Teken en vlooien

Zoals jullie weten love ik natuurlijke middelen boven chemische middelen. Je hoort mij zeker niet zeggen dat ik chemische afzweer, maar als het niet nodig is zou ik er lekker bij wegblijven.

Ook zo voor anti-teken en vlooien middelen. Ik laat giftige stoffen liever weg van en in het lijf van mijn honden. Gelukkig heb je tegenwoordig super goede natuurlijke middelen tegen vlooien en teken. Zelf ben ik groot fan van de keramische kralenhalsbanden, deze zorgen voor een goede weerstand bij je hond en dat zorgt ervoor dat teken wegblijven.

Ik gebruik de kralenband in combinatie met etherische oliën van Teek Away Spray. Allemaal natuurlijk en dus beter voor de gezondheid van je hond maar zeker ook voor jou. Want jij kan chemische vlooien-en tekenmiddelen door contact op de huid van jouw hond, ook opnemen in je lichaam. En dat is zeker niet gezond.

Krijgt je hond dan nooit meer een teek of vlooien? De kans bestaat dat het nog wel kan, maar dat kan ook bij chemische middelen nog steeds gebeuren.


Hondengedragsdeskundige Nadieh Cuijten, Van hakjes tot poepzakjes

Hee, ik ben Nadieh

Het is mijn missie om mijn licht te schijnen op honden en hun mens. Door de stem voor honden te zijn en mijn kennis met jou te delen ga je jouw hond echt zien. Hierdoor ontstaat er een (nog) diepere verbinding tussen jullie.

Wil jij een gelukkige en tevreden hond?
Meer blogs