Mondkapjes die ruiken naar hondenkoekjes

Het is blijkbaar een ding onder ons hondenmensen. Een nieuw probleem waar we eerder nooit tegenaan liepen. Als de goede begeleider die ik probeer te zijn voor mijn honden heb ik natuurlijk overal hondenkoekjes zitten. Ja, zelfs in mijn Louis Vuitton. Ik stond laatst bij de kassa en ik dacht: jezus, wat stinkt het hier en ik trek mijn neus protesterend op. Wat was nou het geval, de viskoekjes voor Nova zaten lekker te broeien in mijn tas.

Eerder die week had ik een jurk aan en ik moest ergens die koekjes kwijt. Ik heb ze toen bij gebrek aan zaken maar in mijn goede tasje gesmeten en ik ben de honden uit gaan laten. Mijn motto is altijd: je kan nooit genoeg koekjes bij je hebben dus dat tasje heb ik goed volgeladen. Na het wandelen zat er nog een ruime hoeveelheid viskoekjes in mijn tasje en met het warme weer zijn die lekker gaan broeien.

Turns out I was the smelly one! #dogmomproblems

Een ander probleem waar ik tegenwoordig tegen aanloop is het moeten opzetten van een mondkapjes dat naar hondenvoer ruikt. Die zakken van mij, jas, tas of broek, zitten altijd gevuld met hondenkoekjes. Daar bovenop plant ik nog zeer geregeld zonder erbij na te denken dus mijn mondkapje. Eenmaal bij de winkel kom ik daar pas achter en wat denk je dan, ik heb geen reserve bij….

Dus ik mag heerlijk, ook nog als vegetariër, een kapje op dat stinkt naar hondenvoer. Je zou zeggen dat ik dit na één keer wel afgeleerd heb. Maar nee, systematisch blijf ik dit vergeten. Het wordt tijd voor een reserve aantal in mijn auto! Wel zo fris.

Who can relate?!?

Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs