ALERT: ‘Afstand nodig’ neon gele bandana halsband

Navalon And Dante X Van hakjes tot poepzakjes zijn de samenwerking aangegaan. Samen hebben we gezocht naar een herkenbare en toch fashionable manier waarop jij eenvoudig kenbaar kan maken dat jouw hond meer afstand nodig heeft!

Bij veel mensen is het gele lintje aan de halsband of aan lijn van je hond al een bekend signaal. Het dragen van een een gele bandana halsband geeft het signaal af dat jouw hond meer afstand nodig heeft.

Nova met de gele bandana

Het gele lintje kon wat ons betreft wel wat meer stijl gebruiken, want ja, laten we eerlijk zijn, daar houden wij wel van. Functioneel hoeft niet suf te zijn, dat is ons motto!

 Redenen waarom een hond meer afstand nodig kan hebben:

⁃ Operatie gehad;

⁃ Bang voor andere honden;

⁃ Bang voor mensen;

⁃ Meer afstand nodig van andere mensen of dieren;

⁃ Loops teefje;

⁃ Ouder wordende hond;

⁃ Hond in training, etc.

… Het maakt niet uit wat de reden is, de gele bandana halsband geeft het signaal af dat je hond meer ruimte nodig heeft.

Aan de bandana ketting zit een Labradoriet edelsteen die je hond nog wat extra ondersteuning kan bieden. Hoe tof is dat! Deze prachtige steen beschermd je hond voor spanningen en energie van andere uit de omgeving. Hij is bijzonder geschikt voor hoog gevoelige honden. De steen zorgt daarnaast ook voor meer ontspanning en vermindert angsten.

Nu verkrijgbaar in mijn webshop, Klik hier.

Sir James met de gelebandana

Holistisch Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs