Edelstenen voor onder de mand

Het kussen van je hond of dicht bij zijn favoriete plekje. Het kan je hond ondersteuning bieden. Zelf maak ik al sinds klein meisje gebruik van de helende werking van edelstenen. Het kwam voor mij dan ook heel natuurlijk om ze in te zetten bij mijn eigen dieren.

Niet alleen bij hun maar ook bij de mensen van wie ik hou. Voor de genen die mij goed kennen is dit niets nieuws. Door de jaren heen hebben ze stuk voor stuk wel een aantal prachtige edelstenen van mij gelegen.

Daarom ben ik nu ook extra blij dat ik meer honden en mensen mag voorzien van prachtige edelstenen. In mijn webshop kun je een prachtig assortiment vinden aan edelstenen. Edelstenen voor aan de antiteken ketting en edelstenen voor onder het kussen van je hond, of in de buurt van zijn favoriete plekje.

Edelstenen kunnen een mooie ondersteuning bieden en het verwarmt mijn hart om te lezen hoeveel baat begeleiders en hun honden al hebben van de uitgekozen edelstenen.

“Bedankt dat je mij hebt voorgesteld aan de wereld van edelstenen. Er is een wereld voor ons opengegaan. Zelf ons zoontje slaapt nu de nacht veel beter door “

“Mijn hond komt zijn bench niet meer uit sinds ik de edelstenen daar onder het kussen heb geplaatst. Hij slaapt nu erg graag in zijn veilige haven en dat terwijl hij verschillende slaapplekken heeft “

Dit vind ik zo gaaf om te lezen! Het is mooi en bijzonder om bij te dragen aan het welzijn van zoveel dieren. Mijn missie om hondenwelzijn door heel Nederland te vergroten begint steeds meer vorm te krijgen.

Heb jij al eens edelstenen voor je hond of jezelf geprobeerd?

Holistisch hondengedragsdeskundige, Nadieh Cuijten Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs