Online geleiden visualisatie

Time bending visualisatie

Alles is hier en nu aanwezig voor je, tijd is een illusie. Als klein meisje leerde ik dit al heel vroeg in mijn leven. Van nature wist ik moeiteloos te manifesteren en kon ik al vol verwondering tegen mijn ouders zeggen: “Alles wat ik echt wil krijg ik altijd.

Manifesteren ging mij van nature al heel vroeg zeer krachtig af. Ik ontwikkelde technieken die ik op de dag van vandaag nog altijd gebruik. En deze specifieke techniek die ik hier met je deel heb ik door de jaren heen steeds krachtiger neer weten te zetten.

Ik leg je uit hoe jij met deze techniek ook kan leren time benden, je creëert je meest magische leven zelf. Jij bent de wever van jou leven. Voor je de visualisatie start leg ik jou precies uit hoe het werkt en wat jij nodig hebt. Alle informatie kan je duidelijk vinden in deze class.

Ben jij klaar om te creëren, te werken met time beding technieken en magie? Om een quantum jump te maken in jouw meest gewenste tijdlijn? Than let’s get this party started witches and weavers it’s time to bend.

Blessed be, Nadieh

€ 19,95

Reviews

Hi Nadieh, sinds een paar dagen bezig met jouw cursus dierencommunicatie. Heb gisteren een hart tot hart verbinding met m'n overleden eerste pony gemaakt en hem onvoorwaardelijke liefde gestuurd en aangegeven dat ik hoop dat het goed met hem gaat.. Vandaag tijdens mn werk was er enorm veel onrust. Maar midden in die onrust keek ik door een klein raampje naar buiten en daar zat een roodborstje onverstoord naar me te kijken en bleef daar zitten. totaal niet onder de indruk van de onrust. Ik kreeg er direct het gevoel bij dat het wel eens een boodschap van m'n oude pony kon zijn. Toen ik de spirituele betekenis van het roodborstje online opzocht kreeg ik de bevestiging. Ongelooflijk dat dit kan! Wederom super super super dankjewel!!!!