.

In deze kit vind je:

The Calming Kit is jouw ankerpunt door elke dag heen.  Zij die haar kalmte heeft, heeft goud in handen

Blessed be, Nadieh

€ 39,-

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!