Elektromagnetische straling

We hebben er allemaal mee te maken. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone, router, magnetron en laptop/pc in huis. Dit betekent ook dat er elektromagnetische straling in huis is waar wij en onze honden aan blootgesteld worden.

Omdat honden nog veel gevoeliger zijn als ons kunnen zij hier echt last van hebben en het kan hun gedrag negatief beïnvloeden, overigens kan dit ook bij ons mensen. Het kan rusteloosheid veroorzaken, futloos maken, voor hoofdpijn zorgen, slapeloosheid, boosheid, Irritaties, hyperactiviteit gedrag en prikkelgevoelighied.

Electrosmog is de vervuiling die ontstaat door de invloed van electromagnetische straling. Elektriciteit is een stroom die beweegt tussen een positief- en een negatie geladen pool. Overal waar elektriciteit is, ontstaan magnetische velden. Denk maar een aan stroom die je krijgt als je bepaalde kleding aan hebt als je de klink vastpakt bijvoorbeeld.

Bijna overal waar we zijn, staan wij onder invloed hiervan. Daar kun je bijna niet aan ontkomen. Overal in Nederland staan zendmasten, tv’s, radio, magnetrons, satellieten. Ook zijn er aard- en waterstralen. Dit heeft zoals ik hierboven al benoemende dus een effect op ons en onze dieren.

Omdat edelsteen ook op energetisch niveau werken kunnen ze helpen om de disbalans te herstellen door straling te beperken. Je kan de edelstenen achter je laptop of pc leggen, op de Wifi router, in de meterkast, op je slaapkamer of op een andere geschikte plek in je huis. Hoeveel stenen of hoe grote stenen je nodig hebt hangt een beetje af van de ruimte en het gebied waar je bescherming tegen de straling wil. Ik ga hier nu van een gemiddelde slaapkamer/woonkamer uit. De edelsteen set die ik hier voor jullie heb samengesteld versterkt elkaar in werking en activeert elkaar voor een optimale werking.

Zwarte toermalijn en seleniet is een sterke combinatie. Het kan de leefomgeving van je hond sterk verbeteren maar zeker ook die van je zelf en van kinderen.

Naast dat je deze stenen in je huis plaatst kan ik ook aanraden om de Wifi in de nacht uit te zetten vooral als je hond in de ruimte moet verblijven waar de router staat. Echter straalt het net zo goed door de muur heen. Ook andere elektronische apparaten kun je in de nacht het beste uitzetten, en niet op stand-by laten staan. Dit kan een wezenloos verschil maken in het gedrag van je hond.

Door de pyro-elektrische aard van Zwarte Toermalijn beschermt deze steen uitermate goed tegen de elektromagnetische straling van elektrischeapparaten. Seleniet versterkt de werking en laad de steen ook weer op.

Advies is om toch nog elke 14 dagen de steen even goed te ontlaadden door hem een dag in een bak met zand te leggen. Daarna spoel je hem goed af onder stromend water en laat je hem op in de volle maan of in de ochtend of avondzon. Je kan er ook voor kiezen om de zwarte toermalijn vijf minuten onder stromend water te houden en dan opladen in de volle maan of zon. Seleniet is zelfreinigend en laat andere stenen op. Je kan de steen niet onder water houden want dan lost die op. Wat je wel kan doen is hem elke volle maan buiten op de vensterbank leggen. Dit is wel aan te raden aangezien de steen intensief gebruikt zal worden.

Heb je een grote ruimte neem dan gerust contact met mij op. Ik kan grotere stenen voor je bestellen. De set is te vinden in de webshop.

Liefs, Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs