Womb healing

Taking back your pussy-power

Wist je dat als je seksuele gemeenschap hebt gehad met een partner (of niet partner) er een energetische overdracht plaatsvindt tussen jullie? In je womd space sla je de informatie en energetische coderingen op.
 
Dit kan je beïnvloeden en je kan hier last van ervaren. Je kan je bijvoorbeeld nog erg verbonden blijven voelen met een ex partner en je afvragen waarom dit zo sterk is, intens blijven dromen. Of het lukt je maar niet om koorden te breken, dit kan een energielek veroorzaken. Zelf als je zoent met iemand neem je informatie over, die zeven jaar blijft zitten in jouw lichaam.
 
Negatieve en zware energie kan in jouw systeem vast komen te zitten. Maar het kan zelfs je epiginetica aanpassen. Je kan dit ook weer doorgeven aan een volgende generatie en dat betekent dus dat jij het ook overgeorven kan hebben van jouw voorouders.

Energetische Clearing

Je bedpartners geven dus energetisch iets aan je mee dat een leven lang kan blijven zitten, en dan bedoel ik geen baby. Jij bent hier zelf het kind van de rekening. Bedenk dus goed met wie jij de lakens deelt en wie jij toelaat in jouw energie. Je kan dit namelijk de rest van je leven bij je dragen. Met een energetische clearing kun je jouw womb space weer terugbrengen naar jouw originele staat.
 
Maar je kan ook trauma en pijn helen van je voorouders en vorige levens. Of traumatische ervaringen van dit leven. Ons bekkengebied kan veel vasthouden en als je voelt dat jouw energie daar niet wil stromen, schaamte of schuld vastzit, dan kan een womb healing je helpen. Alles wat te maken heeft met ongemak in je womb-space kunnen we samen aankijken. Herontdek je feminine energie en straal weer vanuit je authentieke creatie kracht, herontdek je vrouwelijke flow en creatieve vermogen. 
 
Je womb is verbonden met je keel en kaken, spanning in je bekkengebied kan weerspiegeld worden in het uitspreken van je verlangens en kan fysiek voelbaar zijn in je kaken en keel.  Ik biedt daarom womb healing aan; opgeslagen emoties mogen loskomen en ruimte mag vrijkomen in het bekkengebied. Dat kan een enorme rust brengen in het systeem.
 

Healing op maat

Via een sessie online stem ik me af op jouw veld en dan gaan we zien wat er door wil komen voor je, ik stel doelbewuste vragen en dan voelen we wat je nodig hebt. Ik maak een healing Space voor jou en daarin ga ik inzoomen op je womb en geef ik een healing op maat. We clearen alles. Zetten je systeem weer in jouw frequentie en doen alles opschonen en trauma healing.
 
Dit doe ik in een losse sessie of in mijn 1:1 trajecten Rise sister rise. Je kan mijn traject hier vinden. In het traject kunnen we nog veel meer de diepte samen ingaan en verschillende thema’s aankijken om jouw meest magische leven te creëren.

Blessed be, Nadieh

Een Online healing vindt plaats via WhatsApp videobellen en zal ongeveer een uur duren. Jouw investering voor deze healing is:

€ 250,-

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
pip
Het online consult was voor mij een cadeau. Onze Pip is 14 weken en ik zat al een tijdje met wat vragen waar niemand mij echt antwoorden op kon geven. Een onderbuik gevoel vanuit mij was er wel. Al een tijd volg ik Nadieh en voelde hierdoor ook dat zij de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Nadieh hielp mij tijdens het online consult met de vragen waar ik mee zat. Waar ik nog met kippenvel op terugkijk is het contact wat Nadieh als dierentolk met onze Pip heeft gehad. Alles was spot on. En zelfs voor mij persoonlijk gaf het een hoop opheldering. Het is prachtig om te zien hoe zij dieren een stem kan geven. Ik kan nu gericht iets doen en weet hoe ik Pip kan ondersteunen. Ontzettend dankbaar nog steeds voor dit moment! En Nadieh, nogmaals ontzettend bedankt! Hoe waardevol en bijzonder dit is geweest, dat koester ik enorm!
Frederique Vlinders
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink