Walking journey

Walking abundance journey

Jij bent één wandeling verwijdert van de start van jouw meest overvloedige leven. Wil jij overvloed in alle aspecten van je leven beleven? Loop dan nu in jouw meest magische realiteit. In deze journey begeleid ik jou al lopend om in het leven te stappen dat jij verlangt.

Het leven dat jij verdient en het leven dat voor jou is weggelegd. We maken samen een quantumjump en ik leer jou je eigen leven weven, magische vrouw.

Deze wandeling is een techniek die ik heerlijk vind. Als jong meisje droomde ik al lopend van het leven dat ik zou gaan leiden. Ik fantaseerde er flink op los en speelde de toekomstige versie van mijzelf.

Tot mijn verbazing leek alles wat ik uitspeelde steeds uit te komen. Ik trok bepaalde mensen aan, kansen, ervaringen en dingen die ik me tijdens mijn wandelingen levendig voor de geest haalde.

Het is mijn levenswerk geworden, deze magie ben ik gaan omarmen. Ik ben haar gaan bestuderen en maakte haar eigen. In deze journey help ik jou met mijn favoriete technieken hetzelfde te doen. Door de jaren heen ben ik een expert geworden in de kracht van werken met magie, ik leerde werken met de natuurwetten en manifesteren is mijn tweede natuur geworden.

Ben jij klaar om jouw meest magische leven in te lopen? Wacht dan niet langer en start vandaag nog.

Je vindt in deze journey een zeer uitgebreide uitleg over het aantrekken wat jij graag wilt, wat je nodig hebt en hoe je te werk gaat. En in een krachtig ingesproken Mp3 neem ik jou mee op een magische reis.

Blessed be, Nadieh

€24,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!