Omdat we goed voor onze honden willen zorgen, gaan we regelmatig met ze wandelen. De hond kan zijn behoefte doen en krijgt de nodige beweging. Dit is erg belangrijk voor het welzijn van je hond.

Maar wat als wandelen niet gaat zoals je het in gedachten had? Wat als wandelen in plaats van voldoening, stress oplevert? Voor zowel jou als je hond? Het is buitengewoon vervelend voor jou en je hond wanneer wandelen niet meer leuk is.

Of je hond nu vluchtgedrag vertoond, uitvalt aan de lijn of onrustig is tijdens het wandelen. Wat jullie reden ook mag zijn, wanneer wandelen niet gaat zoals je gedacht had dan je bij mij aan het juiste adres!

De cursus: Wandelen met plezier heb ik gecreëerd voor honden en hun begeleiders. De cursus heeft duidelijke richtlijnen, maar zal voor elke hond en zijn/haar begeleider gepersonaliseerd worden. Ik geloof niet in een “one size fits all” manier van trainen met je hond.

Iedere hond is zijn unieke persoontje en ook elke samenstelling tussen hond <—> begeleider is anders. Daarnaast speelt de omgeving waarin de hond leeft een enorm grote factor. Ik zal kijken naar jullie unieke situatie en daarop passen we de lessen aan. Zo kunnen we het maximale uit jou en je hond halen op een manier die bij jullie past.

De rode draad die bij iedereen centraal zal staan, is dat het welzijn van de hond altijd voorop staat. Dat is de basisvoorwaarde voor deze cursus.

De cursus bestaat uit vijf lessen. Vijf weken achter elkaar, één maal per week gaan wij samen aan de slag. Ik zal de eerste sessie bij jullie aan huis komen, deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna kunnen we zien of we verder trainen op mijn locatie of op een locatie die beter past bij jullie, deze sessies duren +/- 45 min. Je krijgt elke les huiswerk op, dit bespreken we elke week samen.

Door mijn ervaring de afgelopen jaren heb ik bewust gekozen voor vijf sessies aan één stuk. Het is namelijk een proces waarin jij en jouw hond veel gaan leren. En daarbij is de nodige consequente begeleiding nodig. Mocht het voor jouw hond beter uitpakken om niet elke week te trainen of mocht je om wat voor reden dan ook verhinderd zijn om vijf weken aansluitend te trainen? Dan kunnen we hier uiteraard een geschikte oplossing voor vinden.

Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten en er vol voor te gaan, om er voor te zorgen dat wandelen weer een prettige ervaring zal worden voor jou en je hond? Neem dan snel contact met mij op, ik ga je helpen!

Liefs, Nadieh