Aura en roomspray

I loveeee it. Ik zweer er al jaren bij en ik kan echt niet meer zonder. Auraspray zet ik niet alleen in voor mijzelf maar ik gebruik het ook voor mijn honden. Maar wat is dat nou, een auraspray?

Etherische oliën hebben een heilzame werking op mensen maar zeker ook op honden. Een auraspray kan verschillende natuurlijke ingrediënten bevatten zoals: bloemen, schors van een boom, wortels, takken, bladeren, kruiden, vruchten en zaden. Maar er kunnen ook edelstenen verwerkt worden in een spray. De samenstelling wordt nauwkeurig voor een specifiek doel uitkozen. Auraspray werkt energetisch. Je zintuigen en je auraveld nemen de spray op.

Je kan voor veel uiteenlopende redenen een auraspray gebruiken. Ik heb voor mijn honden en mijzelf altijd een HSP grondende spray in huis. Deze spray beschermt mijn honden en mij door ervoor te zorgen dat we lekker bij ons zelf kunnen blijven en met alle pootjes op de grond blijven. Ik zet deze spray in als we naar de dierenarts gaan, een lange rit in de auto hebben of als we overprikkeld zijn. De spray spuit ik boven mijn hoofd als ik naast de honden sta, maar ik spuit het niet direct over hun heen. Honden zijn namelijk veel gevoeliger dan ons mensen.

Een andere spray die ik veel gebruik is de clean energy auraspray. Deze gebruik ik ook weer voor de honden en mijzelf. Het helpt alle energie die je hebt opgedaan gedurende de dag, los te laten. Deze spuit ik ook in ruimtes thuis waarvan ik denk dat de energie wel wat lichter mag.

Verder zet ik sprays in tijdens mijn werk om honden te helpen. Je kan sprays inzetten voor een goede binding tussen hond en begeleider, bescherming, liefde te ontvangen om te aarden en ga zo maar door. Voor veel verschillende doeleinden kun je een spray vinden.

De kalmeerde spray spuit ik ook weleens voorzichtig op een doekje. Dan leg ik het doekje in de buurt van de honden. Bijvoorbeeld een spray ter ontspanning, deze zet ik in bij honden die meer rust nodig hebben. Het blijft voor mij bijzonder om te zien hoeveel honden hierop reageren.

Naast de aurasprays ben ik ook fan van etherische oliën voor in de defuser of voor op een doekje te doen. Ook hiermee kun je mooie ondersteuning bieden aan je hond en natuurlijk ook jezelf. Let wel altijd op, niet alle geuren zijn geschikt voor honden en andere dieren. Zorg er ook altijd voor dat je hond de ruimte kan verlaten als je met geur werkt.

Speciaal voor jullie heb ik prachtige room/auraspray uitgezocht. Ze hebben allemaal een unieke werken en bieden prachtige ondersteuning bij je hond. Nieuwsgierig geworden, check dan hier de sprays.


Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs